.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Сядане

Повече от фен Аватара на KokoDjambo

Сядане

Абе момичета сериозно ли ви е кофти сядането след като вашия френд ви е оправил анално?Или пък просто го правите за се изфукате пред приятелките си,че сте го правили в задника с реплики от рода на "Оф..боли ме задника,щото моя ме такова отзад".Факт ли е този дискомфорт или преиграване.Нека и момчета пишат ако са им споделяли техните френдки или случайни бройки за по веднъж!
    Вива канари...!!

Не съм практикувала анален секс,но предполагам че само първите пъти е така.След първия ми път (вагинално) 1-2 часа след това ми беше странно като сядам,но не може да се каже дискомфорт
    Got me feeling like extaZy...

Цитирай Първоначално написано от djesi_9_4
    Не съм практикувала анален секс,но предполагам че само първите пъти е така.След първия ми път (вагинално) 1-2 часа след това ми беше странно като сядам,но не може да се каже дискомфорт
    ++ ама на мене не само 1,2 часа ами и повече, щото първия ми път беше...кхъъъм да речем почти цяла нощ (демек 3-4 пъти) така че сигурно е така
    ...
    Don't let them say you aint beautiful...
    They can all get fUcked, just stay true to you..!

+1 Предполагам ако е бил малко по-груб аналния секс тогава 100%,но дори и да не е много груб сигурно пак ще ти бъде леко дискомфортно Л

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от glarus
    факт е.
    ++ ии незнам за другите, но аз не обичам да говоря с приятелките ми, какво сме правили с приятеля ми в леглото, за мен това е нещо лично. Най-малко пък ще кажа реплика от рода на "Оф..боли ме задника,щото моя ме такова отзад"

Доколкото разбирам, момче пуска тая тема...

Я си представи на тебе да ти ръгат нещо отзад То затова има лаф, че вървиш като табуретка :P

Цитирай Първоначално написано от kstanishev
    Доколкото разбирам, момче пуска тая тема...

Я си представи на тебе да ти ръгат нещо отзад То затова има лаф, че вървиш като табуретка :P
    Ще го изнасилваш ли? Човека пита само... абе пак си е удовоствие... к'во ти пука за сядането

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    на мен пък нищо ми няма ................
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Ми зависи колко здраво ме е лашкал отзад и размера играе роля за това как ще съм после.Имало е случаи дето отстрани съм изглеждала много смешна.

Град
    sofia kopele
    хмм не съм практикувала и немисля да го правя аамаа предполагам че е факт чувала съм от приятелки че найстина боли така че нз може да има и момичета който преиграват
    Има ли смисъл като няма значение

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Има лек дискомфорт отначало, но бързо отминава, поне при мен няма такова нещо, като да не мога да ходя, сядам и т.н.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Ми при всеки е различно знам ли?

хаха мен след първия път ме болеше 2 дена
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Не съм имала такива моменти.
    КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
    ... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...

Цитирай Първоначално написано от tekila_sunrise
    хаха мен след първия път ме болеше 2 дена
    Мен не ме боли,но още е някак си особено...

glarus написа:
    факт е.

++ ии незнам за другите, но аз не обичам да говоря с приятелките ми, какво сме правили с приятеля ми в леглото, за мен това е нещо лично. Най-малко пък ще кажа реплика от рода на "Оф..боли ме задника,щото моя ме такова отзад"

Браво !

Не е задължително да боли много

Цитирай Първоначално написано от BunnyD
    ++ ама на мене не само 1,2 часа ами и повече, щото първия ми път беше...кхъъъм да речем почти цяла нощ (демек 3-4 пъти) така че сигурно е така

Същотоо ... първия ми път беше повече от 4 часа и на др ден всичко ме болеше ....

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Ми аз след анален не съм имала проблеми, никой нищо не разбира, а момчето, с което съм го правила здраво си ме таковаше. За мен лично си е превъзнасяне и шанс да се изфукаш:"Лелеее, вежте ме, правих анален!" Ауууу, ами сега!
    Забавно е да правиш невъзможното!

Цитирай Първоначално написано от anity0emko
    Цитирай Първоначално написано от BunnyD

Същотоо ... първия ми път беше повече от 4 часа и на др ден всичко ме болеше ....
    Почти съм сигурен, разговора с приятелките ти е бил нещо като:
    Снощи 4 часа.... отзад.... не мога да седна....
    не че се хваля де...

АХАХАХАХ
    ебати
    бой, йебанье и чалга

Абе не че е нещо супер гадно,просто отзад усещането на самата "халка" е странно,особено и като седнеш не е като преди ами друго и се наместваш някак си да притъпиш това усещане!

Re: Сядане

Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo
    Абе момичета сериозно ли ви е кофти сядането след като вашия френд ви е оправил анално?Или пък просто го правите за се изфукате пред приятелките си,че сте го правили в задника с реплики от рода на "Оф..боли ме задника,щото моя ме такова отзад".Факт ли е този дискомфорт или преиграване.Нека и момчета пишат ако са им споделяли техните френдки или случайни бройки за по веднъж!
    Кофти е!Ако не вярваш опитай!Глава няма да те заболи,само задника!

Супер фен
    Изтрити са мнения по точките 1,2,6 и 9.
    Моля пишете само по темата!

Re: Сядане

Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo
    Дискомфорта е факт има го малко или много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си