- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много е странен...
Такаа , ето че реших да споделя нещо0 със вас ...
Значи запознахме се във интернета, защотото той е от Ловеч и аз нали имам роднини там и реших да му пиша,защ0тото изглеждаше добро момчето. Та... разменихме си ние skype-te и започнахме да си лафим.
Отначалото окей беше сичко добре , той ме питаше кога ще си дойда, за да се видим , а и се оказа ,че сме от едно и същ0 село ,че семействата ни се познават... абе сичко точно...Ем аз си пристигнах на Ловеч и го чаках да влезне в skype.И преди малко се засякохме , а той знае че съм си тука и аз му писах,а той само едно здрасти айде аз ще излизам до по - късно ...Незнаамм много е странен...Вярно е ,че може примерно нещ0 да се смрамува или незнам... но първо вика еми разбира се ,че ще се видим , после не пише или излизал...
P.S. :Аз съм на 17 а той на 19
Кажете какво мислите , как ви се струва това негово поведение?
DobriteArmin van Buuren - Fine Without You (feat. Jennifer Rene) *
Може пък да е имал някаква работа.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Изчакай известно време , може да ти се предложи да се видите.Остави го той да се сети!
Еми това е ,че той във събота заминава да учи във Търново , а аз сиг утре си ходя на село.Но ще изчакам тая вечер и утре до следобяд да видя дали ще ми пише.
може да се срамува или да е имал работа.и аз бях в тази ситуация и 2 седмици само уговорки и все изникваше нещо и се реших поканих го набързо и се видяхме ...виж дали ще ти пише ,ако ли не го зарежи ще има и други момчета в живота не се съмнявай в това![]()
love is gone!
ние само можем да гадаем дали се срамува или има работа и т.н,така че най-добре говори с него,ако иска да се видите ще си превъзмогне срама.
Ахам , еми мерси на сички ще видя тази вечер какво ще стане и утре и така...Просто изглежда свестно момчето пък и се пак сме от едно село , аз си ходя през лятото на Ловеч ,както сега и просто гледам да имам някакви контакти ,за да се разнообразявам.Иначе сигурно има и др момчета,аз не съм казала че трябва м/у нас нещ0 да стане.
еми ще видим и ще пишем.Мерси пак за исказаните мнения до тук!
Може да е имал работа ...![]()
От къде знаеш ?? Като се прибере му пиши и го питай деликатно ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еха....тоя човек ще ме умори ;D
Писах му ако иска да ми пине кат се прибере,за да се видим следобяд,защото после си отивам на село ..и кво стана ..след няколко минути 10/15 той излезна извън линия от skype.Мисля ,че не бива утре да му пиша ако се засечем..
Е колко по /ин/директно да ти каже че си му безинтересна?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Внушаваш си... Трябва ли да гадаем как може примерно майка му да е изключила компютъра докато е бил навънка и затва да е останал извън линия или пък кучето да му е напикало контакта и компютъра да е гръмнал...
Все пак ти си направила каквото е трябвало - чакай той да те потърси след като знае, че си в Ловеч...
П.С. Може да е ходил на мач и да не е в настроение... Мн лошо паднаха вашите съграждани![]()
Дарлинг,скоро пълнолетна ще ставаш.Дай малко пооо-такаааа,поо-серт.
[size=7][b][u]fosse cos
Вече не си му интересна според мен, причини много, не ми се иска да ти ги казвам, без да съм сигура![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Ооох, да. Ей така като почнат да се правят момчетата, направо.......![]()
Казваш,че семействата ви се познават. Питай баба си или там при когото си за тяхното семейство, къща нещо и иди се размотай наоколо, ако го видиш, няма накъде да бяга. Просто ей така по skype като почнат да се правят, няма спиране!![]()
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Мисля, че или се срамува, или не иска да се видите.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Амии тая сутрин като станах той ми се влючи и ме покаани на кафе и аз започнах да се оправям и той също0 , само сега чакам да ми каже къде да се чакаме.Сигурно е имал работа тези дни затова.Ще се види сегаа..
Сичко мина мн добре,мн приятно м0омче се оказаи не е могъл , защ0ото е бил на Никопол. Нядава се пак да се засецхем и да се вдиим
![]()
happy end
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ее бр![]()
![]()