- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пари и любов...
Точно красивите момичета, които се правят, че не са впечатлени от парите, принуждават момчетата да им правят още по-скъпи подаръци и този непукизъм ги прави глезли. Вместо да му благодарят от сърце първия път да не се хаби момчето, му създават илюзия, че то трябва да се постарае повече с парите. Глупави същества !
Естествено, че може ако наистина става дума за любов![]()
♥ ♥ ♥
Уж не е от толкова голямо значение.И за мен,и за много други хора наистина не е .
Само,че ми е много чудно къде се скатават голяма част от тях,когато стане дума за такова нещо наистина.
Имам една приятелка - страхотен човек,много интелигентна ,изобщо не е повърхностно момиче.Но ми обясни,че иска да е сфинансово независим човек.Гледа практичната страна на нещата.
Мисля,че отговорът се крие в това какво е отношението на човека към парите.Има и хора,които имат такова отношение,при което да не се тревожиш за това,че нямаш възможност за това или онова.
Единственият проблем е,че това не се забелязва на пръв,дори на втори поглед.
Ще си намира,ама няма да е доволен. Тези които иска ще са в ръцете на ония, дето им предодставят тези неща!
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Невъзможно![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
с приятеля ми сме заедно от година,въпреки че няма възможността ВСЕКИ път като излизаме да ме черпи той --> когато има любов,всичко е възможно
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Любов за пари и пари за любов, след като спре да работи показалката много много, ако ме разбирате![]()
Може разбира се.. а и мога да допълня, че по принцип (повечето от )момичетата се чувстват унижени ако някой друг им плати сметката.. Попаднах в една друга тема.. Мацката напрао биела през ръката ако някой тръгнел да и плаща сметката .. Момичетата не търсят кой да им плаща сметките, а някой който да ги обича(е с малки изключения)