.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Аз забелязах,че имам пърхот от преди 2-3 седмици някъде.Майка ми има същия проблем но при нея е доста по-сериозно.И така вкъщи си седи шампоана Низорал,който бе използван много малко.Честно казано за 1 седмица (точно 2 пъти се изкъпах) и ми се махна изцяло. ( :
    мда,низорал е много ефективен
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    [На Метри От Земята]
    Пробвай шампоан за коса Сери.. против пърхот :P
    Просто аз

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Пробвай шампоан "Clear".
    При мен имаше ефект
    +1 и при мен имаше ефект

здраве на мен ми помогна

Цитирай Първоначално написано от merie Виж мнението

Или пък си копуваш Низорал имаше го на таблетки, стриваш ги и в шампоана. Това също помага
    +++

Lightbulb Пърхот

Ако нищо не ви помага силно препоръчвам зехтин и чили или зехтин и моркови!В бурканче се сипва чили(исушени чушки чили) и се залива със зехтин (да се покрие чилито или малко повече) трябва да ври на водна баня 40 мин. После се отнема и се оставя една нощ да престои в хладилника ,на другия ден се изцежда и е готово за употреба !Маже се кожата на главата и се масажира около 10 мин. Трябва да се остави да действа минимум 2 часа ,за тези които имат и ранички или зачервявания е добре и да се изтиска малко лимон в сместа .Това се прави 2 пъти седмично за тези които имат време и възможност е хубаво да го правят 3-4 пъти седмично!За момчетата препоръчвам да се пострижат късо 1-2 номер,така ще има по добър ефект.Рецептата е изпробвана наистина действа !! Другия варянт е със настъргани моркови и пак се заливат с зехтин и се варят на водна баня 40 мин и на следващия ден се прецеждат ! И при двете рецепти олиото се съхранява в хладилник!! Още след второто намазване ефектът е видим ! Аз лично предпочитам рецептата с сухото чили!

Повече от фен
    Пробвай Klorane Myrte не е скъп,а е много ефективен

Фен
    Град
    near the water
    Имам пърхот в последните няколко месеца. Моля да ми препоръчате нещо изпитано и наистина да действа, защото се уморих да давам пари на вятъра .
    Низорал не ми помага, така че засега остава предложението за Klorane Myrte, някой друг?

Град
    София
    Вече няколко човека ми казват, че са доволни от шампоана Lavilin. Нови са, но предполагам, че вече си ги виждала понеже ги има масово. Това е за което се сещам, дано ти помогне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си