.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

отношенията ми с момчетата

от малка не съм се разбирала с момчета моя набор или от моя клас

попринцип съм набор 95 обаче съм в училище с '94

1ви и 2ри клас-момчетата ми изхвърляха раницата в кофите за боклук
    3ти,4ти и 5ти *в ново даскало* момчетата ми се подиграваха постоянно
    6ти и 7ми *в ново даскало* -уж се разбирахме г/д,обаче заради обикновения ми телефон-телефон без екстри ,ми се подиграваха адски
    сегашния ми клас *след изпита,същото даскало*-уж се разбираме г/д

имам най-добър приятел-година по-голям...адски го обичам <3 и се разбираме идеално

с момчета 10ти клас *аз сега ще съм 9ти* се разбирам супер...приятели имам доста от този випуск...също и с по-големи (11ти,12ти,завършили) момчета се разбирам...

да кажеш че съм адски грозна не съм **тва е по-мнение на други момчета и момичета** ,имам по-големи френдове момчета така че не съм няква....феминистка да каже човек...;д

според вас къв е проблема...

п.п.темата я пиша ,защото едно че ми писна всеки втори от випуска да съм му проблема и защото в момента от около седмица пиша редовно по скайпа с един пич от моя клас и ддз ...нещата се получават (имаме теми на разговор етц) обаче съм сигурна че докато идем в даскало и пак ще се караме,викаме и т.н...

и п.п. 2 МОЛЯ БЕЗ ОБИДИ И ПОДИГРАВКИ,наслушала съм се на подобни простотии..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Просто момчетата са говеда. И на седем и на четиринайсет и на трийсет години, пак са същите олигофрени. Някои го прикриват, други - не. Някои просто са по-свястни от други. Това е...
    Просто, лесно и ясно...

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    От детската винаги компанията ми е била предимно от момчета,винаги съм се разбирала с тях.И в новия клас,когато отидох пак същата история.Никой и не е посмял да ми каже нещо напук или нещо такова.Нито съм страшна,нито едра-да кажеш,че всявам страх Нито съм заплашвала..ама то си е до самочувствие ли,не знам..

Имам и една позната..всеки ден я спукват от подигравки и правят кви ли не номера,а е супер готино момиче,ако я опознаеш..ама самочувствието и не е достатъчно,че когато някой и каже нещо обидно,да го затъпи и да си продължи ами напротив..май всичко идва от там.. от самочувствието.

Помисли над това,и недей да ги оставяш да те правят на балък!Стига са се мислили за тарикати,като се правят на силни,велики и готини пред момичета.Да се мерят с културистите,бре.

Град
    Heaven
    т.е. проблема не е в мен

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Проблема е,че ги търпиш!

Град
    Heaven
    ами игнорирам ги...обаче тва секи ден по 10219291021902 пъти да ти кажат колко си дебел/грозен/тъп и да обиждат роднините ти до 10то коляно не е нормално!А не знам кво да им кажа...ако им кажа затваряй си устата си я отварят 6 пъти повече..добре че поне приятелките ми ме подкрепят..

Кака ти LambOfGod е права.
    Хубаво е, че можеш да общуваш с по-големи от теб, може само в плюс да ти е. Не е проблем, че не ти върви много общуването с връстниците ти, нормално е. След време, когато израснат, ще имате много общи теми. Дотогава дерзай.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    е то до десети клас просто не можеш да очакваш че са дорасли достатъчно че да се държат нормално.. след време може и да се пооправят отношенията,но те ще си останат идиоти..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ами игнорирам ги...обаче тва секи ден по 10219291021902 пъти да ти кажат колко си дебел/грозен/тъп и да обиждат роднините ти до 10то коляно не е нормално!А не знам кво да им кажа...ако им кажа затваряй си устата си я отварят 6 пъти повече..добре че поне приятелките ми ме подкрепят..

Във втори клас едно момченце ме псуваше и гонеше по коридорите на училище да ме целува и скубе. Ритнах го 'между краката' и от тогава до пети клас, нито едно момче не ми каза лоша дума.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Убогати си речника с "цветни" фрази и като някои ти каже нещо го затапваш така че да му дойде да се забие в земята.
    Секи си има недостатъци и ако те изкарват твоите на яве, изкарай и ти техните. Но както казаха по горе, не забравяй самочувствието че и то е много важно в цялата схема.

Леле събрахте се всичкото женско, оплюхте мъжкото и го заклеймихте

По темата: Мисля че просто си попаднала в неблагоприятна среда. Винаги когато някой се подиграва на някой друг избива комплекси. Ти сама каза че са ти се подигравали заради телефона. Толкова им е и акъла на тия. Аз лично имам приятел който си взе телефон в 11 клас и то защото баща му го накара, иначе не искаше, защото само щели да му досаждат техните.

Не очаквай всички хора да са ти приятели. Както беше казал един мой велик даскал "30% от хората не биха искали да имат нищо общо с мен, с други 30% аз не бих искал да имам нищо общо и може би с 30% бихме завързали някакво приятелство. Всъщност ако ме харесват 30% от хората аз мога да се кандадатирам за президент."

Не им обръщай внимание на онези които ти се подиграват, дори и един клас да сте. Те го правят най-вероярно, защото виждат че им се хващах за бъзиците и това им харесва. Просто ги игнорирай и ще им станеш скучна.

