- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов?ИгРа?ВъЗрастоВа раЗлика?трайНа вРъЗкА..
Здравейте, форумци...
Какво мислите за възрастовата разлика...?...Пречи ли тя на любовта между двама души..?...Може ли да бъде пречка за трайна връзка...?...
Ето от къде произтичат въпросите ми...
Братовчедка ми сега ще е 7ми клас...не е спала с момче, не излиза по дискотеки... ,,беше,, примерно момиче..Но ДО сега...аз съм почти на 18 и се прибирам към 12, а тя по улиците до 1-2 часа..и за капак на всичко..Преди няколко дни разбрах, че се е хванала с момче което е доста по голямо от нея (набор 87) ...Сега ще кажете, че възраста не пречи...Тя е само на 14..На нейната възраст, аз си играех още с кукли..А поколението сега...Даже одеве прочетох една тема тук за ,,Родителски контрол,доверие и всичко останало ?? ,, и останах като шокирана..Колко бързо искат да пораснат, но не осъзнават, че ще трябва да са разумни и да носят отговорност за постъпките си...Относно момчето - Голям сладур е наистина...Но като го погледнеш и веднага можеш да кажеш ,,не е сериозен,, а и като помисли човек...такава възрастова граница....и то на нейните години...Не ми се вярва да изпитва нещо към нея...освен желание за секс...
![]()
![]()
.... Проблема е , че немога да кажа на майка и - жената си има много проблеми....Баща и почина наскоро...
Просто не искам тя да пострада....да бъде разигравана от някъв ,,батко,, с кола...![]()
![]()
...
Истината е, че не му вярвам...Мисля си, че иска да я прекара....Колко ще е с нея 1-2-3 месеца...и ще му писне...
Въпросите съм ги написала в началото на темата.....Как мислите ВиЕ..![]()
Е ако пише с малки и големи буквички, пречи определно.
Дъвкано и предъвквано милиони пъти.
Възрастовата разлика пречи на всичко ако е над 2-3 години в пубертета. Над 22-24 години ако са индивидите вече не е толкова от значение.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Зависи на каква възраст говорим за възрастова граница.. Ако и двамата са над 20 и кусур години такава връзка може да има, защото са достатъчно срели за да преценят какво искат от живота и имат общи интереси в повечето случаи..
Ако говорим за братовчедка ти, например, за какви чувства става въпрос!? Какво вижда един мъж (вече) в едно 14 годишно лапе!? Секс!? Какви общи теми на разговор имат!? Какви общи интереси имат!?.. Естествено, че е пречка.. Няма такава любов..
Абе нещо не разбирам как братовчедка ти ще е 7 клас,а е на 14?????Да не е нещо повтаряла
...Аз съм на 15 и ще съм 10..(декември правя 16).Ако настина ще е 7 клас просто забрави..Та тоя е на 22
...Аз като бях 7клас незнаех какво е момче
(за пръв път съм се целувала в 8 клас)...Просто е невъзможна тази връзка и лошото е че ще пострада тя!!!Опитай се да я отървеш!Просто според мен едно момиче,което има завършен едва 6 клас няма голям житейски опит!Аз лично от една година съм с момче,което е 88(разликата ни е 5 години) и това не ни е правило никога впечатление,ноо.....братовче дка ти.......
.Говори и ако не помогне и шамари дори,трябва да я отървеш докато е време!
;/
поредната малка пикла, която иска готин батко...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Да си се замисляла,че може да е родена в началото на годината и да е тръгнала на училище,когато е била на 7 години?!Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
По темата:Поговори с братовчедка си,а ако имаш възможност поговори и с момчето![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И на 15 да е, за какво говорим!? Все тая.. Пак е малка!
Нещо и ти май не си се замислила както трябваДа си се замисляла,че може да е родена в началото на годината и да е тръгнала на училище,когато е била на 7 години?! Mad.
Гледай сега простата логика:
На 7 почва 1 клас.
На 8 - 2 клас.
На 9 - 3 клас.
10 - 4.
11 - 5.
12 - 6.
13 -7.
Вероятно е тръгнала на 8 или е повтаряла...Другия път се замисляй повече преди да намираш кусири в нечие мнение.
Не е повтаряла, просто тръгна по късно на училище..Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
нА мАйКа тИ в пYтКаТа
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Ами, говори с братовчедка си - обясни й това, което казваш на нас и я посъветвай да не бърза да пораства!
