.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Най ме кефи как вие тука си спорите пък авторката не я .бе особено кво пиш ете
    Госпожице,авторката все още я интересуват мненията по въпроса и наблюдава темата.Само,че не смята за уместно да се включва в спора на хората които разбират от тези неща.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Марс & Сатурн
    Имах същият проблем и си взех нов .... точно след месец тоя са напълни с вируси при положение че смених 10 и никоя нищо не намира .... такаче дадох 600 лв за същата работа .... Тъй че което ти излезе по ефтино все една боза ще стане накрая
    Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти

искаш да кажеш, че си си взел евтин компютър и затова се е напълнил с вируси?!

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от TwoSmokingBarrels
    Имах същият проблем и си взех нов .... точно след месец тоя са напълни с вируси при положение че смених 10 и никоя нищо не намира .... такаче дадох 600 лв за същата работа .... Тъй че което ти излезе по ефтино все една боза ще стане накрая
    Ми земи си 4-ри ядрен ителски процесор дуал ченъл бърза памет фулл хд ,сложи си 1 стабилна антивирусна няколко огнени стени пък да видим как ще ти доидат вирусите
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

не мога да се светна как така Full hd Intell и DDR 2 ще те спасят от вируси ама щом казваш к нп съгласих се Rofl

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Град
    Инкогнито
    Според мен е най-добре да изчакаш към коледа/нова година ще има промоции, и ще си вземеш доста добра машинка макар че и тази не е лоша и може да изкараш още с нея

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Е,колко още?
    Има ли смисъл да го мъча тва нещо.. мен ми омръзна да блокира всеки път..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

мини на уин 7 и по малко ще ти бави при мен ан 2.4 се усети малко живване пък при теб може да е и повечеко като искаш да ти се мандахерцат прозрачни прозорци

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Най ме кефи как вие тука си спорите пък авторката не я .бе особено кво пиш ете
    ГоспоДИНЕ,авторката все още я интересуват мненията по въпроса и наблюдава темата.Само,че не смята за уместно да се включва в спора на хората които разбират от тези неща.
    Ясно, моя грешка
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Град
    София
    Еми аз така ъпгрейдвах стария комп с рам,храд диск и др..после осъзнах,че процесора ми е слаб-купих си нов компютър и вече ми бяха писнали игрите и фаидата никва..пари на вятъра,ако си бях купил един мотор са щях да съм по happy
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

Голям фен
    Град
    Варна
    Виж сега виждам си от Варна и аз така , щом нети се дават мн пари има една фирма продават хубави конфигурацийки с манитор със всичко за 500-600 лв чисто нов и 2 години гаранция.
    Ето това им е саита : http://www.evarna.com/promo1.htm
    влизаш гледаш и избираш.
    Никоя друга фирма в града няма да ти даден нов комп + LCD монитор за 500-600 лв ОБЩО.ПОне аз незнам да има друга по изгодна фирма от тази.

Аз вкъщи имам подобна машинка, само дето процесора е intel 2 GHz едноядрен, с 1,5 GB RAM и е на повече от 4 години вече и досега съм му преинсталирал Windows-a само два пъти и си върши много добра работа за сърфиране в нета, слушане на музика и чатене. Иска само внимателна подръжка.

Не е зле да пробваш следното. Ъпдейтваш си антивирусната до най-нова версия (препоръчвам ти Avast). След това даваш да сканира целия комп. После пускаш Disk Clean Up на всичките хард дискове и накрая даваш Disk Defragment отново на всички твърди дискове. Също така е желателно на локалния диск на който е инсталирана операционната система да имаш най-малко 2 GB свободно място, иначе се получават проблеми.

Също така щом компютъра е на 5 години няма да е зле да отвориш кутията и внимателно да го изчистиш от праха, защото може да са заклепани вентилаторите на видео картата и процесора и да греят допълнително и от там също се получават проблеми с работата на компютъра.

Надявам се да съм бил от полза

Ти толкоз работи ако ще тряя сменяш най-добре ще е да си купиш друг :P

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Re: нов компютър или да оправям стария?

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    такаа компа ми е доста стар,вече пета година кара.. и много ми бави,блокира,а аз го товаря доста
    по мнението на приятел е доста слаба машинка :
    processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz 3.01 Ghz
    memory (RAM): 1023 MB
    System type: 32-bit Operating system

човека каза че трябва да слагам два гига рам(най-малко),да сменям дъно,двуядрен процесор,и 64 битова видео карта.. като сметна цялата сума и ми става лошо..
    то проблема може би е че съм с виста ултимейт обаче не искам да връщам хп-то..

та въпроса да оправям ли тая трошка или направо нов?
    ако нов,какъв?кви пари?
    все пак не съм с кой знае какви възможности,но искам да не купувам боклуци ;/
    мислила съм и за лаптоп обаче е голяма бъзикня,да не говорим че ако го скапя направо трябва да го отпиша..
    64 битова видео карта o.O 64 битовите са най-бавни...
    ако няма да ползваш компа за игри, може само да си сложиш някой евтин Core 2 Duo... и още 1GB рам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си