- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да предразположиш момиче за първия път.
Мен ако ме пита толкова често как се чувствам сигурно ще го набия накрая! Тва е тооолкова изнервящо че няма накъде!![]()
Иначе с другото съм съгласна. Звучи добре![]()
Е браво за темата.. нека се учат :P
Просто аз
Страхотна тема евала на мацката
че се е постарала:P
Само това обичам те ,,, по време на секс на думата обичам те поне аз НЕ ВЯРВЯМ !!![]()
иначе темата е екстра браво
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Много полезна тема ... Евала- надявам се вместо през няколко часа да се пускат такива теми само че с въпросче момчетата да поглеждат в тази .. Супер е![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Добро е.![]()
Благодаря за полезните съвети!![]()
Забрави за алкохола! Той е най-важната част![]()
GTA Stunting
Тази тема би трябвало да е важна, все пак от нея може да научим как г/д да направим първия път по-хубав и безболезнен!!!
Евала за темата на младото момиче, много полезно четиво![]()
tova e mnoo dobro ama za mom4etata ....
Az sam na 14 i iskam da go napravq s gajeto si ama mi e za 1 pat i nz kakwo da pravq ...ako nqkoi moje da mi pomogne shte sam mu mnoo blagodarna....
Не пиши на латиница.Първоначално написано от monince7y
Има много теми за това. Трябва да потърсиш.
p.p. Честита Нова Година на всички!!!
![]()
![]()
мн хубава темичка![]()
Първоначално написано от monince7y
хубав ник..
не го прави още, рано ти е..
И спря да се върти за миг земята..
напълно съм съгласна с теб.
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Предстои ми 2ри опит.За 1ви път ми е с дествено момиче, мислех си, че имам поне някакъв опит,защото съм водил полов живот близо 3-4 месеца, а то се оказва,че съм голавода.
Разполагам я.. игра игра игра любовна..виждам отпусната е..замислих се да я полижим,но си викам - "Аре за първи път и е може да се уплаши" и така не го направих.. вкарах 2 пръсчета,пробвах за три - нестана къдто ми беше грешката,че пробвах..Тръгнах да го вкарвам е не ще да влезе..Сякаш е прекалено тясна, моят не е гигант някав, не ми е гордостТа трябва ли да ползвам някакъв лубрикант нещто,защото досега не съм. И опита беше с качулка
![]()
много правилно .. !! ще имаш успех ако решиш да пишеш книги със сексуална тематика ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..