.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Супер фен Аватара на l0lz
    А така, самоубий се, ше ми напрайш услуга, Осман ПаЧа.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    К`во като е турчин? А? Половината турци са славяни! Гадни расисти
    К'во ли въобще се занимаваш да им обясняваш..Пак ще си знаят своето.
    Проблемът ти ,авторке,наистина няма да се включи в топ10 най-тъпи теми,съжалявам.
    Така като гледам , по-добре ,че нищо не си направила по въпроса,понеже си от тоя тип хора, които много се филмират.Ако беше станало нещо щеше да следва тема "Прекарах си страхотно,но сега не мога да го забравя ;( "
    Ай,със здраве..
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пффффффффффффффффффффф толкова сте ограничени ,че не може повече.И какво като е турчин бе дейба майка му дейба>?!???Половината турци са по-добри и от нас Бахти хората.Във всяко стадо си има черни овце бее ,не можете ли това да го приемете.

Дано ви дойде акъла някога на всичките

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Пффффффффффффффффффффф толкова сте ограничени ,че не може повече.И какво като е турчин бе дейба майка му дейба>?!???Половината турци са по-добри и от нас Бахти хората.Във всяко стадо си има черни овце бее ,не можете ли това да го приемете.

Не, не мога да го приема и не, никога няма да го приема. Аз съм гадна расистка.
    Дейба.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish

Не, не мога да го приема и не, никога няма да го приема. Аз съм гадна расистка.
    Дейба.
    Лошо говори за теб

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не, не мисля
    Не ми се навлиза в спор, още повече с човек, който съм сигурна, че не е видял, това, което съм видяла. Тей че, жива и здрава.
    Като си такъв туркофил... дано ти се усмихне късмета, да видиш какво е да си с турчин.
    Peace.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София
    Хахахахха по дяволите, какви модератори са насложили в тоя сайт.

Не съм чела 3-те страници, защото много ме мързеше, но сиг вече не си в Турция. Затова ще те посъветвам да си "избършеш очите", защото ако е било писано то ще стане. Поне аз така направих и сега просто знам, че някой ден, някъде ще го срещна пак и тогава ще ми се отдаде възможност. Ако ли не, не е било писано, ще го забравиш : )
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от vikipf
    Хахахахха по дяволите, какви модератори са насложили в тоя сайт.

Не съм чела 3-те страници, защото много ме мързеше, но сиг вече не си в Турция. Затова ще те посъветвам да си "избършеш очите", защото ако е било писано то ще стане. Поне аз така направих и сега просто знам, че някой ден, някъде ще го срещна пак и тогава ще ми се отдаде възможност. Ако ли не, не е било писано, ще го забравиш : )
    Затова ще те посъветвам да си "избършеш очите", защото ако е било писано то ще стане..i az tva veche si mislqq ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си