- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- от какво може да е това :О
здр.
преди 2 седм се разболях от пневмония.изписаха ми 5 дена антбиотик - Amoksiklav след това още 5 антибиотик - Ceroksim + 7 дена инжекции гентамицин и сега за край още 5 дена антибиотика Klacid . нз дали е от вс тези лекарства но нямам никакъв апетит,а днес гледам че съм качила 3кг. интересува ме - това от антибиотиците ли е ?![]()
ами аз много,много неразбирам но мисля че липсата на апетит е от тия наркотици(т.е лекарства)А иначе това че си качила няколко килца-предполагам че е оттова че не си се движила толкова,от храната,от антибиотицитеПървоначално написано от fflorinaa
![]()
Първоначално написано от fflorinaa
![]()
![]()
В кой град си за бога? Иди гръмни лекаря си и му скъсай дипломата на парчета. Да ми лекува пневмониа с пеницилин, аминогликозид и макролид? Тоя в кой век живее? Да е чувал случайно цефалоспорини (Zinnat и т.н.)? За 10 дена нищо нямаше да ти има и нямаше да се тровиш с 4 различни антибиотика...Егати ветринарите...Иначе ДА възможно е от антибиотици да се качва тегло.![]()
В кой град си за бога? Иди гръмни лекаря си и му скъсай дипломата на парчета. Да ми лекува пневмониа с пеницилин, аминогликозид и макролид? Тоя в кой век живее? Да е чувал случайно цефалоспорини (Zinnat и т.н.)? За 10 дена нищо нямаше да ти има и нямаше да се тровиш с 4 различни антибиотика...Егати ветринарите...Иначе ДА възможно е от антибиотици да се качва тегло.[/quote]
Сега и аз да ви се облача.Миналата година,беше януари тая моята лична ми изписа за 3 седмици,3 антибиотика.Плюс това ги пиех на 8 ЧАСА!И тая моята тъпа лекарка вместо да ме изпрати на ушен,ме трови цял месец с хапчета!
Сега и аз да ви се облача.Миналата година,беше януари тая моята лична ми изписа за 3 седмици,3 антибиотика.Плюс това ги пиех на 8 ЧАСАПървоначално написано от vanesa0pld
!И тая моята тъпа лекарка вместо да ме изпрати на ушен,ме трови цял месец с хапчета![/quote]
Другия път отиваш, блъскаш с юмрук на масата и си искаш направление... Тея лекари ще ви избият от "компетентност"...
ако преди си имала апетит,е от антибиотиците.а мога да ти се върне апетита.аз понеже съм доста злояда пия перитол (половинка).то по принцип е за пъпки от комари и разни др. насекоми , но от него имам много апетит.успех!!!
Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)