Не ти препоръчвам да си "Убогатяваш речника с цветни фрази за да ги затапваш". Така само се излагаш и както беше казал някой от форума "Не спори с по глупави от тебе защото ще паднеш на тяхното ниво и ще те победят, защото са по опитни"

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    е то до десети клас просто не можеш да очакваш че са дорасли достатъчно че да се държат нормално.. след време може и да се пооправят отношенията,но те ще си останат идиоти..
    И аз така мисля.Щом се разбираш с по-големите,а с по-малките не,май проблема не е в теб ,а в детското им мислене.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    По дяволите, напълно нормално е да те закачат (друг е въпросът, ако само теб от целия клас закачат). Зависи и от класа ти, а ти очевидно не си случила. Докъм 7 е така ужасно. После в новото училище евентуално попадаш на малко по-зрели (поне се предполага) хора. Но и тук не липсват бъзици. Докъм 11-12 клас нещата се уталожват
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Дай снимка и ше ти кажа къв ти е проблема , не сериозно, сички след 90ти набор сме олигофрени, кво очакваш...аз примерно никога не съм обиждал момиче така, но повечето го правят няма кво да направиш...

мнението ми е за да се държат момчетата с теб добре трябва си курва и постоянно да се вреш в тях и да им се сваляш ... всички момчета сатакива за жалост . момчетата убиждат момичета които не им обръщат внимание оплюват ли как не и на следващия ден тия момичета като отидат и тръгват да им се навират вече са първи приятели

^ Имаш изкривени представи за света около теб.

Цитирай Първоначално написано от istinska95
    мнението ми е за да се държат момчетата с теб добре трябва си к***а и постоянно да се вреш в тях и да им се сваляш ... всички момчета сатакива за жалост . момчетата убиждат момичета които не им обръщат внимание оплюват ли как не и на следващия ден тия момичета като отидат и тръгват да им се навират вече са първи приятели
    точно така е

Абе,авторкте,аз няколко пъти четох в темите - Търся си гадже,трябва да си намеря гадже..или нещо от тоя род.
    Какво е т'ва?
    Подходящият сам ще си дойде,не е нужно да търсиш под дърво и камък.
    Освен това си мой набор.. Нищо,че сега ще си 9-ти клас.Малка си.Не ги гледай,че на твоите години са се ебали вече.
    Просто човекът,който търсиш,ще дойде в един момент..Недей да се отчайваш толкова.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Всичко с времето си ..
    Точно когато най-малко очакваш ще се появи принца на бял кон.
    YouCantStopMe .. аз съм 96 набор и мога да ти кажа , че от моя клас има една дето вече се е е**ла..

ох..ами не знам какво да ти кажа..
    при мен винаги е било различно от твоята история..
    естествено там до 5-ти/6-ти клас бях и с момичета и с момчета много добра приятелка, след това в 7-ми започнах да вървя само с момчета, защото те винаги се държаха супер добре с мен, а момичетата само ме гледаха злобно, опитваха се да ме обиждат и какво ли още не.. сега всички сме дипломатични и поддържаме добри приятелства, но и до сега съм си по-близка с момчетата..

но според мен проблемът е в теб :] ..мисля, че нямаш достатъчно самочувствие, ходиш като мишка по коридорите и общо взето си леко сдухана (нищо лично)
    оправи малко косите, подбухни малко цоците хахах дръж се по-отворена, с по-голямо самочувствие и ще видиш как момчетата ще почнат да ти ходят по гъза.. ама леко със самочувствието, че хората ше загреят в един момент, че е изградено върху нулата
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

Град
    Heaven
    bloo,не съм особено 'сдухана' а това за самочувствието-имам го,обаче като се появят тия олигофрени и се скапва отсякъде.

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Дай снимка и ше ти кажа къв ти е проблема
    не се харесвам много ама айде ,да си кажеш 'компетентното' мнение

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Абе,авторкте,аз няколко пъти четох в темите - Търся си гадже,трябва да си намеря гадже..или нещо от тоя род.
    Какво е т'ва?
    диър,кво е общото на гаджето с темата? А искам човек до себе си по съвсем различни причини-не да ме 'защитава' от другите момчета

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    bloo,не съм особено 'сдухана' а това за самочувствието-имам го,обаче като се появят тия олигофрени и се скапва отсякъде.

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Дай снимка и ше ти кажа къв ти е проблема
    не се харесвам много ама айде ,да си кажеш 'компетентното' мнение

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Какво е т'ва?
    диър,кво е общото на гаджето с темата? А искам човек до себе си по съвсем различни причини-не да ме 'защитава' от другите момчета
    уоу убивам за такива очи и руса коса

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Немаш проблем, момчетата от твоя клас са шибаняци . Поне за външен вид, не знам за кво могат да се хванат

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    абе нали имаш приятели момчета, кво си се притеснила, тия от твоя випуск като са загубеняци, не се занимавай с тях и не им обръщай внимание изобщо...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от istinska95
    мнението ми е за да се държат момчетата с теб добре трябва си к***а и постоянно да се вреш в тях и да им се сваляш ... всички момчета сатакива за жалост . момчетата убиждат момичета които не им обръщат внимание оплюват ли как не и на следващия ден тия момичета като отидат и тръгват да им се навират вече са първи приятели

Ти чуваш ли се бе, дете?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си