.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 113
    Мега фен Аватара на teenems
    волей
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Баскетбол ест. .. има по-голямо разнообразие във отбелязването на точки ..

F U T B O O O O O O O O L
    Basketbolat Sa6to E Mn Qk Oba4e Futbolat...
    Никога Не Се Целувай Пред Вратата, Защото Любовта Може Да Е Сляпа, Но Съседите Не Са !!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Тренирала съм само баскетбол. Футбол много съм гледала, но никога не съм играла
    Обожавам баскетбола !!!
    Няма велик спорт обаче. Един спорт има повече привърженици, друг по-малко. Много са плоски коментарите за великите спортове. Щом е спорт, значи е велик, независимо какъв е. : ))
    И спря да се върти за миг земята..

ее футбол много ясно това е велик спорт...аз съм футболистка

Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Футбол.
    Най-великия спорт.
    То дори не е спорт, а по-скоро религия.

Баскетбола винаги ми е бил тъп спорт...
    и аз съМ на съЩото мнЕние

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    ест че баскет

1000000000000000000% за Баскетбол. Няма по яко нешо от това да видиш как играят Лейкърс, Слеикс, Булс или Сънс. Или да наблюдаваш как големите играчи като Професора от And1 правят 4-5 професионалиста от NBA на маймуни. За мен футболистите са тъпи, ограничени, и бавно развиващи. И по глупава игра от футбола няма.

1000000000000000000% за Баскетбол. Няма по яко нешо от това да видиш как играят Лейкърс, Слеикс, Булс или Сънс. Или да наблюдаваш как големите играчи като Професора от And1 правят 4-5 професионалиста от NBA на маймуни. За мен футболистите са тъпи, ограничени, и бавно развиващи. И по глупава игра от футбола няма. Cool Cool Cool Cool Cool Cool
    еи тва е самата истина само дето едва ли професора ще напрай на луд Кобе или пък ЛеБрон амааа както и да е

Да,щото баскетболистите от NBA са до един интелектуалци,с по 4-5 издадени философски трактата и IQ като ръста им..

От Цар Футбол по-гениално НЕМА!

БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ БАСКЕТ

Град
    На Ринга,чакащ поредния гонг !
    По темата... предпочитам футбол... някъде в коментарите на 1ва страница четох че имало някаква тръпка дето другаде я нямало - до някъде е така... но честно казано Муай Тай (моя си спорт) не го заменям за абсолютно нищо. Защо ? Ами защото там тръпката е в пъти по голяма... - я да не ти счупят носа,я да не отнесеш някой ритник в главата а също и усещането докато забиваш на някого лакът в мутрата и усещаш как му се чупи фейса е как да кажа НЕПОВТОРИМО та малко се отплеснах но иначе съм с 2 ръце за Футбола !!!
    Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !

Цитирай Първоначално написано от ExtrAc7
    Цитирай Първоначално написано от jadess
    точно заради такива работи като тоя мач дето нищо не ми говори не харесвам футбола цял мач нито 1 гол и после 2 - 3 за 5 мин и голяма работа .... еи за тва не го уважавам тоя спорт цял мач можеш да гледаш как си ритат топката без 1 гол ^^ точно това не му харесвам ...
    То това е тръпката ве в тъпия баскетбол като има кошове през 1 секунда не им се кефите толкова освен на последния които решава мача нали
    хм точно така. Когато най-сетне дойде чакания гол от наште тогава се кефиш най-много. В баскета къв кеф да забиват кошове без спиране.

1000000000000000000% за Баскетбол. Няма по яко нешо от това да видиш как играят Лейкърс, Слеикс, Булс или Сънс. Или да наблюдаваш как големите играчи като Професора от And1 правят 4-5 професионалиста от NBA на маймуни. За мен футболистите са тъпи, ограничени, и бавно развиващи. И по глупава игра от футбола няма. Cool Cool Cool Cool Cool Cool
    еи тва е самата истина само дето едва ли професора ще напрай на луд Кобе или пък ЛеБрон амааа както и да е
    тия па... просто като чуя лейкърс, слейкс, Булс( което се превежда "бикове") ми става съвсем леко смешно.. Жалки са тия имена ей... Лейкърс... звучи ми като жаби в блатото ( лейк е блато, гьол на български).

Град
    Mexico
    футбол.

Град
    морската столица
    термо не се бяга ли ?? хах я се чуй в Басета се бяга много повече :Х футболистите бягат и като подадат в повечето случаи си стоят на мястото и чакат пак паса може и да не е така ама пак се случва да стоят на 1 място в Баскета тва направиш ли го сядаш на пейката така че ;]]]
    Баскета е 40х20 размери,футбола е 120х60

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Футбол !
    Патриk Патрисия

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    Кво е тва баскетбол ? Яде ли се ?

мойто момче/момиче от коя горо са те хванали тебе иначе по темата естествено че баскет
    Ако убеш един човек си нищастник, а ако убиеш един милион си герой.
    Ч.Чаплин

Кво е тва баскетбол ? Яде ли се ? е мухлиоо не се праи на ного голем бе мониторен плъх ... по темата баскет

избирам баскетбол просто ми харесва повече :P

Град
    видин : )
    Баскетбол.

Футбол разбирасе

Цитирай Първоначално написано от term0t0
    термо не се бяга ли ?? хах я се чуй в Баскета се бяга много повече :Х футболистите бягат и като подадат в повечето случаи си стоят на мястото и чакат пак паса може и да не е така ама пак се случва да стоят на 1 място в Баскета тва направиш ли го сядаш на пейката така че ;]]]
    Баскета е 40х20 размери,футбола е 120х60
    И какво от това ? нали идеята е не да бяга 1 от целия отбор много ами целия отбор взаимно а както по-горе съм казал стоиш ли на място в баскет сядай на пейката къде си тръгнал да играеш а при футбола ами незнам как е точно но определено 1 част от отбора си бърка в носа докато другите са в атака ... а да и относно това че баскета е 40х20 а футбола 120х60 ами какво от това ама колко пъти можеш да видиш 1 футболист да избяга напълно цялото игрище и да се завърне в половината си доволен от това което е направил ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си