.

Виж резултатите на анкетата: Ползвате ли пудра или фон дьо тен?

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не иползвам.

38 38,00%
  • И двете.

21 21,00%
  • Фон дьо тен.

19 19,00%
  • Пудра.

22 22,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Не ползвам никой от двата продукта.
    Ако реша да ползвам пудра, ще е единствено, защото съм прекалено бяла и странна в лицето в повечето случаи.

Фдт никога не съм ползвала.
    Пудрааа...имам,обаче не я ползвам често.Веднъж на месеца.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Попринцип ползвам фон дьо тен .Сега лятото дори и не се сещам за него.В тази жега няма начин да си сложа..
    Зимата смятам, че е добре да се ползва, от студа много ми се изсушава кожата, а фон дьо тена поне малко предотвратява това.
    Аз не съм имала проблеми с него-нито омазняване, нито поява на пъпки, нито нищо.
    Важнто е да намериш подходяш за теб.

Така е.Аз сега лятото ползвам пудрата на Манхатън антибактериалната и не съм имала проблеми,например да са ми се появили повече пъпки или нещо от този сорт.Зимата и в по-студеното време ползвам фон дьо тен,но сега лятото с него няма да стане,понеже ще се размаже пък и сега ми идва по-светъл понеже съм хванала и тен,колокото и да е...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Използвам антибактериалния фдт на Манхатън,обаче напоследък не съм доволна много...
    А пудра съм ползвала в 6ти клас 1-2 пъти...

неизползвам нито пудра нито ФДТ... тва са толкова вредни за лицето и ти запушват порите,но секи си има мнение и едва ли ако някой чете негативни мнение ще спре да ги ползва

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    До сега ползвах само пудра, но в последно време започнах и фон дьо тен da слагам, от който ми се появиха доста обриви по лицето..
    ♥ ♥ ♥

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    е,за мен лично тези неща са абсолютно ненужни и вредни,но всеки сам си решава

+1
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Цитирай Първоначално написано от Undying
    tonie__ нищо лично, но говориш като стара баба. Живеем в 21 век все пак, и е абсолютна глупост да кажеш, че всички фон дьо тени запушват порите. Истината е точно обратната: качествените фон дьо тени не само не вредят на кожата, а я защитават от прах, мръсотия, слънце, остаряване и т.н. Като не си си сложила нищо на лицето да не би да искаш да м икажеш че кожата ти не се замърсява? Глупости. Да не говорим за антибактериалните фон дьо тени, за тези, които се продават специално в аптеките и какво ли още не. Ако човек се грижи за кожата си качествените фон дьо тени не могат да и навредят.

Забравих да вметна, че в крайна сметка всеки има право на мнение и избор, просто изказах моето.
    +1
    И аз съм на това мнение.Макар че в днешно време не можем да сме сигурно изобщо какво ни пробутват и какво си слагаме на лицата...

Аз използвам фон дьо тен от време на време.

Фон дьо тен.
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Имам въпрос: накой ползвал ли е ФДТ на Vichy Normatient? Добър ли е? Не ползвам ФДТ, но специално този мисля, че не запушва порите... а и има слънцезащитен фактор....абе, струва ми се хубав.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Зимата ползвам редовно ФДТ. През лятото изобщо не го пипам, а есента и пролетта - от време на време.

Пъпки нямам. Най-много да ми излязат 1-2 преди мензис, но е рядко.
    Комбинацията качествен ФДТ + редовно почистване на лицето + маски = на чудесна кожа.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мне.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    не ползвам ФДТ ..
    само пудра

Фон дьо тен..

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    фон дьо тен не ползвам, пудра се случва, но е рядко.

Град
    BurgasS
    В момента съм на Фон дьо тен иначе по принцип ползвам пудра.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    да, естествено, накъде без фдт, първо си слагам фдт за основа, след което слагам пудра, за да се завърши и накрая пак пудра, но блестяща и така 2-3 пъти повтарям, за да стане перфектно и най- накрая леко забърсвам с кърпичка за да се изравни тена и да стане кожата като порцелан

по темата: не, не ползвам никакви такива, тя си е като порцелан и престанете да се мацате от 12- годишни, че само след 5 години ще приличате на нищо

да. сестра ми ме намаза с фдт един път

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Не! Няма нищо по-хубаво от чиста кожа,тези които имат проблемна кожа си мислят че като се нацапат с фон дьо тена всичко е Ок,но в повечето случаи положението става по зле,имам чувството че от него пъпките повече се забелязват...а лятото с фон дьо тен е някакъв кошмар
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Не се разделям с пудрата ми, фдт не ползвам. И разберете, че абсолютно всичко вреди, дори кремовете за лице с натурални екстракти.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Вече не... е дори да съм ползвала, беше по поводи. Но от тези неща освен вреда, друго не видях. Пълни боклуци... каквато и да е марка, не мерси.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ОТ две години се мацам нямам никакви проблеми с пъпките И то вече ми омръзна де мажа се само за дискотеки,кафенца и такива разни
    Иначе в ежедневието вече по - рядко...маажа се само с тониращи кремове ,за да не съм толкова бяла
    Иначе относно марката...почнах с AVON ,но не съм много доволна защото не се разпределят хубаво...иначе сега съм с на maybelline този който е с минерали,но го няма още в Бг (донесоха ми го като подарък )скоро ще излезе...на L`oreal има с минерали и са много добри ,но доста удрят в джоба

Мега фен
    А така,мажете се от 10 годишни пикли..
    По темата: Сестра ми мнооого рядко съм я виждал да слага пудра...

П.П - пиша за сестра ми,щот съм момче

само дето не сам на 10 ,а на 18 ама карай :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си