- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се эле
Явно не сме на едно мнение ... ии наистина е излишно отново да започна да споря с някой ... аз ще си остана на моето мнение .. вие на вашето ...![]()
Няма смисъл ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като дойдеш на нашето дередже, да се грижиш сама за себе си, ще видим дали тийнейджърите ще ти се струват токова проблемни.
Така е, защото си още тийнейджър. Не искам да те обидя, но когато минат още няколко години и ще разбереш, че сме прави. Когато седнеш да си говориш с някои познати и видиш през колко еднакви неща сте преминали.
... Освен ако не си от малцинствените групи, които изброи по-горе (за което се извинявам).
Хайде, със здраве![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И когато се наложи да се грижиш И за някой друг...Първоначално написано от w0sh
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Принципно сега като се замисля може би и въпросния господин, с който спорехме има малко право ... но принципно когато почвам спор с някой е предизвикано от нещо лично преживяно ...
Лек ден ви желая и на вас ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не вярвам да има човек,който не се е чувствал никога така.
Аз самата се позаинтересувах от темата ти и я прочетох,защото много наскоро ми се случи подобно нещо.Не ме болеше,не бях щастлива..не усещах нищо.Нямах интереси,нищоо..Но намерих човек,който е бил до мен от 2 години,а аз не съм го забелязвала.Станаха там някакви глупости,за малко да го изгубя,но той ми показа,че държи на мен,и че вярва в мен.И сме заедно още...
За това колкото и банално и глупаво да звучи: намери любов ; ))
Много помага,вярно трудно ти е,но повярвай- ще отмине,важното е ти да го искаш ! *
С обич: Рози*
"Никога не забравяй откъде си тръгнал!"
@dudi,mcd;