- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери ми!!!
МислА,че си налазил в много голЯми лайна !
баси...земи иди на уроци![]()
що бе интернет герой?
Абеее .. филмарче си ти![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ееей ето реши си проблема ... happy now ?Първоначално написано от jevels
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе щом е сгафила я режи бе как ще търпиш да ти върти номера с дурги?!!!Осъзнаи се не трябва прошка за изневярата,ще види че и прощаваш и ще ти се качи на главата ще те тъпче ще те прави на пълен боклук а ти понеже я обичаш ще прощаваш и тн.От са ти казвам режи и си търси друга или ти ги е.авай!
jevels
Следващият път вместо да пишеш пост след това което ще ти кажа,по-добре се наведи мушни глава между краката и се целуни отзад!
С тия заплахи на живо баба си ли плашиш?
Нали знаеш,че,който говори много нищо не прави?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Бий чекии кат замаян.Първоначално написано от haritov
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшттт ттПървоначално написано от LadyDi
Той мисли,че не знаем!![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аууу, извинете.
Нищо не знам!
И никви компоти не съм яла!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А така няма го излагаме яПървоначално написано от LadyDi
![]()
Еее тогава за кво се пали толковаПървоначално написано от jevels
![]()
бр на тебе .
като не искаш да бъдеш лъган и бии шута![]()
+1Първоначално написано от Hilary_
Абе не пишете коментари преди да сте прочели цялата тема.
Момичето дали е виновно или не,няма вече как да разберем.
Пича и би шута и я нарече курва,след като направи цяла тема и излъга всички, че много я "обича".
Като теб ги има много и винаги ще ги има.
Бог да пази новото ти гадже.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM