- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко ви е обиколката на ръката?
1.74 - 60 кг и 35 см ръка - ЕДВА ЛИПървоначално написано от TupacAmaurShakur
![]()
на дължина можеПървоначално написано от DownloadVirus
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
xaxaxaxa![]()
![]()
Ма и подписа ти важи...Явно и на гръб си добреПървоначално написано от TupacAmaurShakur
![]()
като се има в предвид, че човека расте в синхрон, бая гръб ша имаПървоначално написано от SolomonIceberg
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Напълно възможно е, аз съм с приблизителни като неговите размери.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Трицепсът е ~х2 по-голям от бицепсаПървоначално написано от awerw
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
по интересното е как си мерят само единия мускулПървоначално написано от Naik1
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
моята е 60 см обиколка в студено положение
Висок съм 1 75 , гръдна обикоклка към 60 , и не взимам химия, нито хранителни добавки![]()
Оооохооо хахахаПървоначално написано от loveca777
60 см ръка и 60 см гръдна обиколка
Ще преличаш на някво извънземно
![]()
![]()
ахам представяте ли си ме![]()
![]()
Първоначално написано от DownloadVirus
а като ме плюете и не ми вярвате елате сами се уверете.. не ми е точно 35 а около 34.5 вече но какъф е смисъла да се обяснявам на хейтъри![]()
Обучавам изродииииииииии !
Какъв е смисъла ние да обясняваме на прости хора? Хейтър си ти братоДето си измисляш глупости! Поне да бе написал 1.77 и 75-77 кг да ти повярваме!
Нещо се бъркаш... макс 62 кг да съм а ръката ми я мери инструктора.А що пък аз да съм хейтъра кой съм хейтнал ? Тежа малко защото костите ми са доста слаби ако искаш и снимка мога да постна но само не ме изкарвай лъжец![]()
Ако си почти 1.80 60 kg и имаш 35 ръка значи трябва да си някакво извънземно..И да дадеш снимка все тая,там не мога да ти премеря ръката,нито пък височината![]()
не съм 1.80 последно съм се мерил преди 1 година и бях 1.70 а сега съм поне 1.73-1.74 но не съм казал 1.80![]()
Еми пак си -10/-15 кг под ръста си!
1.85 височина на 94 кг ръката ми е около 41 см топпла/студена .. при мен няма голяма разлика (2-3 мм)![]()
Ела да направим една тренировка и ще ти стане 45 см!Първоначално написано от zero
То е вярно, че напоследък ИЗОБЩО ама ИЗОБЩО не наблягам на бицепса и трицепса, ама чак пък толковаПървоначално написано от DownloadVirus
>> Просто много ми умаляват ръцете в края на тренировката и едвам ги стягам
Абе пука ми ... аз тренирам за удоволствие, не искам да имам 10000000 см ръце или нещо от сорта .. искам да изглеждам нормално не като ония свине, които в най-общия случай стоят като охрана пред дискотека/нощен бар и прочие![]()
180 см/96 кила ръка-около 25 см![]()
или нещо друго ми беше 25....не помня вече
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Моята е 150 -160 см - взета през рамото и пръстите![]()
Па си е обиколка![]()
Ако съм я премерил правилно:
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ти луд ли си е брат ... нидей тей да ме психираш ве ..Първоначално написано от Chacho
ще сънувам кошмари довечера ;( в сряда съм на изпит по математика и не ми стига всичко, което го решавам, че иии тука във форума да се тровя с интеграли![]()
![]()
![]()
![]()