- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тъпият Fox LIfe
Абе не само това и рекламите по 10 пъти ги повтарят на ден.Едно прекъсване е толкова дълго,че чак се изнервям...или е просто от тъпите реклами.
оо аз си гледам фох лайф.е да малко ми е тъпо че 1 серия я повтарят 3 пъри за 1 ден ама.... и това за Уил и Грейс много ме изнерви както казах по-горе стана ми мн интеренсо и опа пак стигаме дотам къдто почнахме.и за прятели мн дразнят с 10 сезон иначе др филми са екстра![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
А какво ще кажете за FoxCrime и Призън БрейкАБСОЛюТНО ПОСТОЯННО ВЪРТЯХА 1-ВИ СЕЗОН... свършиии.. и пак го пускат
няма да се оудя и ако сега го намеря в програмата им![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Дано да се сетят да пуснат приятели от първи сезон..поне и да ги повтарят никой не си ги спомня :P
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Леле и аз как се изнервям вече : D Човек не може като преди да си седне на диванчето, да си включи компютъра, да пусне телевизора. Няма, братче. Все едно и също по т'ва ТВ. По тъпото БТВ едни и същи филми, постоянно реклами и новини, глупави предавания, изтърканият Слави, турски сериали, да му се отще на всеки. И фокс лайф същата боза, нали са на един и същи собствени. И към тях и GTV. И въртят някакъв сериал по BTV, после отива във Fox-a и накрая в GTV. Скука. Не стига, че ги повтарят по 218391232284628 сезоните, повечето филми са от 90-те и с американския просташки хумор не могат да разсмеят даже олигофрен. Уил и Грейс, Да, мило, Две момчета и едно момиче и други подобни...пф да се изповръщаш. А тия Приятели се чудя как не ви писнаха на всички. Аз тоя сериал никога не съм го харесвала и пак съм сиг, че съм гледала адсолютно всички серии и то не по веднъж. Хубаво беше като пуснаха по Фокс някои нови сериалчета, ама като не могат да им купят следващите сезони ги спират за някакво време, докато ги забравим и пак ще ги пуснат. Пф е*аси тъпотията!
Вие на хероин ли сте бе?
хах да ще се спукам от смях с тоя ДжакПървоначално написано от twinski92
![]()
![]()
баси смешката
ам по въпроса съгласна с вас писна ми повтарят филмите по 100 пъти да верно пуснаха мъртва като мен което е яко , но пускат една серия на седмица и в тая седмица я повтарят сигорно 3-4 пъти .!!! и тва сериалче частна практика дето сега почва е много яко препорачвам ви го![]()
От известно време започнаха да дават по FoxLife "Колежани" за сега това филмче най ме радвадругите сериали са ги повтаряли до припадък
![]()
И аз го гледам Колежани.Супер якия филм е)
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз обичам да го гледам,но това е стар сезон,който го даваха по БТВ.Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Днес, ако не се лъжа, видях един епизод, който е от 2ри сезон. Иначе вчера излезе и първият епизод от 3ти сезон. : )Първоначално написано от SuNsEt
Вие на хероин ли сте бе?
Ехе, супер. Аз съм на 14-ти от 2-ри сезон.Първоначално написано от vikipf
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Да, и аз съм забелязала, че въртят едни и същи серии, но предполагам, че не са купили правата на другите. Не знам и аз защо. И Уан Трий Хил също цикли на едни и същи серии от 1 и 2 сезон.Гадна телевизия!
Йес!
В сайта им пише, че ще пускат нови сезони на Семейство Симпсън :Р .
искам пак да дават Али МакБийл, ама да не почнат пак да въртят само последния сезон искам всички, както и от начало Приятели писна ми тоя 10ти сезон![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Те "Приятели" го бяха пуснали отначалото, но след 2-3 епизода не е ясно защо, но прескочиха пак до края. Пък Али Макбийл пак ще го пуснат, щото те винаги правят така спират сериала за малко и после пак го пускат. Е сега нали пуснаха някакви нови сериали к'во мрънкатеМене ме кефи този "Мъртви като мен"
Аааа, днес гледах един епизод на Will & Grace, който не бях гледала до преди. Иначе аз съм нещо като пристрастена към FoxLife. Доказателство е факта, че съм гледала почти всяко предаване което излъчват по най - малко 2 пъти. Е, к'во иначе, BTV ли да си пускам докато закусвам и обядвам
![]()
Офф, ами Трии ХилЕдни и същи серии, разбъркани..
Дразня се и аз много
![]()
Що спряха "Вероника Марс"Тъкмо ми стана интересно
![]()
nicolepcd
не са го спрели бе, аз скоро гледах няква серия, май го дават само събота и неделя ама нз кога точно![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не го ли дават във 11 без 20 ?![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Оф,супер тъп стана тоя канал.Преди много,ама наистина много,го гледах,ама сегаааа..
Преди го даваха от 19.10 и 10.50 майАма от 1 седмица някъде не съм го засичала
Иначе ще видя утре дали ще го дават, ако не забравя, де
![]()
![]()
nicolepcd