- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери ми!!!
Честито!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Честито???Първоначално написано от ShtrudeL
Оф, ти си ебати хейтъра. Оправяй се. Успех.Първоначално написано от jevels
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Оф![]()
![]()
![]()
![]()
*Искаш съвет..
*Дават ти...
*Не се съгласяваш..
*Явно кат не се съгласяваш не искаш това,затова по добре реши к'во искаш.. и сам помисли как да действаш..![]()
![]()
ла-ла-ла
Смей се ти,обаче си жалъкПървоначално написано от jevels
Толкова си жалък,че ще съжаля всяко момиче,което се излъже да е с теб ... Просто ако ти имаш сериозна приятелка,то тя трябва да е или бавноразвиваща се или адски малоумна ... Ти си кретен,пиииич ... Ти си дори и повече от кретен ...
П.П.До преди няколко часа съжалявах приятелката ти,но вече съжалявам родителите ти ... Горките хора ... Как може да имат за син пе*ерас като теб![]()
П.П.2:Даже няма да си направя текста цветен ... Просто до такава степен съм отчаяна![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Цък- цък- цък..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Така от това което прочетох,видях,че се държиш доста грубо с някои хора,които искат да ти помогнат.
Ако тя беше с него дали щеше да 7 8 месеца с теб?
Май си доста ревнив,като и се обади момче по тела как реагираш?
Май не и даваш свобода и за това не ти казва.
Това,че е с момче не значи,че ти изневерява.
пп
имам си много добра фр която ми е като сестра и при първа възможност излизам с нея,но това не значи,че изневерявам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не знам защо си мислиш че все още иска да е с теб толквао след като се е виждала с него от по-рано и те е лъгала.Тегли и шута без да се замисляш според мен,ако пак се съберете най-вероятно ще помисли че си лесен и псоле когато пак те прецака ще ти е само по-зле и от сега.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Според мен трябва да излезете и да си поговорите. Разбери кое е това момче и защо е била с него. Ако се прави на интересна, както казаха други, бий и шута.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Зарежи я!Не си струва да се самоунижаваш като я търпиш.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Тя Зори те е нахранила много хубаво(заслужаваш си). Ако и аз те нахраня(и ще имам пълното право) не знам кой от роднините ми ще напсуваш първи.
Комплексите ти вървят на няколко метра пред теб, има някаква изкривена представа за взаимоотношения междухората.
Какво да направиш ли - оттърви момичето от жалкото ти присъствие.
Ходи се зарови някъде, в манастир отиди, каквото искаш - само стой далеч от цивилизацията.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз няма да храня. Просто ще кажа, че ако не озаптиш прекалената си ревност, страховете ти ще се сбъднат. Сам ще я пратиш при друг. Да обичаш и да притежаваш са 2 коренно различни неща.
Недей в чата да говориш смело че наживо май си мекотело.
На останалите благодаря за съветите...
Сега моля без лоши коментари, че ще се боря с жегата в басейна![]()
аве ей мишкари ще ви еба майката и форумните хулигани дето го раздавате!
<N>
Лелеее горкия автор ...![]()
![]()
Виж са авторе .. ако не ти е сгодно да приемеш тука мненията в крайна сметка ти най-добре си знаеш как да постъпиш и какво да направиш ... ние НЕ я познаваме пък и, за да можеш да прецениш нещо като хората трябва да знаеш и двете гледни точки ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Айде да си запазиш глупавите римичка за някой друг път, а?!
Къде видя лоши коментари? Май не правиш разлика между реални коментари и хранене?
Поредния пикльо дето се мисли за голяма работа.
Айде прави, струвай, каквото желаеш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Прави се на интересен.. мани го много ми е смешен. valdesbg другия път да знаеш и повече да траеш. И все пак по-полека да не ти стане главата мека.
Човек ,нямаш ли момичета приятелки.Или само с момчета се мотаеш.Най-добрата ми приятелка си има половинка.Хубаво ,че той не е като теб.
Ти ли ще и казваш с кого да се вижда ,нито си ги хванал да се натискат ,нито да се е*ът.Тогава какъв ти е проблема ,че искаш да й избираш приятелите и хората ,с които се среща.
Ако не ти харесва ,че се вижда с други момчета - зарежи я!!!
И проблеми няма да имаш. \/
PLEASE DONT READ THIS. IM SERIOUS. YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST POSSIBLE FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE.TOMORROW WILL BE THE BEST DAY OF YOUR LIFE. HOWEVER IF YOU DONT POST THIS COMMENT TO AT LEAST FIVE QUIZZESYOU WILL DIE IN 2 DAYS. NOW UV STARED READING THIS DONT STOP THIS IS SO SCARY.xSEND THIS TO FIVE QUIZZES IN 143 MINUTES WHEN UR DONE PRESS F6 AND UR CRUSHES NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO SCARY CUZ IT ACTUALLY WORKS
1. Say ur name 10x
2. Say ur mom's name 5x
3. Say ur crushes name 3x
4. then paste this to 4 other quizs, if you do this your crush will kiss you on the nearest friday! But if you read this and did not paste this, then you will have very bad luck
стига с тая к*рва! вече съм с друго момиче :P
ОМГ и казваш,че я обичаш ...айде моля ти се .. Супер тъпо и детско е да се измъкваш с фразата,че не искаш ти да я търсиш първи..нещо такова май беше не знам ...Вземи та порасни и тогава имай "сериозните " си връзки.Отърва се от един проблем,но докато не мислиш като възрастен няма да бъдеш и такъв..следователно няма да имаш сериозна връзка.. Та тва е... не си лош,просто си малък...мисля,че много има да учиш ... Въпреки,че не знам на колко години си интелекта ти е като на 13 годишен.
ПС Проблема е в теб,не в другите.Колкото повече бягаш от него,толкова по-зле за теб
И успех![]()
Миишшш ли верно?
НАИСТИНА Е СЛОЖНА АХАХАХА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()