- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Баскет или Футбол
БАСКЕТ!!! (:
Футбол.
Първоначално написано от tsoko
след като съм отраснал с футбол и 7-8 години спорех че футбола е единствения спорт който си заслужава...сега казвам, че предпочитам баскета мноооооооого пред футбола![]()
![]()
![]()
Баскета е много по труден за игра от футбола и затова не ви харесва.Тичането е същото с тази разлика ,че при баскета се тича плътно 40мин. и динамиката е много по-голяма в футбола само 2 -3 човека тичат при баскета всички.Разликата се вижда когато си в залата и на стадиона повереме на мач .
Баскета е игра за по-умни хора ,заразлика от футбола ,който се играе от циганчетата от махалата. Аз лично играя футбол, но обичам много баскета като зрител.
Гледам и футбол и баскет ! Баскета го гледам на живо и ми харесва обстановката на всеки мач същото се отнася за футбола !!Мога да кажа че и в двата спорта се изисква много осилия
Аз лично повече харесвам Баскетбола като игра
![]()
Футбол ! И естествено , само Ливърпул
Благодаря за вниманието![]()
1 човек с мозък в главатаПървоначално написано от sStoianov
много точно много вярно с изключение на тва че не винаги 5/5 бягат в баскета понякога се играе 4 в атака и 1 в защита за да предотвратява контра атаки но този стил е доста лесно разбиваем
ся няма да казвам как сами си разберете или питайте ддз аз съм гроб
![]()
![]()
![]()
баскет
Футбол
LEVSKI SOFIA-A REASON TO FIGHT !!!
Не ми е интересно да гледам никви мачове по телевизията, нито баскет, нито футбол.. Тренирала съм баскетбол няколко години, но ми омръзна, сега тренирам футболи ще видим как е. Засега много ми е интересно та смятам да си дам гласа за футбол.
![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
За мен лично футбол,защото и с това се занимавам![]()
Priceless..
предпочитам волейболллллллл![]()
Определено за мен баскет ! От опит знам че в баскета се тича нонстоп.. Просто няма начин да не тичаш . Било то за да си пазиш човека или да се освободиш от човека който ти е като сянка . Много по-интилигентна игра относно пасове , стрелба , финтове . Да не говорим за лудаците от AND1 .. А да и тръпката да вкараш решаваща 3-ка в последната секунда ма мача е неповторима .. Мое мнение , моля футболистите да не се обиждат![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
термо не се бяга ли ?? хах я се чуй в Басета се бяга много повече :Х футболистите бягат и като подадат в повечето случаи си стоят на мястото и чакат пак паса може и да не е така ама пак се случва да стоят на 1 място в Баскета тва направиш ли го сядаш на пейката така че ;]]]
баскет
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Баскетбол ! :P
Липсата на самочувствие,означава липса на качества !
Футбола![]()
![]()
![]()
baske7 oFcoUrse![]()
![]()
![]()
s0 dEamN cRazyyYy...