- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Виновен ли съм !?!
sda
Не! Не си виновен. Просто онази е куха, като изгнил дънер, и не знае що е то да гледаш дете и какво е приложенито на презерватива. Изобщо не заслужава твоето внимание, защото ти си постъпил много разумно. Евала! Остави я тази, да прогресира с междукраката напред...![]()
Аз съм напълно съгласна, че си постъпил правилно... Това момиче или не му пука какво ще стане със живота му ако стане беля .. или много е била загоряла ... Евала на момчета като теб [-o< ..
А сега по темата .. Ако аз бях момче и тя се държеше така изобщо нямаше да се притеснявам .. Просто да не ти пука![]()
ако аз бях на твое място щях да я изчукам без да се замислям
щом тя ти се натиска
абе брато само с 1 презерватив ли се ходи на хижа другия път земаш 2 кутииПървоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
^ Правилно!![]()
Даже не се занимавай с нея, щом е за 1 вечер от нея стока няма да стане
Пич, не се досвай!Може би след някои и друг месец ще я гледаш как е надула корема!За такива момичета не си заслужава!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Много добре си направил маани я тая патка заспала тя ако се чука с всеки ти не бъди като нея![]()
Support your local club!!!
няма нужда да се чусстваш виновен заради някакви к*рви![]()
Прав си от която и стана да го гледаш, но наистина нещата щяха да седят по-друг начин ако имаше повече кондоми в тебе. Аз примерно само в портфейла имам 3, а на всякъде съм с него.Но за постъпката си не се притеснявай, въпреки всичко си се опитал да и обесниш защо така е станало, ще дойде и друга.
![]()
Постъпил си правилно! Карай, ще прежалиш едно момичеМоже да е било за добро... може някой да ви беше хванал или пък да беше станал гаф. Гледай от добрата страна на нещата. Ако пак ти се случи да нямаш презервативи, пак не го правете!
Зарежия тази, постъпил си правилно![]()
! Повечето момчета на твоето място със или без биха из**кали момичето без да се замислят
![]()
"Не се плашете от живота! Вдъхнете си вяра, че си струва да се живее, тя ще въплати това в действителност!"
N O M E R C Y
Както всеки нормален човек ще ти каже - правилно си постъпил разбира се!
Тая госпожичка трябва да ти благодари,а не да се цупи. Не се занимавай с такива утрепки...
(uBo - Другия път като решиш да отправяш любовни закани към някоя девойка се насочи към ЛС ,моля. )
Не си виновен. Ами ако ти беше лепнала нещо? Да търчиш по уролози и да пикаеш бръснарски ножчета, да ти тече гной, да се притесняваш, да тревожиш и родителите си? Сигурно ти щеше да си сърдитият в този случай.
Не си го слагай присърце. Голям праз, че не ти говори.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Изобщо нямаш вина, ако я беше наеб*л и тя беше забременяла тогава вече щеше да си виновен и наистина щеше да има за какво да ти се сърди![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не си виновен, просто на оная и се ебало и като е нямало с кого е налетяла на тебе, пък и ти си и отказал, защото няма презервативи и тя се цупи сега.Споко, постъпил си правилно, защото ако сега тая беше бременна нямаше да ви е много забавно, нали?
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Абсолютно съгласна!Първоначално написано от amk933
![]()
Според мен си постапил мн добре и въобще не си виновенБи трябвало да ти е благодарна а не да се сърди
Съгласна съмПървоначално написано от elit092
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()