.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

пренебрегване

Здравейте на всички... Всеки ден следя форума и се чудя на някой наистина тъпи теми, ама ето че дойде и моя ред да направя такава. Имам известни проблеми с приятелката ми. Значи нещата седят така, че всеки път когато излизаме, винаги е по мое желание. ОК, на пръв поглед нищо необичайно, но се виждаме веднъж на 10 дена, а живеем на 10 минути един от друг, а да и сме заедно вече 6 месеца. Сега наскоро тя замина в друг град за няколко дена при нейни роднини (чудя се да вярвам ли тука) и постоянно ми звъни да ми обяснява колко яко било там, че всеки ден ходила на дискотеки и се напивала и т.н. Ся ок, нямам против това да се забавлява, дори когато е без мене, обаче не 1 път се е случвало да се напива и да прави глупости от които аз страдам, абе с 2 думи се целува с някой секи път когато се напие... Аи ся 1 целувка нищо не значи, но аз много държа на нея, и това адски много ме дразни. Предималко ми излезе работа и ще ходя до този град, защото имам работа, а тя се опитва да ме обеждава да не ходя и така не иска да каже защо и накрая се разсърди, та се съмнявам да не би да си е намерила някой друг си там... Градчето е малко и има вероятност и то доста голяма да се видим случайно. Та ся като се разсърди за това, че ще ходя до това въпросно градче ми дойде на ум и за това, че когато си е тука, in home i mean, почти секи ден търси нещо да се заяде със мен и гледа да се скараме и общо взето се държи, така че не ме иска. седнахме да говорим и и казах, че ако продължаваме така, по-добре да скъсаме, а тя почна едни сълзи, ама рев та рев, че не ми дава сърце да я оставя... айде моля ви за някакъв съвет какво да правя, защото хем искам да съм с нея, хем виждам че от всичко това само страдам. и ако питате защо ви моля за съвет:
    1)към момчетата-ако са имали такъв случай как са постъпили, какво е излязло в крайна сметка, че е искало момичето
    2)и към момичетата-кога се държите така, и какво целите с това държание(ако някоя изобщо се държи така)

благодаря ви много предварително \\//
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: пренебрегване

Цитирай Първоначално написано от 3vR
    2)и към момичетата-кога се държите така, и какво целите с това държание(ако някоя изобщо се държи така)
    Изневеряваме. Съжалявам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    До сега не съм правила нещо подобно, нито съм се сбълсквала лично с подобно нещо , но мисля че момичето има сериозен проблем (не се обиждай).Според мен тя те върти на малкия си пръст.От една страна е хубаво , че ще ходиш в града, в който е в момента защото така можеш да разбереш какво става.Ии поговорете пак , но гледай да си по убедителен и пробвай с друг подход така че да не я разплакваш.Но найстина има нещо гнило според мен.
    Късмет и дано всичко да се оправи .
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Град
    Blondeland
    Положението ти не е завидно , но пък може и ти да прекаляваш с фантазирането.
    Не познавам момичета , които се държат така , нито мога да си го обясня това поведение. Детинско и глупаво е.
    На колко години сте и двамата?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен
    Град
    <3
    Четох до половината...
    Зарежи я. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Положението ти не е завидно , но пък може и ти да прекаляваш с фантазирането.
    Не познавам момичета , които се държат така , нито мога да си го обясня това поведение. Детинско и глупаво е.
    На колко години сте и двамата?
    на 15 и двамата и точно годините ми се струва някво странно всичко, щот да прави такива магарлъци и да изневеряване, някак си за тази възраст не ми се връзват нещата... а от друга страна, всеки път като и кажа, че се съмнявам в нещо започва да ми вика, че съм й нямал доверие, че никога не би ми изневерила, как можело да си го помисля, че не била курва и всякакви извинения траещи до 15 минути...

п.п:май са оказах мъж под чехъл

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Голям фен
    ами момиче май незнае какво иска,хем иска свобода,хем гадже !е нестава,мисля че трябва да и го обясниш..хм има нещо гнило явно или има друг там или иска да се напие и да си намери..поговори си с нея ,кажи и че искаш да е твоя ,а не на целия град и ако държи на теб няма да пие и грам алкохол ,за да не върши глупости!а ти не и се обаждай..тя ще те потърси ,ще разбере, че когато започнеш да си безразличен към нея (знам че е трудно,но е ефикасно)ще припка при теб :P
    love is gone!

