.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    ... или пък става въпрос за различни групи момчета щото сештате ли се че има някои футбулни манияци ... има и други напрмер смъкнатите момченца ако мога така да се изразя...разбирате ;] В какво група искаш да се приобщиш по-точно
    phah

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Пиеш две водки и ще видиш как бързо-бързо ще се сприятелиш с всички
    Евала на човека, който по друг начин освен пиене не може да си създаде приятели!
    Значи, от личен опит:
    НЕ говори за гримове, за обезкосмяване, за дрехи и ей такива "женски" работи. Гледат като пулета повечето.
    Проучи малко работата с футболните отбори и мачовете...
    Но всъщност то зависи от самото обкръжение... Всеки е различен. Може да са се събрали групичка гейчета, чиято основна тема е прически и гримчитъ..
    Аз като съм в момчешко обкръжение, най-често си говоря за музика с пичовете. Това също е вървежно.
    Просто им покажи, че си непредубедена, открита и готина, и те ще те харесат.
    Нищо не разбираш май ... или пък става въпрос за различни групи момчета щото сештате ли се че има някои футбулни манияци ... има и други напрмер смъкнатите момченца ако мога така да се изразя...разбирате ;] В какво група искаш да се приобщиш по-точно
    Точно това казвам, че всеки си има различни предпочитания, интереси и принципи.

да да права си Не ти бях дочела поста до края и чак като постнах моя коментар го допрочетох и съм на твоето мнение вече хах
    phah

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    женската компания е по хубава
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Сигурен ли си, че си добре?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Евала на човека, който по друг начин освен пиене не може да си създаде приятели!
    Значи, от личен опит:
    НЕ говори за гримове, за обезкосмяване, за дрехи и ей такива "женски" работи. Гледат като пулета повечето.
    Но всъщност то зависи от самото обкръжение... Всеки е различен. Може да са се събрали групичка гейчета, чиято основна тема е прически и гримчитъ..
    Аз като съм в момчешко обкръжение, най-често си говоря за музика с пичовете. Това също е вървежно.
    големи глупости.

ако неква жена в компанията ни тръгне да ми говори за футбол,ше и се смеем много.
    нека си говори за нейните неща,тъкмо малко разнообразие. нали ше е момиче в компанията,а не още едно момче?

а ти явно движиш с некви супер задръстени момчета,шото примерно в мойта компания,ти немаш шанс,освен да те наебеме по веднъж и да те пратиме да си ходиш. ама и за тва не ставаш - така че немаш шанс.
    Въпрос на предпочитания.
    Въобще не познаваш хората, с които общувам и движа.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    греда си

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Зависи си в голяма степен от компанията..
    Ако са.. просто някви, може да си говорите за разни общи неща, некви актуални теми, музиката също е добър вариант.
    Ако компанията е от близки приятели, за всичко, включително И футбол И женски глезотии. \/
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    освен да те наебеме по веднъж
    Да наебеш Бианка?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Значи, от личен опит:
    големи глупости.

ако неква жена в компанията ни тръгне да ми говори за футбол,ше и се смеем много.
    нека си говори за нейните неща,тъкмо малко разнообразие. нали ше е момиче в компанията,а не още едно момче?

а ти явно движиш с некви супер задръстени момчета,шото примерно в мойта компания,ти немаш шанс,освен да те наебеме по веднъж и да те пратиме да си ходиш. ама и за тва не ставаш - така че немаш шанс.
    майна неска прекали с дозата, баш баница
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    ... или пък става въпрос за различни групи момчета щото сештате ли се че има някои футбулни манияци ... има и други напрмер смъкнатите момченца ако мога така да се изразя...разбирате ;] В какво група искаш да се приобщиш по-точно
    Ами съвсем средностатичстическите обикновени момчета,като цяло 90% от това,което си говорят са пиянски истории и забавни случки, и отвреме на време туко така подхващат някоя по сериозна тема.
    Не знам някак ми е тъпо докато си приказват кой как се напил аз от нищото да се включа и да си разказвам мойте истории,а и всички те се знаят и се надприказват да разкажат история на която всички да били свидетели.
    Проблемът не е толкова ,че не мога да се приспособявам,ами че са ми напълно непознати и се притеснявам как ще ме приемат.

Не се насилвай да си като тях... около мене също говорят основно за някви умопомраичтелни напивания и резултатите съответно, ама откакто сме си по-близки, вече преживяваме нещата заедно ( ) та като се съберем, свободно си говорим кво направил тоя-оня... и си се смеем заедно. :Р
    Идеята ми е, че просто трябва да прекараш известно време в тая компания, не може да се опознаете от раз. А през това време бъди такава, каквато си по принцип... ако се разбирате, то ще си проличи.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    да бе, знаеме те тебе, че си пияч, сОпри се
    съгласна съм с мнението ти обаче.
    What you give is what you get!

