.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Моля помогнете.. незнам как да постъпя ..

Здравейте! Не вярвам да ми помогнете, но все пак може би ще ми дадете някакъв съвет ... Проблема ми е следния: може да се каже, че съм влюбена в приятеля ми, но в момента той не е в България и когато се върне незнам как ще са нещата и ме е страх да не съм загубила 6 месеца в чакане на "рицаря с бял кон" (а и той е студент в друг град и дори когато беше в България пак не бяхме постоянно заедно, покрай изпитите му и лекциите и ученето не оставаше много време да сме заедно. А той, поне така мисля, е точния човек за мен) ... Въпреки, че искам да го изчакам някакво вътрешно чувство ме влече към един мой приятел .. Той по много начини ми показа, че му допадам и че иска да бъдем заедно ... Аз също както споменах имам някакво влечение към него
    Но мисля, че ако се поддам на чувствата ще се получи много грубо спрямо приятеля ми ..

Град
    varna
    еми сама си решаваш трябва така да си наредиш нещата зада несе желяваш после просто следваи това което искаш и на когото даржиш и обичаш няма по ценно нещо от любовта оверявам те в това.. един пък се обича истински неси пропиляваи .... шанса и несе нараняваи допалнително ти както каза че чакаш това момче и искаш да си с друг значи него обичаш тфа не е любов котато обичаш един човек ти си готов да си дадеш живота за него а не да си мислиш за други момчета !!!

Цитирай Първоначално написано от isthislove
    еми сама си решаваш трябва така да си наредиш нещата зада несе желяваш после просто следваи това което искаш и на когото даржиш и обичаш няма по ценно нещо от любовта оверявам те в това.. един пък се обича истински неси пропиляваи .... шанса и несе нараняваи допалнително ти както каза че чакаш това момче и искаш да си с друг значи него обичаш тфа не е любов котато обичаш един човек ти си готов да си дадеш живота за него а не да си мислиш за други момчета !!!
    Не съм споменавала, че го обичам .. Просто съм влюбена в него или поне така си мисля чесно казано не съм много наясно точно какво изпитвам .. Просто знам, че се боя да не ме нарани когато се върне .. Защото той не е такъв тип, че да е в чужбина само за работа .. Той е купонджия, женкар въпреки, че по неговите думи откакто сме заедно много се е променил .. И се страхувам от това какво ще разкаже когато се върне колко мацки са "минали" през ръцете му ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами ти първо не знаеш какво изпитваш към приятеля си ... с думите "може да се каже" ...

Прецени си сама дали си струва 6 месеца чакане да прецакаш заради един "твой приятел" ...

Град
    varna
    влюбена или поне така мисля няма такива работи..
    да обичаш.. това е нещо което все още неси почувствала някои хора се раждат умират и нз какво е любов.. няма мисля че съм немисля.. няма такива или си или неси то се чувства..

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Връзки от разтояние не работят.(лично мое мнение)
    Разбирам да е седмица или две, ама тва са си 6 месеца а и ако е женкар както казваш... А и ти самата виждаш че почваш да се овличаш по други момчета.
    Квото и да решиш, задължително му кажи да не пък той кат си дойде да бъде прецакания.

Град
    varna
    нищо непречи една връска да бъде от растояния.. лично "мои" опит..моето момиче е на 400км и сме заедно от 1 год и 2 месеца и нямаме и намерение да се разделяме нито пак и да се караме.. само мога да ви кажа че двама човека когато се разбират.. всичко е ОК.. ! и въпреки всичко .. всичко е вазможно на тоя свят..

влюбена или поне така мисля няма такива работи..
    да обичаш.. това е нещо което все още неси почувствала някои хора се раждат умират и нз какво е любов.. няма мисля че съм немисля.. няма такива или си или неси то се чувства..
    Мога с чиста съвест да кажа, че много добре знам какво е да обичаш .. и още по - добре знам какво е чувството след като разбереш, че отсреща вече не получаваш същото .. Просто в момента съм много объркана и незнам какво да правя .. Затова искам да чуя и други мнения освен тези на приятелите ми ...[/b]

Град
    varna
    на колко си години

на колко си години
    На 16 .. но не мисля, че възрстта има особено значение ..

spored men nqma smisal da go 4aka6 po dobre davai s drugoto mom4e 6tom ti haresva ...

Цитирай Първоначално написано от GentiBoy
    spored men nqma smisal da go 4aka6 po dobre davai s drugoto mom4e 6tom ti haresva ...
    Чесно казано мислила съм и за това .. Ама идва едно НО чакам го 6 месеца и накрая да се забия с някой друг ...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Не знам за какво искаш съвет след като изборът зависи изцяло от теб и каквото и да направиш ти ще си носиш последствията.Дори нв знаеш дали го обичаш или не,сега просто си на "дали-или,или може би?".Избирай - прецакай приятеля си или чакай.Ако толкова се чудиш хвърляй ези-тура .
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Не знам за какво искаш съвет след като изборът зависи изцяло от теб и каквото и да направиш ти ще си носиш последствията.Дори нв знаеш дали го обичаш или не,сега просто си на "дали-или,или може би?".Избирай - прецакай приятеля си или чакай.Ако толкова се чудиш хвърляй ези-тура .
    хихи (y)

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от sweetpunk
    на колко си години
    еми няма значение просто ми беше интересно мс за отговора

на колко си години
    мхм .. ясно

Град
    varna
    на колко си години
    мхм .. ясно
    хихи споко всичко ще си доиде на мястото

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Добре,защотърсиш съвет от нас?Искаш ние да ти избереме един от двамата без да ги познаваме ли?Я се стегни живота си е твой ти си решаваш,избора е твой.И все пак по-добре заложи на сигурното,защото накрая може да си останеш само с чакането...И спокойно,няма да се получи никак "грубо",кое момиче би искало такава връзка като твоята

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Моля помогнете.. незнам как да постъпя ..

Здравейте!
    Мараба
    Не вярвам да ми помогнете, но все пак може би ще ми дадете някакъв съвет ...
    Е защо пускаш темата тогава?
    Проблема ми е следния: може да се каже, че съм влюбена в приятеля ми, но в момента той не е в България
    Лошо.
    и когато се върне незнам как ще са нещата и ме е страх да не съм загубила 6 месеца в чакане на "рицаря с бял кон"
    Така и ще стане. Играеш ролята на кученце
    (а и той е студент в друг град и дори когато беше в България пак не бяхме постоянно заедно, покрай изпитите му и лекциите и ученето не оставаше много време да сме заедно.
    Ем.. какво правиш още с него?
    А той, поне така мисля, е точния човек за мен) ...
    А той дали мисли така за теб?
    Въпреки, че искам да го изчакам някакво вътрешно чувство ме влече към един мой приятел ..
    Ммм нова любов - перфекто.
    Той по много начини ми показа, че му допадам и че иска да бъдем заедно ... Аз също както споменах имам някакво влечение към него
    Еми - взимайте си. Ако почакаш още малко - момента ще избяга.
    Но мисля, че ако се поддам на чувствата ще се получи много грубо спрямо приятеля ми ..
    Няма, споко. Ще си намери друга

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си