.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 113
    Повече от фен
    Град
    Велинград
    Basket'n'football

Супер фен Аватара на katericArofl
    Баскет

Баскетбол!

Футбол
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Цитирай Първоначално написано от Dwight_Howard
    Много ясно,че баскетбол.И футбол гледам,но футболистите не могат да стъпят и на малкия пръст на баскетболистите :P
    Теб пък кой те излъга ? Кой баскетболист тича по 10-12-15 километра на мач и да продължи да е от полза на отбора ?

Dwight_Howard написа:
    Много ясно,че баскетбол.И футбол гледам,но футболистите не могат да стъпят и на малкия пръст на баскетболистите Razz
    Теб пък кой те излъга ? Кой баскетболист тича по 10-12-15 километра на мач и да продължи да е от полза на отбора ?
    Vseki absolutno vseki :] na ma4 li4no az bqgam pove4e ot 6 km a s1m 8 klas i igraq cent1r ^^ toest ne s1m tolkova podvijen ^^ taka 4e kato si nqma6 na ideq kolko bqga 1 basketbolist nedei da pravi6 takiva komentari ;]]]]

Супер фен
    Баскет
    nicolepcd

elsy
    МнениеПуснато на: Чет Сеп 03, 2009 11:51 pm Заглавие:
    Баскет
    a такаааа

футбол

плуване...

Град
    България
    Няма нищо по-велико от футбола !!!

относно последното мнение мога да кажа само ХаХа

The name of the game football!
    King football!

Къде виждаме нешо такова за баскетбола.Не било толкова драматично гледай Милан Ливърпул 2005 и тогаз ще кажеш че не е драматично!

Футбол

точно заради такива работи като тоя мач дето нищо не ми говори не харесвам футбола цял мач нито 1 гол и после 2 - 3 за 5 мин и голяма работа .... еи за тва не го уважавам тоя спорт цял мач можеш да гледаш как си ритат топката без 1 гол ^^ точно това не му харесвам ...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Football
    <N>

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от jadess
    точно заради такива работи като тоя мач дето нищо не ми говори не харесвам футбола цял мач нито 1 гол и после 2 - 3 за 5 мин и голяма работа .... еи за тва не го уважавам тоя спорт цял мач можеш да гледаш как си ритат топката без 1 гол ^^ точно това не му харесвам ...
    То това е тръпката ве в тъпия баскетбол като има кошове през 1 секунда не им се кефите толкова освен на последния които решава мача нали

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от ExtrAc7
    То това е тръпката ве в тъпия баскетбол като има кошове през 1 секунда не им се кефите толкова освен на последния които решава мача нали
    Разбрахме, че не харесваш баскета, обаче що трябваше да го правиш тоя тъп коментар?
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

дали е така хаха мача като се играе кош за кош няма тръпка нали ? или не то пак е кош през 1 секунда повярвай имал съм много такива мачове и се съмнявам тръпката да е по малка от колкото да вкараш 1 гол послерадата на мача и после да няма нищо

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от jadess
    дали е така хаха мача като се играе кош за кош няма тръпка нали ? или не то пак е кош през 1 секунда повярвай имал съм много такива мачове и се съмнявам тръпката да е по малка от колкото да вкараш 1 гол послерадата на мача и после да няма нищо
    Точно това искам да кажа, че като не харесваш баскет, няма смисъл да правиш тъпи изказвания от рода на "кош през 1 секунда" и т.н. Като не ти харесва баскета, много ясно, че само с това ще го свързваш. Ако за вас има само последния кош, то за тея, дето обичат баскета, определено не е така. Аз например гледам футбол, баскет и хокей. И трите игри много ми харесват и всяка си има своя чар и ме кефи по различни начини. Уважавам ги и трите и е тъпо да гледам такива изказвания против другите.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Баскет разбира се!

Футбол
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Супер фен Аватара на Glamour92
    ФУТБОЛ,ФУТБОЛ,ФУТБОООЛ
    ОЛЕЕЕ

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Гледам и двата спорта Но обичам да играя баскетбол повече от футбол

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове