.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Игра и процесор

Намерих някаква онлайн версия на Гитар Хиъроу, защото не мога да си я сваля. (С Виста съм, пък процесорът ми е 1,6.)
    Почнах да играя тая онлайн играта, обаче чак после видях, че има ограничения относно процесорите. Ако си с Celeron, процесорът трябвало да е минимум 1,7. Пък аз съм с 1,6.
    Дали това се е отразило върху процесора ми по някакъв начин?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    не
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Как да се е отразило?
    Да не му е станало нещо ли?
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Как да се е отразило?
    Да не му е станало нещо ли?
    Мии, да. Де да знам и аз, не играя игри по принцип.
    (Съвсем бегло знам, че има там някаква памет, която, ако процесорът не стигне, даденото нещо (играта в случая) взема от тая памет, блабла.)
    Оф, пълни глупости говоря.
    P.S. Мога ли да продължа спокойно да играя играта?

Нищо не може да ти стане на комопютъра хардуерно.
    Ще си остане непокътнат.
    Просто е слабичък и при някои игри може да ти насича и става неприятно за игра. И ако е лаптоп не го дръж на мека повърхност на леглото например за да не прегрява, понеже се запушва въздухопроводите
    Това с вземането на памет е нещо нормално и го забрави като понятие докато играеш, това е един термин за видеокартите и рам паметта, която не те касае като цяло
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Нищо не може да ти стане на комопютъра хардуерно.
    Ще си остане непокътнат.
    Просто е слабичък и при някои игри може да ти насича и става неприятно за игра. И ако е лаптоп не го дръж на мека повърхност на леглото например за да не прегрява, понеже се запушва въздухопроводите
    Това с вземането на памет е нещо нормално и го забрави като понятие докато играеш, това е един термин за видеокартите и рам паметта, която не те касае като цяло
    Ми, лаптоп е, затова е слаб. Иначе никога не го държа на мека повърхност.
    Мерси, един нормален отговор.

1.6 и Виста хММ... това звучи като ... Дизел и Бугати Вейрон
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    1.6 и Виста хММ... това звучи като ... Дизел и Бугати Вейрон
    "I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си