.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Задаржане на погледите

Бих искала да разбера мненията ви за задържането на погледите с противоположния пол..
    И момчета какво мислите когато срещнете поглед към вас (продалжителен).Темата е много обикновена но ми е интересно!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Първо, мисля, че в часовете по български си изпуснала урока за буквичката Ъ.

Второ, мисля, че ако някой те гледа много продължително, може да си се изплескала с нещо по лицето.... примерно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

като имате в предвид че..
    Британско изследване сочи, че колкото по-дълго мъжкият поглед се задържи върху жената при първа среща, толкова по-заинтересуван от нея е той. Ако я гледа само четири секунди – най-вероятно не е впечатлен, но ако разбие бариерата от 8,2 секунди – то той явно вече се е влюбил, твърдят изследователите.

Това обаче не е валидно за жените. Дори да задържат погледа си по-дълго върху някой мъж, не е индикация дали го намират за атрактивен или не, сочи проучването, цитирано от британския вестник "Дейли Телеграф".

Град
    Варна
    Аз на тия проучвания вяра не хващам.
    Докато не пипне ръка... и да ме гледа и да не ме гледа, все тая. Кво ще ми гледа, аз да не съм карикатура?

аз си мисля че флирта с очи е много важен ако искаш да продалжиш.. ;]
    а и понякога очите казват повече неща отколкото думите

Град
    Варна
    Никой не спори, че не е важен.
    Само че от къде си сигурна, че той флиртува с теб? Ако те гледа, защото (говоря хипотетично) те намира за ужасно непривлекателна, а ти му пърхаш с мигли насреща... Няма ли да се чувстваш тъпо после?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми аз може да гледам някой дълго ,щото ми е смешен, противен ,хубав . . Всичко Така че ,това че някой те зяпа с неудомение не значи ,че е непременно влюбен.
    А ако въпроса е как да им задържиш погледа, почвай да се облизваш с/у тях Не бе ,майтапа на страна . . еми нищо не трябва да правиш ,бъди себе си и ако те хареса каквато си ,честито ,ако не ,няма правиш пози я

не исках да го разбереш по този начин.. всеки опознал по-добре тази сфера на общуване би разбрал посланието на другия ако изобщо има такова.. не е нужно да става въпрос за флирт .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е по тая логика мен половината ми компания би трябвало да ме харесва и да флиртува с мен На тях редовно им засичам погледите и забелязвам как ме поглеждат от време на време без причина ...

Сега сериозно:Тоя "флирт" с погледите (както ти го нарече) ми се струва хипер тъпичък Има къде,къде по-лесни начини от това да се втренчиш в някого ... А и човека отсреща може да си помисли доста кофти неща за "зяпача"
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Варна
    Ми да. Флиртували са с поглед едно време, когато не са им давали да се пипат За какво да си губя времето да флиртувам с очи?

е нее говорим за непознати не за някой от компанията..

Град
    Варна
    На колко си години?

на достатачно

Град
    Варна
    Достатъчно са ти явно само да гледаш момчето и да въздишаш по него.

И какво е достатъчно в днешно време? 14?? Достатъчно е да забременееш, например, но не е достатъчно да знаеш да гледаш детето.

15??? Достатъчно е да се влюбиш, но да не знаеш как да задържиш момчето.

16??? Достатъчно е да знаеш, че ти се прави секс, но много често не е достатъчно да се чувстваш готова.

Е твоите, колко достатъчно-найсет са?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Достатъчно са ти явно само да гледаш момчето и да въздишаш по него.

И какво е достатъчно в днешно време? 14?? Достатъчно е да забременееш, например, но не е достатъчно да знаеш да гледаш детето.

15??? Достатъчно е да се влюбиш, но да не знаеш как да задържиш момчето.

16??? Достатъчно е да знаеш, че ти се прави секс, но много често не е достатъчно да се чувстваш готова.

Е твоите, колко достатъчно-найсет са?
    Хареса ми този пост Евала

Супер фен Аватара на l0lz
    Ми аз тва лято като бях на море и един път като вървях по центъра, се загледах в едно момиче и тя ме погледна, и се загледа, и вървим и се гледаме, а аз за малко да се блъсна в един стълб, а тя ми се засмя и толко.. Повече не я видях.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми зависи .. виж ся , ако едно момче, което не ми харесва седи и ме гледа като пукъл .. просто го поглеждам с един поглед, който казва едновременно "Ти пък какво искаш" ии "Квото и да искаш - няма шанс" ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Град
    <3
    Ее айде научете се да пишете бе. Това да бъркаш "ъ" с "а" е грозно направо...

По темата...еми какво да правя...гледам малко,изчервявам се,усмихвам се,пак гледам и така. Естествено ако и аз харесам човека,който ме гледа. Оо
    Инече по принцип сега си имам кой да гледам и не срещам чужди погледи.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах много зависи по какъв начин те гледа ...

Иначе аз лично ако ми харесва момчето, с което съм срещнала погледа си се изчервявам повечето пъти ... поглеждам другаде после пак в него и така ...

А ако не м ихаресва ... го игнорирам нека си гледа ...

П.С. Но определено флирта с очи понякога може да е дооста интересен и забавен ...

Голям фен
    [quote="DevilWish"][b]Еми аз може да гледам някой дълго ,щото ми е смешен, противен ,хубав . . Всичко Така че ,това че някой те зяпа с неудомение не значи ,че е непременно влюбен.

аз ако си харесам някои го обхождам с очи целия и го гледам с пламъчета ,закачливо се усмихвам ...и така !с бившия хич не сме се гледали само поглед и се почва мляс мляс
    love is gone!

Супер фен Аватара на fenasf
    ам днес във влака седях с/у едно доста хуу момиче ама и аз и тя със мр3 плеър-ки пък и имаше двама дядовци до нас та нищо не се получи Иначе единствения път като ни се срещнаха погледите тя нещо такова от срам веднага си го извърна Абе ко да кажа...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ами то зависи какво се чете в погледа, обикновено ако захледам някого за по- дълго, наистина е за хубаво, просто съм от хората, които са достатъчно възпитани, за да не се "втренчват" в някого,ако нещо му куца, примерно ако мине някое дебело момиче с по- къса пола, няма да я зяпам се едно не съм виждала хора досега, а повечето /95%/ ще има да зяпат, зяпат, обсъждат и прочие, та индивидуално е -при мен е за хубаво, но пак не зяпам продължително, защото това е знам за простотия и липса на природна интелигентност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си