- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пренебрегване
Здравейте на всички... Всеки ден следя форума и се чудя на някой наистина тъпи теми, ама ето че дойде и моя ред да направя такава. Имам известни проблеми с приятелката ми. Значи нещата седят така, че всеки път когато излизаме, винаги е по мое желание. ОК, на пръв поглед нищо необичайно, но се виждаме веднъж на 10 дена, а живеем на 10 минути един от друг, а да и сме заедно вече 6 месеца. Сега наскоро тя замина в друг град за няколко дена при нейни роднини (чудя се да вярвам ли тука) и постоянно ми звъни да ми обяснява колко яко било там, че всеки ден ходила на дискотеки и се напивала и т.н. Ся ок, нямам против това да се забавлява, дори когато е без мене, обаче не 1 път се е случвало да се напива и да прави глупости от които аз страдам, абе с 2 думи се целува с някой секи път когато се напие... Аи ся 1 целувка нищо не значи, но аз много държа на нея, и това адски много ме дразни. Предималко ми излезе работа и ще ходя до този град, защото имам работа, а тя се опитва да ме обеждава да не ходя и така не иска да каже защо и накрая се разсърди, та се съмнявам да не би да си е намерила някой друг си там... Градчето е малко и има вероятност и то доста голяма да се видим случайно. Та ся като се разсърди за това, че ще ходя до това въпросно градче ми дойде на ум и за това, че когато си е тука, in home i mean, почти секи ден търси нещо да се заяде със мен и гледа да се скараме и общо взето се държи, така че не ме иска. седнахме да говорим и и казах, че ако продължаваме така, по-добре да скъсаме, а тя почна едни сълзи, ама рев та рев, че не ми дава сърце да я оставя... айде моля ви за някакъв съвет какво да правя, защото хем искам да съм с нея, хем виждам че от всичко това само страдам. и ако питате защо ви моля за съвет:
1)към момчетата-ако са имали такъв случай как са постъпили, какво е излязло в крайна сметка, че е искало момичето
2)и към момичетата-кога се държите така, и какво целите с това държание(ако някоя изобщо се държи така)
благодаря ви много предварително \\//
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!