- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм тъп
Знам сам съм си виновен ... с гаджето ми ходиме 7 месеца и последните 2 месеца като се скараме и аз я късах и след неколко часа и се милвам ... и накрая и писна... разделихме се преди няколко дена днес сиг ще се саберем... но тя не е същата вече държи се по гадно с мен ... и 1 нейна приятелка ми каза,че сега като почне в новото даскало ще тръгне с друг ...просто исках да споделя ... наистина мн я обичам ... но нз вече исками се да умра
![]()
Е ти как очакваш да се държи с теб?Да не ти е футболна топка,която да риташ в стената и пак да се връща?Което и да е момиче ще и писне...Казваш че я обичаш?Е как си и го доказал това,освен че само и опъваш нервите?
Забрави за нея,сам си си виновен.Промени нещо в себе си и може следващия път да имаш повече късмет.
е искам я неясамо нея ... но аз мисля че сега като се саберем просто ще изчака някой да я сваля за да тръгне с него !
![]()
Нейната приятелка те е излъгала, за да се почувстваш виновен, че си се държал така с нея. Не вярвам да се хвърли в предръдките на първия срещнат, за да те накара да се чувстваш гадно. Сигурно ще се съберете, ама ако наистина си осъзнаваш грешките, е време да и го докажеш.
Ти си ТЪП.Абе смотльо, кога ще се научиш, как трябва да се държиш с една жена?! Малко са изключенията, които знаят... сорка, сам си си го направил, никой не може да ти помогне.
![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
+1Първоначално написано от Dizziness
знам как да се държа с момиче ... ако знаеш просто колко мн съм преживял заради нея и с нея ... просто всеки ден се карахме щото тя се правише на интересна и аз неиздържах и я късах ... и след 1 час сме заедно ... нз порсто нещо ми стана
И какво те кара да мислиш че ако се съберете ще е по-различно?
Не си 'тъп'. Усетил си сигурността на връзката и си мислил че каквто и да направиш и кажеш тя ще е твоя. Извини и се, кажи и че осъзнаваш постъпките си и че не е било редно и занапред не повтаряй същите грешки.
Ейй, все ей така като загубите нещо разбирате, че го искате.
Да й го беше доказал/показал когато бяхте заедно.Ти си си виновен.Защо си се държал така?Тя не е длъжна да ти трае капризите.
И да се съберете сега, едва ли ще е същото.Със сигурност вече се е пречупило нещо в нея.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
еми ти какво искаш ? то коети и да е момиче така ще направи ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Сам си си виновен.Както аз сега съм в подобна ситуация и сама съм си виновна.
![]()
![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Бе мани я тая![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ти за компромиси не си ли чувал!? Какво е това нещо, всеки път като се скарате да я режеш и после да се жалваш!?Еми много ясно, че ще й писне и ще се разделите.Ако се съберете, гледай да се промениш и повече компромиси да си правите, ако искате връзката ви да е пълноценна.![]()
Big or small, lies are lies!
Имаше я ... не я ценеше ... изгуби я? Какво очакваш ??Да си я ценил на време ... обичаш я ?? Защо не го доказа а ??
![]()
Според мен нещата няма да се получат ... НО и да се съберете никога няма да бъде същото ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ТочноПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
хах ем пич сам си си виновен ;] и аз да бях и аз така щях да постъпя.. ти какво очакваш ?? да късаш мацката и сега да те боготвори ?! пффф
![]()
Първоначално написано от Hilary_
Живота не е нито добър,нито лош,а такъв,какъвто сам си го направиш...
Достя зачестяха темите от рода на "аз съм тъп"...
В това число...горката ми паразитна тема...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Напълно разбирам приятелката ти.И аз бях в същото положение с едно момче.Постоянно ме късаше,само че аз не бях виновна.Той беше вманиячен,постоянно си мислеше,че му изневерявам и то без повод.Търпях го известно време и накрая ми писна и казах "КРАЙ".После ме молеше да тръгнем пак в продължение на около година,но аз всеки път го отрязвах.Толкова ми беше писнало от глупостите му,че дори не сме и приятели.Просто го игнорирах.Таа..според мен,ако пак се съберете и ако продължаваш така-няма да карате дълго.
Покажи и ,че си се променил и че я обичаш,че си заслужава да продължи с теб. В противен случай ще те игнорира,както аз направих.
:P
Еми да,тъп си братле.Сам си си виновен за всичко.Момчетата почти винаги сте така-оценявате нещо чак,когато го загубите .. иначе през цялото време го приемате за даденост. Много ясно,че ще се държи така приятелката ти с тебе .. аз ако бях даже още по-зле щях да се държа.Няма басма да ти цепя много ясно .. отгоре на какво да се държи добре?
Право сие момичето .. пак си късметлия като иска да се съберете наново след всичките ти издънки.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ти сам си го казаПървоначално написано от RoCkSpOt
Чесно когато прочетох заглавието си помислих "И кво искаш да те поумним?"
Абе тва да не ти е игра бе?!Дава ти "Game Over" и ти цъкаш просто "Play Again"?!
Кво си мислиш, че няма да ти "свърши батерията"?!
![]()
И ако тя те обича толкова колко ти я обичаш ще те поиска отново!
Това е моето мнение и мисля че съм прав. 100% някой сигурно ще напише нещо против мен.
И мир
Edit:Първоначално написано от RoCkSpOt
Каквото се случи в старото даскало, си остава в старото даскало!
![]()