- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко ви е обиколката на ръката?
широк ти е това е супер, но според мен му трябва още плътност![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
Не мисля, че е широк, по-скоро талията ти е много малка, а гръдният кош отворен. Имаш хубава костна система, вмисъл, че тялото ти е отворено, а ако качиш мускули ще изглеждаш доста добре. Но гърбът нека си расте![]()
Това е, качването на килограми и всичко ще си дойде на място, но просто ми е ужасно трудно :\ Все пак не ми се иска със сегашното ми тегло да се разширява още, но пък не искам и да го отпусна. Какво да правя, за да го поддържам във форма, но и да не го разширявам?
Audio ergo sum
Аз не виждам защо да не го разширяваш. С тренировките ще се покачи и мускулната маса, гърбът ще добие по-обемен вид. Не се терзай за глупости, ами тренирай, защото си доста слабичък![]()
1.70см, 72 кг, 36.5 ... стаж 2 месеца и малко
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
1.75 , 18 години , тежа около 85 кг ... ръка 36.5 , гръб 103 см
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Откога тренираш, защото за тея килограми такава ръка ми се вижда малка.
Audio ergo sum
ti lud li si be kak 6e e sme6no benekoi si skavat zadnicite ot trenirovki za ka4at masa v garba
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
180см. 78кг. 36см. със 6 месеца стаж.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
ve4e 35 1 sm napredak![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Кво ще стане ако взема една гира и постоянно всеки ден дигам с нея? Стана ми интересно, заради един епизод на Сем. Симпсън![]()
Audio ergo sum
Ще имаш ръце,непропорционални на тялото тиПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
18 год 35 см обиколка никъв фитнес без наднормено тегло.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
30см,167 височина,56кила.
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
167 см съм висок на 14 години и ръката ми е 33 сантиметра релефна![]()
еми на 15 177см. 70кл. 39 отпуснато състояние или както са казва студена
Отпусната и студена не е едно и също.Може и стегната пак да е студена.Първоначално написано от pamircola
Казва се,че ръката е студена преди тренировката и преди физическо натоварване.След тренировка е "топла" тоест напомпена.И обиколката временно,за няколко часа е по-голяма с няколко сантиметра от реалния размер.
Първоначално написано от pamircola
На този ръст и килограми ръката ти ще е толкова точно на хуево лятои стегната към 44-43![]()
Мда, и на мене ми се вижда нереално.
Audio ergo sum
мен ми се виждат тука повечето нереални ама те ...
а мойта ръка нема с кво да я премера деба миналото по миналото лято беше 30-31 ама бех мн слаб сравнение с сега.а сега съм висок 194 74-5 кг и невервам да ми е над 40 ръката. един приятел му беше 44-5 и беше доста як , а тука сички се изкарвате ебахти машините лол ... много лъжетем и се струва![]()
Пичове мери се обиколката на ръката,не дължината...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
14 години
172 височина
71кг
35 см. обиколка на ръката , релефна . Посещавам фитнеса от време на време :P
И само ЛЕВСКИ оле!
Вече ми е ~42
(студена ! Не, че при мен има няква разлика дали е топла или студена, но ...2 мм е разликата ...)
До тук беше хубавата част лошата е, че сега съм в период на маса и
след седмица почвам да топят.е ще ми падне с около сант
![]()