Да,да по-добре направо да хваща Хю Хефнър,че ще го изпущи![]()
говори с нея и я предупреди да бъде внимателна с него-виж сега,ти няма да я откажеш,дори не се опитвай да я разубеждаваш,защото може да реши че и ти го харесваш,да ти се обиди съвем и да се изчука с него и за капак-да забременее (пази Боже!)Затова само я предупреди.Тя сама от там насетне ще прецени дали си заслужава.По-добре е да го изпита на свой гръб и да знае какво я очаква,затова е хубаво да я предупредиш.Успех!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Никой не познава момчето достатъчно добре , за да знае какво иска той от нея , защото в крайна сметка хората не винаги са такива,каквито изглеждат . Съгласна съм да и се каже какви може да са последствията и от там насетне тя да реши какво да прави , все пак живота си е нейн и щом тя е решила така , едва ли някой ще успее да и промени решението. Щом е с него , значи е щастлива независимо че имат голяма разлика в годините. Като споменах "разлика" не мисля , че тя има голямо значение за една връзка...ако те се разбират , намират общи интереси и т.н. защо да не са заедно ?![]()
И в моя случай е така...и мога да кажа,че ако момчето е пич и момичето не е чак такава лигла,каквито са повечето,връзката си е напълно възможна..Първоначално написано от giviz3
![]()
позната ситуацияи аз съм на 14 и се бях хванала с набор 89 голям сладур ала бала ...... искаше си секс човека уж щеше да ме чака ама му бих дуспата и ся съм си добре
![]()
am момичето преживява загубата на баща си а явно майката не и обръща внимание ..за разликата между нея и гаджето и ..ем ако се обичат какъв е проблема?![]()
love is gone!
Абе, ей така като почнете... голям сладур бил(говоря най-вече за потребителката ivana0895). Сладури има и на по 15-17.
Както и да е. И аз си мисля, че няма да имат общи теми за разговор. Тя надали умее да общува с 15-16-годишен, какво остава за 22?
Поне на 16-17 да беше, наистина можеше да се получи нещо, ама тя е на 14. И ми се струва, че по-скоро жадува за внимание, отколкото за гадже. Голям мъж е човекът. Тя, когато трябва да се прибира, той излиза и се прибира, чак когато тя става сутрин. Къде ще ходят заедно? Да пият шейкове, малко на разходка в парка и после..?
Никой не е говорил с нея и не я е научил, че сама трябва да носи последствията от действията си. Никой не й е казал, че има всякакви типове и могат да й се случат разни нещица, ако не си опича акъла, ами се води от хормоните си. Ако някой й беше казал тея неща, нямаше да се захваща с мъже, защото ще знаеше, че е разочаровала родителите си, предала е доверието им и най-вече е предала себе си. Дотолкова с лекциите. ;д Иначе на всяка 14-годишна й се случва да се заглежда по тоя и оня батко на по 18-20 и кусур, но пък в крайна сметка, ако момичето има реална преценка и не гледа само "колко як пич е тоя, бее!", ще разбере и само, че разговорите с мъже просто не се получават и са тип "големия-детето".
mArMaLaDkA от къде си сигурна , че тя не умее да общува с 22 годишен ? Всеки човек е различен и не можеш да твърдиш какво умее тя и какво не . Има момчета които са 22-23 годишни а имат акъл като на 17 годишни, съответно има момичета които са на 13-14 и разсъждават много по-добре от някоя 18-19 годишна ... Никой (включително и аз) не може да гледа от правилната гледна точка за това. В крайна сметка всеки си има собствени предпочитания . Някой се чувстват сигурни и защитени,когато са с по-голямо момче , отколкото с някой , който е с 1-2 години по-голям, а други -обратното . Така е и с момчетата- едните им е по-яко,когато имат по-голяма разлика с момичето до себе си , а на други - не. И пак ще повторя , че никой от нас не може да твърди какво е правилно и какво не. Всеки е прав за себе си !
ми тя едва ли ще се трогне много, така че по- скоро говори с него , малко по- сериозно и той едва ли ако му е само за секса, няма да я остви, вярно ще я боли, ако я зареже, но няма да се забърква в глупости
от друга страна, извинявай, не го познавам момичето, нищо лично, но ако е разхайтана, забрави.... ако не е тоя, ще е друг и така и така ще се наебе с някого,който ще я зареже после
Първоначално написано от Snickers
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
пфф що да няма да имат обща тема на мен всичките ми гаджета са били с по 5 г. по големи от мен най-малко и съм имала обща тема с всеки
love is gone!
Пречи разбира се!Първоначално написано от rusoto_baby_f
Едно дете на 15 мисли съвсем различно от едно порастнало на 25.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.