- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам много пърхут
мда,низорал е много ефективенПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Пробвай шампоан за коса Сери.. против пърхот :P
Просто аз
+1 и при мен имаше ефектПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
здраве на мен ми помогна![]()
Ако нищо не ви помага силно препоръчвам зехтин и чили или зехтин и моркови!В бурканче се сипва чили(исушени чушки чили) и се залива със зехтин (да се покрие чилито или малко повече) трябва да ври на водна баня 40 мин. После се отнема и се оставя една нощ да престои в хладилника ,на другия ден се изцежда и е готово за употреба !Маже се кожата на главата и се масажира около 10 мин. Трябва да се остави да действа минимум 2 часа ,за тези които имат и ранички или зачервявания е добре и да се изтиска малко лимон в сместа .Това се прави 2 пъти седмично за тези които имат време и възможност е хубаво да го правят 3-4 пъти седмично!За момчетата препоръчвам да се пострижат късо 1-2 номер,така ще има по добър ефект.Рецептата е изпробвана наистина действа !! Другия варянт е със настъргани моркови и пак се заливат с зехтин и се варят на водна баня 40 мин и на следващия ден се прецеждат ! И при двете рецепти олиото се съхранява в хладилник!! Още след второто намазване ефектът е видим ! Аз лично предпочитам рецептата с сухото чили!
Пробвай Klorane Myrte не е скъп,а е много ефективен
Имам пърхот в последните няколко месеца. Моля да ми препоръчате нещо изпитано и наистина да действа, защото се уморих да давам пари на вятъра .
Низорал не ми помага, така че засега остава предложението за Klorane Myrte, някой друг?
Вече няколко човека ми казват, че са доволни от шампоана Lavilin. Нови са, но предполагам, че вече си ги виждала понеже ги има масово. Това е за което се сещам, дано ти помогне.