- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ползвате ли пудра или фон дьо тен?
Не ползвам никой от двата продукта.
Ако реша да ползвам пудра, ще е единствено, защото съм прекалено бяла и странна в лицето в повечето случаи.![]()
Фдт никога не съм ползвала.
Пудрааа...имам,обаче не я ползвам често.Веднъж на месеца.![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
Така е.Аз сега лятото ползвам пудрата на Манхатън антибактериалната и не съм имала проблеми,например да са ми се появили повече пъпки или нещо от този сорт.Зимата и в по-студеното време ползвам фон дьо тен,но сега лятото с него няма да стане,понеже ще се размаже пък и сега ми идва по-светъл понеже съм хванала и тен,колокото и да е...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Използвам антибактериалния фдт на Манхатън,обаче напоследък не съм доволна много...
А пудра съм ползвала в 6ти клас 1-2 пъти...
неизползвам нито пудра нито ФДТ... тва са толкова вредни за лицето и ти запушват порите,но секи си има мнение и едва ли ако някой чете негативни мнение ще спре да ги ползва![]()
До сега ползвах само пудра, но в последно време започнах и фон дьо тен da слагам, от който ми се появиха доста обриви по лицето..
♥ ♥ ♥
+1Първоначално написано от tonie__
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
+1Първоначално написано от Undying
И аз съм на това мнение.Макар че в днешно време не можем да сме сигурно изобщо какво ни пробутват и какво си слагаме на лицата...
Фон дьо тен.
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Имам въпрос: накой ползвал ли е ФДТ на Vichy Normatient? Добър ли е? Не ползвам ФДТ, но специално този мисля, че не запушва порите... а и има слънцезащитен фактор....абе, струва ми се хубав.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Зимата ползвам редовно ФДТ. През лятото изобщо не го пипам, а есента и пролетта - от време на време.
Пъпки нямам. Най-много да ми излязат 1-2 преди мензис, но е рядко.
Комбинацията качествен ФДТ + редовно почистване на лицето + маски = на чудесна кожа.
Saatana vittu perkele hate crew!
В момента съм на Фон дьо тен иначе по принцип ползвам пудра.
да, естествено, накъде без фдт, първо си слагам фдт за основа, след което слагам пудра, за да се завърши и накрая пак пудра, но блестяща и така 2-3 пъти повтарям, за да стане перфектно и най- накрая леко забърсвам с кърпичка за да се изравни тена и да стане кожата като порцелан![]()
![]()
по темата: не, не ползвам никакви такива, тя си е като порцелан и престанете да се мацате от 12- годишни, че само след 5 години ще приличате на нищо
Не! Няма нищо по-хубаво от чиста кожа,тези които имат проблемна кожа си мислят че като се нацапат с фон дьо тена всичко е Ок,но в повечето случаи положението става по зле,имам чувството че от него пъпките повече се забелязват...а лятото с фон дьо тен е някакъв кошмар![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не се разделям с пудрата ми, фдт не ползвам. И разберете, че абсолютно всичко вреди, дори кремовете за лице с натурални екстракти.
Вече не... е дори да съм ползвала, беше по поводи. Но от тези неща освен вреда, друго не видях.Пълни боклуци... каквато и да е марка, не мерси.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ОТ две години се мацам нямам никакви проблеми с пъпкитеИ то вече ми омръзна де мажа се само за дискотеки,кафенца и такива разни
Иначе в ежедневието вече по - рядко...маажа се само с тониращи кремове ,за да не съм толкова бяла
Иначе относно марката...почнах с AVON ,но не съм много доволна защото не се разпределят хубаво...иначе сега съм с на maybelline този който е с минерали,но го няма още в Бг (донесоха ми го като подарък )скоро ще излезе...на L`oreal има с минерали и са много добри ,но доста удрят в джоба
![]()
А така,мажете се от 10 годишни пикли..
По темата: Сестра ми мнооого рядко съм я виждал да слага пудра...
П.П - пиша за сестра ми,щот съм момче![]()