- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- спешна помощ..!
^ точно, за момчета е хубаво да тренират усилено, но момичетата да не се хвърлят на многото спорт, защото може даже да качат, вярно, ще изглеждат по- добре, но мускулите тежат много повече и дори да изглеждаш слаба, като знаеш ,че не си мн лека, няма да ти е мн гот, това е женската психика, та аз смятам,че по- малко от 55 кг не трябва да ставаш, а иначе , разгледай, има толкова много диети
примерно знам една, от която съм чувала мн добри отзиви
1 ден- само ябълки
2 ден- само ориз
3 ден- само пилешко/риба
и така повтаряш колкото ти е нужно
Между деугото като се има предвид това,че наистина мускулите тежат бая повече от мазнините,то може да се каже,че съм свалил около 15 кила,но съм качил няколко кг мускулна масаПървоначално написано от therichbitch
![]()
А аз нв съм на 100% съгласна.Някой като кажат спорта му е майката и си мислят, че става само с спорт.Но не при всеки се полчава с спорт.Аз всеки ден като луда спортувам и не свалям!!!!!!!!!!И даже се огразничавам в яденето!Първоначално написано от tonie__
Аз също съм леко пълничка и реших от днес да пробвам шоколадовата диета..Наистина действа.. преди съм я правила...
Тя се състой в 100гр. шоколад на ден и по 3-4 кафета(аз пия 3в1)..
Действа и за малко дни сваляш барзо.. Но има йо-йо ефект.. и затова реших след като я приключа нея да робвам следното:
Сутрин: чай с мед и лимон и един плод
след два часа: плод
Обяд: салата от домати и крастевица, може и 2 сварени яйца
след 2 часа плод или кисало мляко една кофичка
Вечеря: Салата и 1 плод
На ден изпиваш по 1л. вода
Изпробвай го...Мисля че ще свалиш
Но аз за сега карам на Шоколадовата диета..понеже много обичам шоколад![]()
УСПЕХ !!!
Относно шоколадовата диета знам ,че вместо кафе може 1 литър мляко и шоколада трябва да е натуралендиетата се прави 3 дни и се свалет до 4-5кг , но според мен това си е гладуване не е никва диета като хората
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Тва си е чист глад,пък и на ден,ако пиеш само по литър вода и няколко кафета си е и обезводняванеПървоначално написано от g1rl4eto_
![]()