- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сядане
Абе момичета сериозно ли ви е кофти сядането след като вашия френд ви е оправил анално?Или пък просто го правите за се изфукате пред приятелките си,че сте го правили в задника с реплики от рода на "Оф..боли ме задника,щото моя ме такова отзад".Факт ли е този дискомфорт или преиграване.Нека и момчета пишат ако са им споделяли техните френдки или случайни бройки за по веднъж!
Вива канари...!!
Не съм практикувала анален секс,но предполагам че само първите пъти е така.След първия ми път (вагинално) 1-2 часа след това ми беше странно като сядам,но не може да се каже дискомфорт![]()
Got me feeling like extaZy...
++ ама на мене не само 1,2 часа ами и повече, щото първия ми път беше...кхъъъмПървоначално написано от djesi_9_4
да речем почти цяла нощ (демек 3-4 пъти)
така че сигурно е така
...
Don't let them say you aint beautiful...
They can all get fUcked, just stay true to you..!
+1 Предполагам ако е бил малко по-груб аналния секс тогава 100%,но дори и да не е много груб сигурно пак ще ти бъде леко дискомфортно ЛПървоначално написано от djesi_9_4
![]()
Ще го изнасилваш ли?Първоначално написано от kstanishev
![]()
Човека пита само... абе пак си е удовоствие... к'во ти пука за сядането
Ми зависи колко здраво ме е лашкал отзад и размера играе роля за това как ще съм после.Имало е случаи дето отстрани съм изглеждала много смешна.
хмм не съм практикувала и немисля да го правя аамаа предполагам че е факт чувала съм от приятелки че найстина боли така че нз може да има и момичета който преиграват![]()
Има ли смисъл като няма значение
Има лек дискомфорт отначало, но бързо отминава, поне при мен няма такова нещо, като да не мога да ходя, сядам и т.н.![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
хаха мен след първия път ме болеше 2 дена![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Не съм имала такива моменти.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Мен не ме боли,но още е някак си особено...Първоначално написано от tekila_sunrise
![]()
glarus написа:
факт е.
++ ии незнам за другите, но аз не обичам да говоря с приятелките ми, какво сме правили с приятеля ми в леглото, за мен това е нещо лично. Най-малко пък ще кажа реплика от рода на "Оф..боли ме задника,щото моя ме такова отзад"
Браво !![]()
Първоначално написано от BunnyD
Същотоо ... първия ми път беше повече от 4 часа и на др ден всичко ме болеше ....
Почти съм сигурен, разговора с приятелките ти е бил нещо като:Първоначално написано от anity0emko
Снощи 4 часа.... отзад.... не мога да седна....
не че се хваля де...
АХАХАХАХ
ебати![]()
бой, йебанье и чалга
Абе не че е нещо супер гадно,просто отзад усещането на самата "халка" е странно,особено и като седнеш не е като преди ами друго и се наместваш някак си да притъпиш това усещане!
Кофти е!Ако не вярваш опитай!Глава няма да те заболи,само задника!Първоначално написано от KokoDjambo
Изтрити са мнения по точките 1,2,6 и 9.
Моля пишете само по темата!
Дискомфорта е факт има го малко или много.Първоначално написано от KokoDjambo