- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никога няма да го забравя...
А така, самоубий се, ше ми напрайш услуга, Осман ПаЧа.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
К'во ли въобще се занимаваш да им обясняваш..Пак ще си знаят своето.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Проблемът ти ,авторке,наистина няма да се включи в топ10 най-тъпи теми,съжалявам.
Така като гледам , по-добре ,че нищо не си направила по въпроса,понеже си от тоя тип хора, които много се филмират.Ако беше станало нещо щеше да следва тема "Прекарах си страхотно,но сега не мога да го забравя ;( "
Ай,със здраве..
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Пффффффффффффффффффффф толкова сте ограничени ,че не може повече.И какво като е турчин бе дейба майка му дейба>?!???Половината турци са по-добри и от нас![]()
Бахти хората.Във всяко стадо си има черни овце бее ,не можете ли това да го приемете.
![]()
![]()
Дано ви дойде акъла някога на всичките![]()
![]()
Не, не мога да го приема и не, никога няма да го приема. Аз съм гадна расистка.Първоначално написано от DevilWish
Дейба.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Лошо говори за тебПървоначално написано от LadyDi
![]()
Не, не мисля![]()
Не ми се навлиза в спор, още повече с човек, който съм сигурна, че не е видял, това, което съм видяла. Тей че, жива и здрава.
Като си такъв туркофил... дано ти се усмихне късмета, да видиш какво е да си с турчин.
Peace.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хахахахха по дяволите, какви модератори са насложили в тоя сайт.
Не съм чела 3-те страници, защото много ме мързеше, но сиг вече не си в Турция. Затова ще те посъветвам да си "избършеш очите", защото ако е било писано то ще стане. Поне аз така направих и сега просто знам, че някой ден, някъде ще го срещна пак и тогава ще ми се отдаде възможност. Ако ли не, не е било писано, ще го забравиш : )
Вие на хероин ли сте бе?
Затова ще те посъветвам да си "избършеш очите", защото ако е било писано то ще стане..i az tva veche si mislqq ..Първоначално написано от vikipf