- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Заййцииииии =((
Значии са съм зайче предполагам, че не съм единствената от този форум дето съм в ново даскало .. мисля, че всички знаят поне някои от номерата които им правят я разкажете да се подготвиммее![]()
Тук във видин правят един номер със свещ- рисуват ти го на дъската и ти викат "духай да угасиш свеща"Сещате се, че не става нали?! Иии даа всички почват да се хилят ако не знаеш цаката.. Треа да си наплюмчиш пръстите и да изтриеш пламака (гнусно, но по-добре от подигравките)
![]()
Знаете ли подобни?![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Уауууу то е много трудно да се сетиш, че с духане няма да стане![]()
Иначе аз не знам за подобни номера-най-много да ти подарят някой морков на първия учебен ден.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Уаау много е трудно да потърсиш малко и да откриеш, че има 3294820958203495829058209902 теми за зайци![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
търсачката не работи...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Леле,какви са тия номера,бе?
Я се успокойте.
Писна ми от това.. зайци,та зайци,та зайци.
И аз ще съм в ново даскало,ама т'ва вече е прекалено.Не ви ли писна?
+ това за такива номера не съм и чувала..защо го правят?
Традиция било..друг път.
Тъпотия,пълна.
ми аз миналата година бях заек и в моито даскало раздават моркови ама не нали на сила ами например имаш по-малък френд в даскалото и отиваш уж да го нахраниш ама то само за базика
ОБАЧЕ ЗА СЪВЕт НЕ ВЗИМАИТЕ МОРКОВИ ОТ НЕПОЗНАТИ ИЛИ ПОНЕ НЕ ГИ ЯЖТЕ- МАЖАТ ГИ С ЛЮТИВА ЧУШКА И НЕЗНАМ КАКВИ ЛИ НЕ ГАДОСТИ
Много сте улетели у филма бе.Споко като те гледам,ти ще си в Английската.Ще се кефиш на вниманието на по-големите и те тва е.
още една заешка тема за наааааас![]()
аз като бях заек, не само ни даваха моркови, но и ни целеха и ние тях, беше много якобой с моркови!
![]()
Целия този раздел е пълен с теми за зайците.Аман от тях значи.Е поне имам още една причина да ги целя още по-злобно с морковчета на 15,а и като за последно сигурно голямо меле ще им направя.Иначе при нас винаги сме ги блъскали навътре към училището когато влизат през входната врата.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Точно пък ше им се връзвам на простотиите.. Ше им тегля една майна публично пък да видим, кво ше ми напраят.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
А стига бе,хора.Да си 8ми клас е най-доброто,тва е най-яката година.Ще ви е супер яко,само не се давайте на някой по-големи ако случайно решат да ви тормозят и няма да имате проблеми,като видят,че не сте сдухани. :P
Кви са тея глупости бе хора ? ?? ?![]()
тва за пръв път го чувам .
сега ще съм 8 клас и ми звучи тъпо .
стана ли 9 сигурно ще се кефя![]()
абе честно с тея моркови и зелета и глп е пълна тъпня![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
а не бе,но миналата година бях заек и целиха и без да искат уцелиха директорката-скараха им се и толкоз.Един пък носеше зелкаПървоначално написано от bobi0194
![]()
![]()
![]()
ДНЕС живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да не дойде!!!
кви са тия тъпни
кой ви ги дава тия моркови и защо?
да не сте на пазара?
само простоии ей.
Ние първо целим заиците с моркови , после те влизат в стаите си и като излязат ги спукваме от бой , ако някой умре правим секс с безжизненото му тяло , нарязваме го на малки пърчета и го хвърляме в реката... така и не ги откриват
o fck, нас сигурно ще ни целят, защото училището е до 1 доста голям пазар за плодове и зеленчуци![]()
Ами аз нямам личен опит, но са ми разказвали...
Рисуват ти камионче и табела 200м. до бензиностанцията и те карат да го буташ![]()
![]()
Рисуват ти стълбичка и те карат да се качваш по нея...
...И това със свещта...
Надявам се да съм помогнала...![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Еъ,хора не трябва да забравяме,че все пак всеки е бил зайче така,че няма смисъл от такива простотии..Напълно излишно е !
....Нали за това е темата...Мисля, че съм отговорила точно на въпроса...![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Вие сте зайци, а аз съм Вълк
Какво смятам да правя ?
Ми да си измия и подсуша добре морковите и да нахраня няколко заека
с тяхНе смятам да го правя на сила
Ще гризна от моркова, за да им покажа, че е годен за
ядене и ще им давам да гризът
(общо взето като друга година)
П.С: Уча в ТОХ и може и да направим салата от зеле и моркови
и да хранем с нея зайците
Между другото миналата година правих "колелото на късмета" на зайците, то всъщност само на един го направих, но не ми достави
никакво удоволствие особено след това като станахме приятели![]()
Кофти е просто да се показваш с такива простотии, но има всякви
келеши дет искат се направят на "големите" и ги правят![]()
Между другото от година на година зайците все по-отворени и нахакани стават, и от една страна си го заслужават, но
това е друга тема![]()
????Първоначално написано от a1a2b3v
???? wtF ? К'во ти пука е брат?
Всъщтност съм момиче и ми беше интерсно да чуя и други такива номераПървоначално написано от Ax3
В тва даскало дет ще взизам се правят мноого номера та поне да знам кво ме очаква
![]()