- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснявате ли се от аналния секс?
Притеснявате ли се от аналния секс?Не ви ли е някакси напрегнато когато ви предстои.. някои хора не са съгласни с това.. мислят, че е нехигиенично и т.н. вие какво мислите по въпроса? Правили ли сте го ? Какво е чуството? Наитина ли е нехигиенично?
Определено съм за !От всичко трябва да се опита ако не ти хареса няма да го правиш.. Някой като каже, че тази дупка си имала друго предназначение, ами устата за какво е ... дайте и свирки да не правим.ТРябва да се забавляваме на макс стига всичко да е в рамките на нормалното и допустимото!
Не! Страх ме е само гаджето ми да не ми се изсере в устата, както се хвалеше, че е напривала една съфорумка от кеф в устата на гаджето си, докато я лижел...Не ми харесва идеята уста=тоалетна...
Може да пробваме след някоя година,но за сега ВХОД ЗАБРАНЕН!
Веднъж да се съглася с Alexandra93....Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Айде да го направим,а?Първоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
Инъче по темата: Не, не се притеснявам.
Хм...не те ли е шубе ,че пак може да се насереш?Питам щото ти се е случвало няколко пъти да осереш пейзажа!Първоначално написано от \"Alexandra93\"
Вива канари...!!
Защо се заяждаш? Случва се..Първоначално написано от KokoDjambo
Не! Защото не мисля да го практикувамЗадниците са създадени, за да серат, не за обратна реакция - да им се тика нещо вътре
![]()
Не се притеснявам. Просто не ми харесва.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
/off
Ей, LadyDi - 1 седмица по-стара на ник от мен и почетен потребителИскам и аз
Малко останахме такива - и airJ изчезна нещо...
off/
/offtopic
WaKoooooooooo
Добре е да видиш стара муцуна
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ти пък ко си тръгнал да сравняваш устата със задника .. има спр голяма разлика задника бил по чисстПървоначално написано от heats
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кви ги дрънкате е хора ..
![]()
Не се притеснявам.И според мен е нехигиенично![]()
тъй, верно не са останали много живи от ония години :>Първоначално написано от LadyDi
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Не ми пречи,но ако на човек интимната хигиена е на ниво 0....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
притеснявам се и точно заради това не съм го направила още с приятеля ми .. но в най-скоро време може и да пробвам![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Ммм...не точно.
Просто предпочитам тая дупка да я използвам само по прендназначение![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
За раждане на деца и уриниране.Първоначално написано от abv01
![]()
Ако ми залепне някоя семка от люта чушка на главата, притеснява ме ами как, знайш ли как смъди![]()