Здравейте Просто искам да споделя как се чувствам, защото ако не го направя ще се побъркам. И се надявам вашите мнения по проблема да ми помогнат до някаква степен .. май търся утеха .. Та .. имам си приятел, обичам го, но сам страшно много ревнива. За най-малкото нещо вдигам скандал, а когато ми отговори малко по-троснато .. се наранявам и плача От година и 4 месеца сме заедно, а имам чувството, че никога няма да спра да го ревнувам... Той казва: "Писна ми да ме командваш!" ,ох в какво сьм се превърнала? Съсипвам него, съсипвам и себе си. Още не сме правили секс .. при нас нещата стоят по по-различен начин, но това е друг въпрос и вече сам го преживяла и няма значение .. Страх ме е .. искам го много .. Обаче тогава ревността ми ще се засили още повече, знам го! Ревнувам го от всичко, а се опитвам да се променя. И всяко нещо приемам толкова навътре, толкова ми е болно... Дали да го направя с него.. да, чувствам се готова... Той ме обича много, от какво ли не се е лишил заради мен .. не знам как още ме търпи .. а май почна да му писва.. Оценявам всичко, което е направил за мен ... но тази ревност моя направо ме убива Липсата на секс също много го изнервя, та дори и мен .. Дали ще ни е по-добре ако го направим ... Извинявам се за глупавите въпроси, обаче сьм врьтнала вече и ми трябва съвет. Спря да се вижда с приятелите си заради мен, не излиза никъде без мен,защото аз така искам, но се побърквам дори когато е на работа .. Прекалено много го обичам ... много, много го обичам ... и на моменти съжалявам за това Постоянно мрънкам и се мръщя за нещо, той винаги гледа да ме зарадва, а аз дори на пук понякога стоя и се инатя ... Никога не ме е пришпорвал, относно секса, и за това също сьм му много благодарна. А от какво ли ме е страх .. не знам. Решила сьм утре да го изненадам и да го направим Всичко сьм измислила, но сега пак се терзая нещо и се чудя защо ли .. Защо?? .. Е, несвързано стана, това е накратко .. ама дано разберете .. Много ми е тежко, тьжна сьм .. винаги си намирам някакъв проблем, постоянно го мисля .. Помогнете ми, какво да направя как да постъпя? Момчето ми се промени и за всичко сьм виновна аз. Искам си го такъв, какъвто беше преди..