.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    впрочем я да питам защо от няколко дни като ми пратят линк в скайп и не мога да го отворя цъкам поне десет пъти и нищо
    пуснах скан за вируси ала-бала и няма
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Аз лично бих оправил стария... Според мен проблема не е в компютъра, а си си омазала Windows-а. Другото е, че ХР или Виста - разликата е малка. Системни изисквания, Виста изисква доста повече такива и шарения.

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    впрочем я да питам защо от няколко дни като ми пратят линк в скайп и не мога да го отворя цъкам поне десет пъти и нищо
    пуснах скан за вируси ала-бала и няма
    Преди да си вземеш каквото и да било ново защо не си преинсталираш операционната система?

Направо си вземи нов компютър или лаптоп

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Това са моите предложения:

Ако мислиш да играеш игри (Не тия от интернет или някакви смешни тетриси и пасианси де)

Ако не играеш игри, а само ще гледаш филми най-много и ще го ползваш най-вече за интернет и много програми наведнъж.

В малко над 800 влезнахме, но си заслужават и двете конфигурации и са актуални и в момента
    Мисля, е това е най-доброто като съотношение цена-качество за едно момиче, което не разбира от компове, овърклок и прочие

Сайтът от който можеш да поръчаш на тези цени е sky.bg
    Подкрепям тези конфигурации.
    Съвета ми е само да гледаш да вземеш дъното rev.2 SB710 за да се пробваш да отключиш двуядрения на 4ядрен.
    Ако вземеш 2рата конфигурация няма значение толкова
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

@makemelaugh каде от кой сайт са тези скринове на модоли, плс дай че си търся SAPPHIRE 512 HD4850 и се намирам някви извънземни цени а 110 $ ме орежда перфектно

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    пуснах онези програми и изключих тия.. работи на вистата и живна
    но така или иначе му е време на този,понеже не играя игри ще е втория вариант на MakeMeLaugh

отново благодаря
    и по една голяма целуФка за всички
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мойта конфигурация е доста добра по евтина е и пак съм с Виста Ултимейт 64бит по късно ще постна конфиугурацията ако не си си взела вече но и стария е страхотен аз съм със подобна конфигурация само че с 2,4 клокнат на 2,6

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Цитирай Първоначално написано от experimental
    @makemelaugh каде от кой сайт са тези скринове на модоли, плс дай че си търся SAPPHIRE 512 HD4850 и се намирам някви извънземни цени а 110 $ ме орежда перфектно
    http://sky.bg/Configurator.aspx
    Софийска коректна фирма.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

та конфигурацията която аз ти предлагам и аз съм доста доволен от нея е:
    Аthlon x2 4200+ (Phenom е доста скапан процесор не си заслужава големи те пари) може и 7550 Black Edition Box
    Gigabyte MA78GM-S2H
    GF 9600GT (стандартната)
    Рам може и на PQI 2gb
    заслужава си парите може и някое друго дъно
    Захранване Chifteck 450W

И това е сайта с най-добри цени и най-добрата фирма според мен
    http://mostbg.com/

Ентусиазиран НЕпукист™

хм 2рата конфигурация която е предложена не е лоша но според мен това : http://imagesup.de/picture.php?code=nezc37a1gwdxogqzexl ще бъде оптималният избор бих те посъветвал също да изчакаш 2 месеца и ще си вземеш нещо още по на сметка

авторката да не чете това според вас дали на истина 4730 ако и се флашне биоса ще стане 4870 :O наистина ли амд правят такива подаръци ?
    life always win, you always lose, it's never-ending cycle

Само процесора е кофти не си заслужава парите доста е слаб по добре Котлонка BE който написах в по горния пост (7750 BOX)

Ентусиазиран НЕпукист™

говориш пълни ама пълни глупости, като тактова честота го бие, л2 има наполувина но пък има л3 консумацията на ток е еднаква, освен това с този мост 790 има добър шанс да "отключи" още 1 ядро ако ще инвестира в двуядрен то нека да е Атхлон II 240/245/250

как да ти кажа че на 3 ядрения винаги едното ядро е на стедбай никога ама никога няма да може да го натовари пък и като гледам момичето не е много в час с компите така че целта е не да отключва а да си има конфигурация без да бута

Ентусиазиран НЕпукист™

^ Конфигурацията, която си предложил е изключително стара и маломощна в сравнение с новия Феном2.
    Това за третото ядро не е точно така, но при някои приложения си прав - при игрите например, а тя няма да цъка.
    И сумата трябваше да е около 800 лв, без опити за отключване и т.н., както виждаш момичето не разбира
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ем и аз написах, че не разбира но незнам как вървят хвалеха го Phenom II незнам мн скъп беше преди 2 месеца

Ентусиазиран НЕпукист™

е нали баща и разбираше ? при тези компоненти не мисля че ще е много трудно да се отключи иначе може да се вземе 245 пак е за АМ3 и ще се представя доста добре в момента точно не мога но като всърши мача макар че при 4 на 0 не е много интересно ще спретна нещо

е до бре какво му има на AMD 7750 Black Edition множителя е до 13 мисля а шината не си я спомням

Ентусиазиран НЕпукист™

Град
    Инкогнито
    7750 е по стара технология и вече не е основателна покупка
    ето тази конфигурация мисля че за нейните нужди близо 900лв, но е със монитор

за 20 лева идвам и ти правя бозата или линукса перфектен и няма да купуваш никакви нови PC-та. 3 гигахерца процесор момичето не ползва кой знае какво как не ви беше срам да й казвате да си купува компютри за 800-900 лева.

Град
    Инкогнито
    openSuse или Kubuntu с новото KDE и ще и е супер

KDE 4.3 released
    Submitted on Tue, 2009-08-04

новото KDE евентуално в 9.10. KDE 4.2 смърди поне според мен, а OpenSuse като дистро след като му промениха лиценза загуби много от феновете си

Най ме кефи как вие тука си спорите пък авторката не я .бе особено кво пиш ете
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Град
    Инкогнито
    Хм явно моя грешка аз доколкото разбрах 4.3 е било пуснато преди 1 седмица, явно е било в началото на месеца, но все пак, аз лично бих го тествал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си