- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко ви е обиколката на ръката?
80кг съм, 1.80 висок и обиколката на бицепса ми е около 41см, повече не ми и трябва си мисля.
17 години, 192см висок, 81кг, ръка 36см, btw: на канадска ще ви сцепа ;д
кви сте такива на по 15-16 год 190+ 80+ ? аз по моето време не си спомням да е имало такова нещо:
Кво прайш ти бе, аз в 10 клас имах 31см и не беше мн зле. Що за момиче си с 28.
19 години, 1,74см. 71-72кг. 41,5см. студена ръка в момента, била ми е малко повечко, но хранителния режим си казва думата![]()
Азис - Хоп [music]
16 год, 167см, 72кг, 35,5 см с малко релеф. Ръката е мерена без да е напомпена.
Така или иначе не постигнах заветните 38 см но от 29 за почти 36 в рамките на година мисля че е супер. Живот и здраве на есен пак ще пълним![]()
Последно редактирано от tochko : 06-13-2015 на 14:20
Хехехе
Допада ми идеята за мръсния чук, но ако искам да направя нещо в джудото или самбото ми трябва само качествено тегло, тоест без мазнина. Надявам се да премахна още малко от седалище, корем, паласки и след някакво задържане и захранки пак максимална сила през септември. Другото което ме отдалечава от зверската маса е ниския ми ръст, защото като ми излезе някой 190см на категория ~80 kg за какъв ми е чеп масата? За джудото е най добре да си "атлетично мускулест", чука не е ефективен![]()
Последно редактирано от tochko : 06-14-2015 на 11:11
AHAHHAAHAH как да кача тее ММ веот така мънинки седят тия ръци .. ко да ям , ко да пия , ко да паса еее
Ако не знаех, щях да избера Монсон, но имах предвид че тялото е само някво частично допълнение на цялостните умения. И все пак бих избрал грешното, подвеждай ки се по козметиката. Освен това не можеш да ми сравниш Джеф с тия шопари на снимката по-горе. В случая Монсон не показа никаква техника. Това беше типичен пример, как масата беше неефективна, заради късите крайници и той изобщо не успя да вкара техника. В случая на "чук", той лесно беше бит от някой с по-дълги крайници. На джудо, чукът също би паднал при тези обстоятелства.
Последно редактирано от tochko : 06-17-2015 на 14:48