- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко ви е обиколката на ръката?
Кви са тия минималните разлики 0.0
Мойта в отпуснато състояние 34.3 при
стегнато 40.5( а при напомпена здраво достига и до 40.7
Макар и да ви се вижда добре ви казвам съвсем честно, че
не е много чиста и ако я изчистя ще стане 39
Сякаш има повечеза топене в долната част![]()
човече ти ме уби
имаш някаква уникална аспирация на кръвта
това са 5 санта разлиак.....като малак явно много жилибон си ял та да го разтегнеш и надиеш тоя мускулс толкова много кръв
а междодругото говориме за стегната състияние на ръката когато мускола не е третитан ( 39) и когато е третиран с упръжнения (41)
а не когато е отпусната в пълен покои
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
Той отпусната има предвид без да е стегнал ръката
тогава и моята е някъде 34-35
За моята ли имаше предвид? О, 50 абсурд, четирсет и няколко макс ама трябва да я измеря за точност. А за Кечо, адските вени е изкарал \Първоначално написано от TomR
/
Днеска го мерих и съм качил маса и вече е 30см. Даже съм успял да ги изравня на двете ръце бицепсите, че левия изоставаше с 2см.
btw Кажете как се мери гръб?
Audio ergo sum
Първоначално написано от ke4o
Е как да го разбирам тваПървоначално написано от ke4o
П.С:
Мойта винаги когато и да я премеря дори ако и не съм
във фитнеса без да правя никакви упражнения ми е не по малко от 40.4/3 ама тва са милиметри разлика 0.0
Незнам тва, че качам милиметри след напомпване, а не сантиметри
зле ли е ???
Ето виждате ли? Постоянството във фитнеса дава добри резултати.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Всеки от вас може да има 36-37 см ръка само за няколко месеца тренировки и добро хранене.За повече,става по-трудно.
Така е. За месец качих 3кг.
Та, някой да каже как се мери гръб?
Audio ergo sum
слагаш с.метъра на гръдния кош и отваряш гърба...(може и на раменете)
предполагам че ще попиташ как да го отворя...ами трябва да има какво да отвориш
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
От въпроса не се разбира кое точно ще се мери.Дали ширината на раменете?Или гръдната обиколка?При всички случаи най-лесно се мери пред голямо огледало.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
За гръдната обиколка се опасва шивашки метър(аршин) около гръдния кош.Отпред да минава над самите зърна,а отзад трябва да е успоредно на тях.Хоризонтално,а не наклонено.Тъй че се завърташ леко пред огледалото за да видиш дали аршина е поставен водоравно или наклонено.Тогава ще покаже невярно с +2 до 5см.Единият край на метъра да дойде в средата на гърдите,тъй се мери най-лесно.
13год. 175см. 64кг.
отпуснато---31 см.
стегнато---34, след тренировка до 35![]()
Истински ценните неща са невидими за очите
35 и нещо стегната, стигала е 37 напомпана след тренировка.
-17 години ; 72 килограма ; 177 сантиметра
http://prikachi.com/files/1047278a.jpg
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
14 години , 172 см , 77 кг , обиколка 35 , 36-37 напомпена след тренировка с 10 кг дъмбел![]()
![]()
15г 63кг 181см От 32 до 33макс стига зависи дали е напомпан или не ..
В Русия съм , в Русия съм.
Моята днес пак я мерих,38 след тренировка![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Същото , само дето съм на 13 ..Първоначално написано от bambino2
Прави сичко , защото ако правиш само бицепс да речем , няма да има голям ефект .. а ако правиш крака бицепс гърди и тнт.. много по голям ефект ще има , но не в 1 ден ..
16 години, 77 кг , 178 см, 38 и малко в стегнато състояние
Time is all I got
Не това е по-добре защото така имаш повече маса отколкото релеф..Първоначално написано от zero
32 см студена (може и повече не съм сигурен)... 38 стегната...след тренировка не съм мерил... гръб - 110-115... тренирам от 3 месеца.. 175 висок 83 кила![]()
П.С Чакам зимата с нетърпение...тогава вече `ше видим какво ще става![]()
![]()
![]()
Достатъчно![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
i az sam na 16 i mi e 34 ama imam edin fr deto taq godina naprai 15 i mu e okolo 40 ama trenira ot tri godini ne e vzimal ni6toi qde kato za 4etirima abe prosto mutant a pak garba mu e ogromen
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..