- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никога няма да го забравя...
Здр знам, че си имате мн проблеми, но и моят не остава назад.С моите родители отидохме на почивка в Турция, няколко дни след нашето пристигане дойде едно момче, което мн ми хареса.За първи път чувствам такова нещо.Щом го видя сърцето ми ще изкочи, но както и да е..Сега дойде времето да си ходим.Та проблема ми е, че незнам какво да правя.Аз съм много срамежва и немога да отида и да го заговоря.Другия проблем е, че той е от Турция.Имам чувсвото, че никога няма да го забравя, а знам, че никога повече няма да го видя.Какво да правя?
Аз съм много срамежва и немога да отида и да го заговоря.
Или ще преглътнеш срамежливостта си или ще се питаш още дъълго време какво би станало ако ...Избирай ??
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По-добре да се питаш какво би станало,отколкото да знаеш,че нямаш никакъв шанс с момче от друга държава.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Махай ги рязаните бургии.... тва не са хора, ако ще ти търсиш приятел, от България..
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Просто иди и го заговори. Какво ще ти стане? Сама каза, че няма да го видиш никога повече. И да те напсува, повече няма да го видиш, няма да ти пука. [т.е. не трябва] Още нещо - когато казваш "никога няма да го забравя" това наистина няма да се случи. Мисли положително!
П.п. "Здр знам, че си имате мн проблеми, но и моят не остава назад" Всъщност чуждите проблеми винаги остават по-назад от личните.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ninity11234, опитай се да се отпуснеш и го заговори.Мисля си,че единственото,което можеш да му кажеш е:-Струваш ми се симпатичен и исках да ти го кажа преди да замина за България!
Замисли се обаче дали си струва въобще да му го казваш, ако не ходиш често в Турция и вероятността да се срещнете отново е много малка.![]()
а защо си мислиш, че никога няма да го забравиш? та ти дори не го познаваш... и все пак ако толкова държиш иди и го заговори
Не ти трябва турчин.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
АХАХ
Харесваш турчин?
хахах
хххахха
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Сите турци под ножа.
имах приятелка която ходи 2години+ с турчин и разликата им беше 4-5 години :хПървоначално написано от l0lz
ХааххаахПървоначално написано от woo
Really fucked up. ahahah
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Резаните шалвари в Анадола.
Ама пак умирате да си правите проблеми от нищото...
Вземи се ръце, и не се вдетенявай.
(ако си на <15, коментара ми е безсмислен)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
К`во като е турчин? А? Половината турци са славяни! Гадни расисти![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
избора си беше нейн .. пък и беше на 13..Първоначално написано от l0lz
![]()
Славяни, кура ми Янко.. Ай недей се изказвай неподготвена, че като глеам сигурно имаш 3- 4 по История.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
То дали са славяни няма нищо общо. Въпросът е сега на кого се кланят. Едва ли е на Перун...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ей това тряяше да си го спестишПървоначално написано от woo
D, мъниците не могат да мислят.
Dr. Gregory House
На кого се кланял... 15 годишно лапе и религия?!? Той още не се е осъзнал хомо ли е хетеро ли е, пък каква му била религията... Той какво е виновен, че е роден в такова семейство?
ПОД НОЖА Е!!1! Дееба и мръсните турци..Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Малчо, лягай да спиш, стига си ни тормозила с дебилщини
Има кой да ги пише, споко.
Dr. Gregory House
Аз мамицата им турска.
Да можех, щях сите без оглед години и пол да ги изколя.
Но това са моите шовинистични мечти.
Ако излизаш с турчин си родоотстъпник и не заслужаваш по-добра съдба от неговата.
TaКа си е
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Първоначално написано от w0sh