дори да не ти изневерява си заслужава да я зарежеш за другите глупости дето върши и самото и поведение(мое мнение)

Цитирай Първоначално написано от marti93
    ами момиче май незнае какво иска,хем иска свобода,хем гадже !е нестава,мисля че трябва да и го обясниш..хм има нещо гнило явно или има друг там или иска да се напие и да си намери..поговори си с нея ,кажи и че искаш да е твоя ,а не на целия град и ако държи на теб няма да пие и грам алкохол ,за да не върши глупости!а ти не и се обаждай..тя ще те потърси ,ще разбере, че когато започнеш да си безразличен към нея (знам че е трудно,но е ефикасно)ще припка при теб :P
    не знам дали ще успея, пробвах един ден да направя така, когато си беше тука във Варна, ама курвенски и детински номера ми се струват и още на 2рия час я потърсих... Ама като се замисля, наистина смятам да направя така, да видим дали изобщо ще ме потърси, поне ще си заслужава малкото тормозене, щот и без това ми е тежко.

БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ВСИЧКИ !!!

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Поговорете си отново и я питай за причините,поради които не иска да отиваш в градчето,където е и тя.Питай я защо излизате толкова рядко и защо се държи студено.Ако почне да те обвинява,че и нямаш доверие- най-вероятно ти изневерява.

Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Поговорете си отново и я питай за причините,поради които не иска да отиваш в градчето,където е и тя.Питай я защо излизате толкова рядко и защо се държи студено.Ако почне да те обвинява,че и нямаш доверие- най-вероятно ти изневерява.
    мхм, и това смятам да направя... значи понеже съм по работа в това градче, няма как да се видя с нея, та идеята ми е да направя това което ми казаха в предния пост, тоест да не я търся, да видя кога тя ще ме потърси, ако не ме потърси всичко постепенно ще рухне, а ако ме потърси, когато се видим ще говорим точно за това и от там вече има 2 вариянта-или нещата се оправят или късаме... как мислите, че е най-добре, защото за мен това е най-добрия вариянт за сега

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Идеално си го решил.А иначе-зависи какво ще ти каже,но май ще е по-добре да скъсате,ако всичко продължава така.Абе зависи

именно... Това са 2 вариянта, които ще ми се отворят ако ме потърси. Или се изяснява всичко и нещата се оправят, въпреки че това до сега трябваше да е станало, или късаме...

ПАК ВИ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !!!

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Супер фен Аватара на l0lz

Re: пренебрегване

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от 3vR
    Изневеряваме. Съжалявам.
    Mноо просто парче си, харабия..
    И м/у другото ти гледам постовете доста често, и всичките са някви miserable..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    Варна
    Опитваш се да ме обидиш ли?

DAMN! 5 точки, щот май успя да те обиди

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Град
    Варна
    Мислиш ли?

Мислиш ли?
    ми като се има предвид в какво положение съм, не ми се занимава с глупости, но ДА

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Град
    Варна
    Окей, всеки има право на мнение. Той - има право да ме обижда. Аз - имам право да не му се връзвам. А ти - имаш право да се сърдиш.

Но щом не ми вярваш, по-добре иди до оня град и виж за кво иде реч.

Окей, всеки има право на мнение. Той - има право да ме обижда. Аз - имам право да не му се връзвам. А ти - имаш право да се сърдиш.

Но щом не ми вярваш, по-добре иди до оня град и виж за кво иде реч.
    нито се сърдя, нито не вземам и твоето мнение като важно, просто този отговор "Мислиш ли, че ще ме обидиш?" е леко типичен, като някой те затапи... Това ми беше мисълта... \\// момиче

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Не, казвам истината.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

сега можем ли да продължим по темата с още съвети, ако има някакви други възможни вариянти по които да постъпя, ако не ключ на темата.

БЛАГОДАРСКО НА ВСИЧКИ !

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мъж под чехъл си.

Може и да не ти изневерява, но и да е така това не е най-страшното. Разиграва те както си поиска. И ти се връзваш, което е лошото.

И така. Превърнал си се в кученце на каишка.

Кво се зачепкахте с Лейди-то не знам. Тоя отговор точно показва абсолютно безразличие към казаното от отсрещния човек. Тъй че психологията май не ви се отдава

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Не, аз не разбирам какво иска от нас. Ако сам си прочете поста, много неща ще му станат ясни.

offtopic: не питах дали мисли, че ме е обидил, а дали се опитва.

l0lz, като всички останали тук, си има право на мнение. Аз не съм виновна, че не му харесва как мисля, нито смятам да го променям

Не, аз не разбирам какво иска от нас. Ако сам си прочете поста, много неща ще му станат ясни.

offtopic: не питах дали мисли, че ме е обидил, а дали се опитва.

l0lz, като всички останали тук, си има право на мнение. Аз не съм виновна, че не му харесва как мисля, нито смятам да го променям
    Не съм казал да го променяш, а просто си изразявам мойто мнение спрямо теб, comprende?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си