- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Баскет или Футбол
С извинения към модератора
Нека пак си поспорим баскет или футбол:d
Направих тази тема , за да видим какво мислят превържениците на двата спортаЛично мое мнение си е Баскет4Life
Футбол...
Футбол![]()
Футбол ,разбира се.
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
мнооого относително си задал въпроса...
има много фактори главния е какво му се играе на човек а вече на свой ред идват физически възможности структура на тялото сила психика и тн
лично аз избирам Футбол4life
това за който го мързи ,да бе
Футбол.
Най-великия спорт.
То дори не е спорт, а по-скоро религия.![]()
Баскетбола винаги ми е бил тъп спорт...
Баскет
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Много ясно,че баскетбол.И футбол гледам,но футболистите не могат да стъпят и на малкия пръст на баскетболистите :P
Тренирал съм 5 години баскетбол, но никога не ми е било интересно да го гледам, а футбола определено ме влече и често гледам мачове.
Audio ergo sum
по темата футбол но иначе предпичитам лека атлетика
Момче съм
Абе незнам ама кво толкова намирате във футбола тва че е се вкарват голове по 1 - 2 на мач до няма никва интрига бе мамка му 1 е цял мач да водиш с по 20 точки и накрая да загубиш със 1 точка а др е да е 0:0 цял мач и после някой е искал да подаде пък земал че ритнал към вратата и вкарал щото вратаря е блялсъгласем съм че футбола е легендарен спорт но чак толкос
![]()
![]()
jadess някога играл ли си футбол ма имам предвид истински мач не да си подавате с приятелчето и да се лигавите има една тръпка дето никъде другаде я няма
това за който го мързи ,да бе
Футбол![]()
"I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor.
If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that." <3333
мне не съм аз даже с приятелчета не съм![]()
иначе сиг си прав
:P :P :P :P
е кое пък му е странното на баскета ??? тва че напрягаш всяка част от тялото си ли :X![]()
Баскет![]()
Футбол.... Тренирам от 4-ти клас от 7-ми играя в Отбора на Левски сега съм 10 и играя у Ботев Пд но мисля, че това е спорта на спортовете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
(music) X-TeaM - Wiggaz (music)
(music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)
ЦАР ФУТБОЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Support your local club!!!