Чета форума, всяка втора тема за бременност и се чудя каква параноя ви е хванала, яко ви тресе. Колко много хора ИСКАТ да имат дете и се мъчат с години, други ходят на терапии, ин витро, по мама форумите постоянно се оплакват я за намалено количество на сперматозоидите, я нещо яйцеклетките, а вие още малко ви е страх от въздуха да не забременеете.
Силно се съмнявам, че на поне 50 % от младежта 15-16 г. спермата им е годна за оплождане, най-малкото защото половата им система тепърва се развива.

Така че, не се пхисясвайте като ви закъснее мензиса с някой друг ден, имаше тука във форума един беше писал, че направили 4 /четири/ теста за бременност, ами си купувате тестче от аптеката и спокойно. За малоумщините от сорта на "Може ли да забременея от свирка, ако ми капне от устата на дудата", "Може ли да забременея ако се търкаме по гащи само, от предеякулационния му секрет", "Може ли да забременея ако ми свърши в дупето, пръдна и го отвее сперматозоидите на путето", направо не ми се коментира. По-спокойно бе!

Пък и и деца трябва да има. Тоз прираст трябва да се качва. Иначе само мангали и турци ше останат в България. Тъй че, правете любов и деца, деца!