- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ползвате ли пудра или фон дьо тен?
Нямам какво да замазвам с пудри и ФДТ-ни. Така че не използвам![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Ами аз преди използвах фон дю тен ,но вече не .Сега използван крем за изравняване на тена пак от сорта на фон дю тен ,но защитава и кожата ми от слънцето :P
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Използвам антибактериална пудра,от Франция ми е.Покрива идеално,кожата ми не се омазнява,трае 17 часа,а и ако случайно ми излезе някоя пъпка,веднага минава.Фон дьо тен изполвах 2 пъти-като ходих на сватба и на още едно важно събитие,където трябваше да съм перфектна.![]()
+1Първоначално написано от DarkKisss
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
аз съм на 14 и не ползвам нито едно от двете и не смятам и да ползвам няма смисъл да си развалям кожата ми на лицето :P
в 6ти,7ми и началото на 8ми клас ползвах...тази зимна ваканция осъзнах че са пълните лайна ,взех си акне аут изчистих си лицето и ся и да имам някоя пъпка предпочитам така отколкото да слагам коректори или пудри и да се зачерви още толкова...![]()
защо сте толкова против?това че няма качествена козметика или че не сте използвали е друг въпрос!?пък и пудрите не са да прикриват пъпките,а да изравнят малко или много тена
друг е въпросът, че много момичета незнаят как да нанясят грима и става все едно със шпакли са гребали от фнт,да не говорим ако са си взели три тона по-тъмна пудра отколкото цвета на кожата
Използвам пудра,но доста рядкоПо принцип я използвам,когато не съм се наспала като хората или съм била много на слънце и лицето ми е изгоряло
![]()
Имам една на Ейвън и от нея съм много доволна![]()
Освен нея имам и минерална пудра на L'Oreal True MatchТя стои по-скоро като ФДТ,но и тя много ми харесва
и определено си оправда парите,които дадох за нея
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нито пудра, нито фондютен..![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
не ползвам
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
ползвам фон дьо тен, но не мн често.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Използвам пудра в изключително редки случаи.Направо не знам защо си я купих,тогава имах голямо желание,Avon е.
изключително рядко ползвам пудра на Maxfactor
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Фон дъо тен съм слагала само 2-3 пъти максимум. Не ме кефи това чудо.. Използвам пудра![]()
Има много момичета,които буквално си шпакловат лицето с тези ФДТ-грозна картинка.![]()
По темата-бронз. пудра![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....