- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Баскет или Футбол
Basket'n'football
Баскетбол!![]()
Футбол![]()
![]()
![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Теб пък кой те излъга ? Кой баскетболист тича по 10-12-15 километра на мач и да продължи да е от полза на отбора ?Първоначално написано от Dwight_Howard
Dwight_Howard написа:
Много ясно,че баскетбол.И футбол гледам,но футболистите не могат да стъпят и на малкия пръст на баскетболистите Razz
Теб пък кой те излъга ? Кой баскетболист тича по 10-12-15 километра на мач и да продължи да е от полза на отбора ?
Vseki absolutno vseki :] na ma4 li4no az bqgam pove4e ot 6 km a s1m 8 klas i igraq cent1r ^^ toest ne s1m tolkova podvijen ^^ taka 4e kato si nqma6 na ideq kolko bqga 1 basketbolist nedei da pravi6 takiva komentari ;]]]]
Баскет
nicolepcd
elsy
МнениеПуснато на: Чет Сеп 03, 2009 11:51 pm Заглавие:
Баскет
a такаааа
Няма нищо по-велико от футбола !!!
относно последното мнение мога да кажа само ХаХа
The name of the game football!
King football!
Къде виждаме нешо такова за баскетбола.Не било толкова драматично гледай Милан Ливърпул 2005 и тогаз ще кажеш че не е драматично!
точно заради такива работи като тоя мач дето нищо не ми говори не харесвам футбола цял мач нито 1 гол и после 2 - 3 за 5 мин и голяма работа .... еи за тва не го уважавам тоя спорт цял мач можеш да гледаш как си ритат топката без 1 гол ^^ точно това не му харесвам ...
То това е тръпката ве в тъпия баскетбол като има кошове през 1 секунда не им се кефите толкова освен на последния които решава мача налиПървоначално написано от jadess
![]()
Разбрахме, че не харесваш баскета, обаче що трябваше да го правиш тоя тъп коментар?Първоначално написано от ExtrAc7
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
дали е така хаха мача като се играе кош за кош няма тръпка нали ? или не то пак е кош през 1 секунда повярвай имал съм много такива мачове и се съмнявам тръпката да е по малка от колкото да вкараш 1 гол послерадата на мача и после да няма нищо![]()
Точно това искам да кажа, че като не харесваш баскет, няма смисъл да правиш тъпи изказвания от рода на "кош през 1 секунда" и т.н. Като не ти харесва баскета, много ясно, че само с това ще го свързваш. Ако за вас има само последния кош, то за тея, дето обичат баскета, определено не е така. Аз например гледам футбол, баскет и хокей. И трите игри много ми харесват и всяка си има своя чар и ме кефи по различни начини. Уважавам ги и трите и е тъпо да гледам такива изказвания против другите.Първоначално написано от jadess
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Футбол
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Гледам и двата спортаНо обичам да играя баскетбол повече от футбол
![]()
--------------------------------------------------------