Заглавието "Просто тема"?! А станалото какво са?
"заобичах едно момче от училище " на 13 си, как реши, че го обичаш?
"и до сега се опитвах да науча повече за него" значи когато си го "заобичала" не си знаела много за него?!? Ахаааа...
"и успях знам почети всичко" ДНК-ато знаеш ли му го? Не, нали? Това е много важен факт, който си пропуснала. А ако трябва да говоря сериозно - трябва да знаеш, че едно нещо през различни очи изглежда съвсем друго.
"разбрах че е ужасно груб" Ооо значи това си пропуснала да го разбереш преди... Но няма значение щом го обичаш, любовта е сляпа.
"аи ритни ма още веднъж и ше видиш къф пас щи дам" Тук беше момента да кажеш: "Няма да и говориш така, тя ми е приятелка! Който се закача с нея, значи ще си има работа с мен." Да му намигреш чаровно и да му покажеш пътя към леглото си. След това и той ще те заобича, повярвай ми.
"и ще видим дали ще можем да се заговорим" Че защо да не можете? Някаква лъчева бариера ли ти пречи да го заговориш? [Имам предвид от този тип, който са и мечовете в Star Wars]
Въобще за к`ъв х*й я пусна тая тема? Дори никакъв въпрос не си задала. Как да дадем отговор на нещо, което няма въпрос? Бахти...