- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто тема
знам знам че нямаше смисъл , но все пак мерси за отговора ти но по примерите които дадох по горе според вас той харесва ли я
незнам дали съм заслепена или нщо такова но така ми се струва
Хм... Добре, няма да съм груба. Та така... Напълно възможно е да я харесва. Но това не трябва да те приеснява. Разбирам какво чувстваш в момента. Същото изпитвах и аз преди 2 години. Точно на колкото си и ти сега. В момента ми е смешно, но и аз си мислех, че обичат онова момче. И той "харесваше" една приятелка. Всъщност в последствие разбрах, че не е харесвал нея, а мен. След време започнах да се ровя из психологически книги и психиката на хората ми стана интересна. И причината за неговото държание ми стана кристално ясна - когато не можеш да направиш нещо свое, накарай нещото само да дойде при теб. Може би не се изразих достатъчно добре, но с прости думи мога да ти кажа, че ако той те харесва, прави това с приятелката ти, за да те накара да ревнуваш. Подсъзнателно го прави, щом го е срам. Често се случва при децата. Не се обиждай, че те наричам дете. Всъщност ти разказах моята история, за да ти покажа, че не си единствената с такива проблеми, и споко, може да те харесва. Но да не забряваме, че може и да не те харесва. Това не е болка за умиране. Предполагам, че си срамежлива. [Повечето момичета на по-малка възраст са такива.] Но ако не си, заговори го, търси контакт с него, играйте заедно, но му покажи да речем, че не може да те победи в нещо. Така подбуждаш неговото любопитство. Най-главното е да му покажеш, че ти не си лесна. И естествено да се забавляваш, а не да се депресираш от разни такива глупости.
П.п. Не трябва да те интересува дали харесва приятелката ти. А дали харесва теб.Успех
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Моля. Почувствах се длъжна. Изпитвала съм го това преди.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Жмичка..Първоначално написано от w0sh
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
откажи се от него..Първоначално написано от Hilary_
не се изказвай неподготвен,прасе
На 13... не го обичаш. Така си е, след известно време ще го осъзнаеш и ти.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ти въобще "обич" знаеш ли какво е?!![]()
боже,опази...![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
на 13 и обич мобич трето пето.. чуствам се като няква бабичка дето не разбира.. аз като бях на 13 изобщо не мисля че съм казвала думата Обичам гоо.. но младежта глейте ква е![]()
![]()
![]()
![]()
Първо да отбележа, че се изразяваш, като човек, който не знае да говори на български. Всичко е неподредено, никаква последователност -> никакво разбиране на това, което си написала. А сега по темата.. какво е това 'мисля, че харесва една приятелка, защото я ритна и я наплю(примерно)'? Той така ли изразява чувствата си? Плюс това момче на 15 години още да играе жмичка е смешноПървоначално написано от Dara_d
Не се пали много, не е любов.
знам, че първоначално се изразих глупаво, но просто не знаех дали да пиша или не и взех че го написах по най-тъпия начин![]()
п.п форума е много готин![]()
Ами не мислиш. Ти заради това си и 'влюбена' в бавноразвиващ сеПървоначално написано от Dara_d
![]()
ти си дечко,той е дечко..така че каква любов -какви 5 лева са те подгонили? Я зарежи тея глупости и се концентрирай върху приема след 7 клас....да видиш като те погнат със задачки и есенца кога ще имаш време да мислиш за глупости![]()