- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Баскет или Футбол
Баскетбол ест. .. има по-голямо разнообразие във отбелязването на точки ..![]()
F U T B O O O O O O O O L![]()
Basketbolat Sa6to E Mn Qk Oba4e Futbolat...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога Не Се Целувай Пред Вратата, Защото Любовта Може Да Е Сляпа, Но Съседите Не Са !!!
Тренирала съм само баскетбол. Футбол много съм гледала, но никога не съм играла![]()
Обожавам баскетбола !!!![]()
Няма велик спорт обаче. Един спорт има повече привърженици, друг по-малко. Много са плоски коментарите за великите спортове. Щом е спорт, значи е велик, независимо какъв е. : ))
И спря да се върти за миг земята..
баскет![]()
![]()
![]()
ее футбол много ясно това е велик спорт...аз съм футболистка![]()
![]()
![]()
и аз съМ на съЩото мнЕниеПървоначално написано от psychopath
1000000000000000000% за Баскетбол. Няма по яко нешо от това да видиш как играят Лейкърс, Слеикс, Булс или Сънс. Или да наблюдаваш как големите играчи като Професора от And1 правят 4-5 професионалиста от NBA на маймуни. За мен футболистите са тъпи, ограничени, и бавно развиващи. И по глупава игра от футбола няма.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1000000000000000000% за Баскетбол. Няма по яко нешо от това да видиш как играят Лейкърс, Слеикс, Булс или Сънс. Или да наблюдаваш как големите играчи като Професора от And1 правят 4-5 професионалиста от NBA на маймуни. За мен футболистите са тъпи, ограничени, и бавно развиващи. И по глупава игра от футбола няма. Cool Cool Cool Cool Cool Cool![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еи тва е самата истина само дето едва ли професора ще напрай на луд Кобе или пък ЛеБрон амааа както и да е
![]()
Да,щото баскетболистите от NBA са до един интелектуалци,с по 4-5 издадени философски трактата и IQ като ръста им..
От Цар Футбол по-гениално НЕМА!![]()
БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата... предпочитам футбол... някъде в коментарите на 1ва страница четох че имало някаква тръпка дето другаде я нямало - до някъде е така... но честно казано Муай Тай (моя си спорт) не го заменям за абсолютно нищо. Защо ? Ами защото там тръпката е в пъти по голяма... - я да не ти счупят носа,я да не отнесеш някой ритник в главатаа също и усещането докато забиваш на някого лакът в мутрата и усещаш как му се чупи фейса е как да кажа НЕПОВТОРИМО
та малко се отплеснах но иначе съм с 2 ръце за Футбола !!!
![]()
Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !
хм точно така. Когато най-сетне дойде чакания гол от наште тогава се кефиш най-много. В баскета къв кеф да забиват кошове без спиране.Първоначално написано от ExtrAc7
тия па... просто като чуя лейкърс, слейкс, Булс( което се превежда "бикове") ми става съвсем леко смешно.. Жалки са тия имена ей... Лейкърс... звучи ми като жаби в блатото ( лейк е блато, гьол на български).Първоначално написано от jadess
Баскета е 40х20 размери,футбола е 120х60Първоначално написано от jadess
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Кво е тва баскетбол ? Яде ли се ?
мойто момче/момиче от коя горо са те хванали тебе![]()
![]()
иначе по темата естествено че баскет
Ако убеш един човек си нищастник, а ако убиеш един милион си герой.
Ч.Чаплин
Кво е тва баскетбол ? Яде ли се ? е мухлиоо не се праи на ного голем бе мониторен плъх ... по темата баскет
избирам баскетбол просто ми харесва повече:P
Баскетбол.
И какво от това ? нали идеята е не да бяга 1 от целия отбор много ами целия отбор взаимно а както по-горе съм казал стоиш ли на място в баскет сядай на пейката къде си тръгнал да играеш а при футбола ами незнам как е точно но определено 1 част от отбора си бърка в носа докато другите са в атака ... а да и относно това че баскета е 40х20 а футбола 120х60 ами какво от това ама колко пъти можеш да видиш 1 футболист да избяга напълно цялото игрище и да се завърне в половината си доволен от това което е направил ?Първоначално написано от term0t0