- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- нов компютър или да оправям стария?
впрочем я да питам защо от няколко дни като ми пратят линк в скайп и не мога да го отворяцъкам поне десет пъти и нищо
![]()
пуснах скан за вируси ала-бала и няма![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Аз лично бих оправил стария... Според мен проблема не е в компютъра, а си си омазала Windows-а. Другото е, че ХР или Виста - разликата е малка. Системни изисквания, Виста изисква доста повече такива и шарения.
Преди да си вземеш каквото и да било ново защо не си преинсталираш операционната система?Първоначално написано от ElinoOor
Подкрепям тези конфигурации.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Съвета ми е само да гледаш да вземеш дъното rev.2 SB710 за да се пробваш да отключиш двуядрения на 4ядрен.
Ако вземеш 2рата конфигурация няма значение толкова![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
@makemelaugh каде от кой сайт са тези скринове на модоли, плс дай че си търся SAPPHIRE 512 HD4850 и се намирам някви извънземни цени а 110 $ ме орежда перфектно
пуснах онези програми и изключих тия.. работи на вистата и живна
но така или иначе му е време на този,понеже не играя игри ще е втория вариант на MakeMeLaugh
отново благодаря
и по една голяма целуФка за всички![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Мойта конфигурация е доста добра по евтина е и пак съм с Виста Ултимейт 64бит по късно ще постна конфиугурацията ако не си си взела вечено и стария е страхотен аз съм със подобна конфигурация само че с 2,4 клокнат на 2,6
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
http://sky.bg/Configurator.aspxПървоначално написано от experimental
Софийска коректна фирма.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
та конфигурацията която аз ти предлагам и аз съм доста доволен от нея е:
Аthlon x2 4200+ (Phenom е доста скапан процесор не си заслужава големи те пари) може и 7550 Black Edition Box
Gigabyte MA78GM-S2H
GF 9600GT (стандартната)
Рам може и на PQI 2gb
заслужава си парите може и някое друго дъно![]()
Захранване Chifteck 450W
И това е сайта с най-добри цени и най-добрата фирма според мен
http://mostbg.com/
Ентусиазиран НЕпукист™
хм 2рата конфигурация която е предложена не е лоша но според мен това : http://imagesup.de/picture.php?code=nezc37a1gwdxogqzexl ще бъде оптималният изборбих те посъветвал също да изчакаш 2 месеца и ще си вземеш нещо още по на сметка
авторката да не чете товаспоред вас дали на истина 4730 ако и се флашне биоса ще стане 4870 :O наистина ли амд правят такива подаръци ?
life always win, you always lose, it's never-ending cycle
Само процесора е кофтине си заслужава парите доста е слаб по добре Котлонка BE който написах в по горния пост
(7750 BOX)
Ентусиазиран НЕпукист™
говориш пълни ама пълни глупости, като тактова честота го бие, л2 има наполувина но пък има л3консумацията на ток е еднаква, освен това с този мост 790 има добър шанс да "отключи" още 1 ядро
ако ще инвестира в двуядрен то нека да е Атхлон II 240/245/250
как да ти кажа че на 3 ядрения винаги едното ядро е на стедбай никога ама никога няма да може да го натоварипък и като гледам момичето не е много в час с компите така че целта е не да отключва а да си има конфигурация без да бута
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
^ Конфигурацията, която си предложил е изключително стара и маломощна в сравнение с новия Феном2.
Това за третото ядро не е точно така, но при някои приложения си прав - при игрите например, а тя няма да цъка.
И сумата трябваше да е около 800 лв, без опити за отключване и т.н., както виждаш момичето не разбира![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ем и аз написах, че не разбира но незнам как вървят хвалеха го Phenom II незнам мн скъп беше преди 2 месеца![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
NeW
е нали баща и разбираше ? при тези компоненти не мисля че ще е много трудно да се отключи иначе може да се вземе 245 пак е за АМ3 и ще се представя доста добрев момента точно не мога но като всърши мача макар че при 4 на 0 не е много интересно ще спретна нещо
![]()
е до бре какво му има на AMD 7750 Black Edition множителя е до 13 мисля а шината не си я спомням![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
7750 е по стара технология и вече не е основателна покупка
ето тази конфигурация мисля че за нейните нуждиблизо 900лв, но е със монитор
![]()
за 20 лева идвам и ти правя бозата или линукса перфектен и няма да купуваш никакви нови PC-та. 3 гигахерца процесор момичето не ползва кой знае какво как не ви беше срам да й казвате да си купува компютри за 800-900 лева.![]()
openSuse или Kubuntu с новото KDE и ще и е супер![]()
KDE 4.3 released
Submitted on Tue, 2009-08-04
новото KDE евентуално в 9.10. KDE 4.2 смърди поне според мен, а OpenSuse като дистро след като му промениха лиценза загуби много от феновете си
Най ме кефи как вие тука си спорите пък авторката не я .бе особено кво пиш ете![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Хм явно моя грешка аз доколкото разбрах 4.3 е било пуснато преди 1 седмица, явно е било в началото на месеца, но все пак, аз лично бих го тествал![]()