като оня ден бях в едно кафе да гледам некъв мач с един приятел и на съседната маса некви дето бяха макс. набор 92 не спреха да говорят за некви пиянски истории,кой колко водки изпил и т.н. а пиеха СОКЧЕТА всичките на масата,докато ние с моя човек без да дрънкаме кой колко пие,изпихме 7-8 бири некъде... та така...
    тия винаги са били смешни...приказват, приказват и първи вързват кънките!!!

И ти си се вкарал в някъв филм, в който твоето обкръжение е най-умно и готино (с теб начело), а останалите дружим с тъпанари, които се хвалят колко водка са изпили (?!), така че не виждам защо се изказваш.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на dead_princess
    Значи, от личен опит:

хахахахха

От мненията, които прочетох почти всички си мислят, че с момчета се говори само за футбол и коли. Аз когато съм в мъжка компания рядко съм чувала да говорят за такива неща. Поринцип си говорим съвсем нормално и доста се смеем, защото ако съм в момичешка компания се коментират кой как изглежда и кой какво си е купил.

Град
    Blondeland
    Мървта принцеске, не знам на какви момичета си попадала , но пък малко женска солидарност дай, бе мама му да е*а .

Ти ни изкара ебати махленските клюкарки.
    Това , че ти не си подбираш приятелките , не ти дава право да говориш така.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Мървта принцеске, не знам на какви момичета си попадала , но пък малко женска солидарност дай, бе мама му да е*а .

Лол, откога не можем да си изказваме мнението?
    Ами така си е, всички момичета, които познавам коментират това с изключение на 2-3.

Това какви приятелки си подбирам аз си е лично мой проблем

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle

Искаш ли да си направим феминистко движение? Аз, ти и баба ти, ама аз ще съм шефа.

абе вие в некви шаблонни филми сте се вкарали... само за пиене сме говорили и футбол и коли... изобщо не е верно,личи си колко движите с момчета и най-вече с какви

говориме си за всекакви неща от живота,според ситуацията и настроение. супер често си говориме за политика,история и т.н. докато къде ше видите женки да си говорят за тия неща,абсурд. после ние сме си говорили "тъпотии",да бе да.

а явно момчетата,с които "движите" са некви супер смешни фешъни или позьори,много мразим да ми се хвалят некви колко пият и в 99% пият количка или сокче,докато аз закусвам и вечерям с бира.

като оня ден бях в едно кафе да гледам некъв мач с един приятел и на съседната маса некви дето бяха макс. набор 92 не спреха да говорят за некви пиянски истории,кой колко водки изпил и т.н. а пиеха СОКЧЕТА всичките на масата,докато ние с моя човек без да дрънкаме кой колко пие,изпихме 7-8 бири некъде... та така...
    абсолютно ! хах Аз съм момиче ама си избирам приятелките някви такива че да мога да си говоря с тях за всичко от пълните глупости кой колко се е напушил/напил доо някви сериозни теми и така ... така се държа и с момчетата ;]
    phah

абе вие в некви шаблонни филми сте се вкарали... само за пиене сме говорили и футбол и коли... изобщо не е верно,личи си колко движите с момчета и най-вече с какви

говориме си за всекакви неща от живота,според ситуацията и настроение. супер често си говориме за политика,история и т.н. докато къде ше видите женки да си говорят за тия неща,абсурд. после ние сме си говорили "тъпотии",да бе да.

а явно момчетата,с които "движите" са некви супер смешни фешъни или позьори,много мразим да ми се хвалят некви колко пият и в 99% пият количка или сокче,докато аз закусвам и вечерям с бира.

Прав си.В моятая компания си говорим предимно весели неща и се забавляваме.Пък с друг си говорим за история,политика или еволюция постоянно.С един друг пък си плямпаме за музика,индийски мантри и теологически глупости С някои за спорт,момичета и така нататък.Като цяло всяко компания е различна и предпочита различни теми на разговор.Абе както са казали хората от всяко дърво свирка не става,така че е хубаво да си имаш различни компанийки,че кат ти се плямпа заа едно се виждаш с едни,за друго с другите и така

Иначе най-доброто съотношение момчета момичета е не повече 2:1 или 3:1,иначе става блудкаво

П.П. Онея е било весело да се слушат,Обаче като се змислиш бирата в заведенията е скъпа,а на купоните се зима на едро и излиза по тънко за всички.Иначе за заведение мам и тате няма да ти дадат много парички - хаха

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Какви са тези момчешки компании, където се говори за индийски мантри?
    За женска компания определно не става темата..

Да не сте от компанията, която снощи беше разбутвана и мрънкаше недоволно, че сме нацита, чак като ни видехте гърбовете?
    Ти не разбра, това беше фриймайнд, фрийсоул, фрийхуй, фрий не знам си какво си фестивал, както каза онази дърта хипарка. И все пак съм на мнение, че трябваше да хвърлиме бомбите.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Абе изгонихме мангалите от там преди 2 години със цената на публикации по вестниците, мисля че и с отрепките трябва да се справиме )

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Определено. Поне при нас.

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми