.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    знам знам че нямаше смисъл , но все пак мерси за отговора ти но по примерите които дадох по горе според вас той харесва ли я
    незнам дали съм заслепена или нщо такова но така ми се струва

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Хм... Добре, няма да съм груба. Та така... Напълно възможно е да я харесва. Но това не трябва да те приеснява. Разбирам какво чувстваш в момента. Същото изпитвах и аз преди 2 години. Точно на колкото си и ти сега. В момента ми е смешно, но и аз си мислех, че обичат онова момче. И той "харесваше" една приятелка. Всъщност в последствие разбрах, че не е харесвал нея, а мен. След време започнах да се ровя из психологически книги и психиката на хората ми стана интересна. И причината за неговото държание ми стана кристално ясна - когато не можеш да направиш нещо свое, накарай нещото само да дойде при теб. Може би не се изразих достатъчно добре, но с прости думи мога да ти кажа, че ако той те харесва, прави това с приятелката ти, за да те накара да ревнуваш. Подсъзнателно го прави, щом го е срам. Често се случва при децата. Не се обиждай, че те наричам дете. Всъщност ти разказах моята история, за да ти покажа, че не си единствената с такива проблеми, и споко, може да те харесва. Но да не забряваме, че може и да не те харесва. Това не е болка за умиране. Предполагам, че си срамежлива. [Повечето момичета на по-малка възраст са такива.] Но ако не си, заговори го, търси контакт с него, играйте заедно, но му покажи да речем, че не може да те победи в нещо. Така подбуждаш неговото любопитство. Най-главното е да му покажеш, че ти не си лесна. И естествено да се забавляваш, а не да се депресираш от разни такива глупости.

П.п. Не трябва да те интересува дали харесва приятелката ти. А дали харесва теб. Успех
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

много ти благодаря
    само трябва да преодолея срамът

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Моля. Почувствах се длъжна. Изпитвала съм го това преди.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

мисля че темата може да се заключи

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Играй си на жмичка и остави любовта за по-късно.
    Жмичка..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Изчакай и някоя друга годинка ... смисъл сега момичетата на твоята възраст са далече от тези игри (ако ме р4азбираш) а какво остава за момче на 15 ... + това е доста голям селяндур ...

Харесвай го ... но не се занимавай с него ...
    откажи се от него..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    На 13... не го обичаш. Така си е, след известно време ще го осъзнаеш и ти.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ти въобще "обич" знаеш ли какво е?!

вече незнам

спря да идва

някой от модераторите ако ика нека заключи темата

Град
    Wonderland
    боже,опази...
    we're flying high,we're flying right up to the sky

хах дано дано

на 13 и обич мобич трето пето.. чуствам се като няква бабичка дето не разбира.. аз като бях на 13 изобщо не мисля че съм казвала думата Обичам гоо.. но младежта глейте ква е

Цитирай Първоначално написано от Dara_d
    тъкмо се връщам от компания в която днес избщо не беше забавно.Аз имам чувството че харесва една моя приятелка пример - когато момчето си разглеждаше телефона тя му го поиска и тои и каза " ай хвани ма" после взе че я снима незнам дали на базик но я снима после започна да бяга демек ай ела да ма хванеш ( пак) после взе че почна да говори някви глупости абе тъпанарска истоия взеха че намериха някакво съвсем беззащитнно коенце и го превартаха абе смешници
    как мислите вие спорд тези примери възможно ли е да я харесва ?
    Първо да отбележа, че се изразяваш, като човек, който не знае да говори на български. Всичко е неподредено, никаква последователност -> никакво разбиране на това, което си написала. А сега по темата.. какво е това 'мисля, че харесва една приятелка, защото я ритна и я наплю(примерно)'? Той така ли изразява чувствата си? Плюс това момче на 15 години още да играе жмичка е смешно Не се пали много, не е любов.

знам, че първоначално се изразих глупаво, но просто не знаех дали да пиша или не и взех че го написах по най-тъпия начин

п.п форума е много готин

Цитирай Първоначално написано от Dara_d
    знам, че първоначално се изразих глупаво, но просто не знаех дали да пиша или не и взех че го написах по най-тъпия начин

п.п форума е много готин
    Ами не мислиш. Ти заради това си и 'влюбена' в бавноразвиващ се

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ти си дечко,той е дечко..така че каква любов -какви 5 лева са те подгонили? Я зарежи тея глупости и се концентрирай върху приема след 7 клас....да видиш като те погнат със задачки и есенца кога ще имаш време да мислиш за глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си