.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от elle_123
    Може и да не съм права,но смятам,че нищо не можеш да направиш и ще трябва да се примириш с живота.Контактувай с хората и запомни,че няма перфектен човек - всеки има недостатъци.Друго, с което мога да те успокоя е че доста тийнеджъри са като теб, защото тепърва се сблъскваме с реалния живот и доста неща ни се струват странни.
    Да и аз мисля така аз съм в подобно положение, но отминава, затова се казва пубертет.

Град
    Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    Цитирай Първоначално написано от JustAnotherGirl
    Живеем в един материален свят, където рядко се цени духовното. Днес приятел е всеки когото можеш да използваш и обичаш всеки който се навие да скочи в леглото ти. Никой не цени нищо докато не го изгуби. Никой не вярва на никого освен на себе си. Ако си различен биваш бавно, но сигурно смазан от обществото ни от копия и в крайна сметка се превръщаш в едно от тях. Ако се замислиш не само обществото самия живот е едно копие на самия себе си. Днес е като вчера, утре ще бъде като днес. Какво да правиш ли...ми бъди смел и се изправи в тази не равностойна битка. Вярно е шансът е малък, но пък може да победиш и да запазиш човешкото в себе си. Излизай. Общувай. Наблюдавай хората и си повтаряй, че няма да станеш един от тях. Пък знае ли човек може да попаднеш на още един различен, който също се бори за да не се присъедини към копията и може да започнете да се борите заедно...
    изцяло те разбирам
    И аз мисля така, не се затваряй ами напротив наблюдавай околните и се учи от грешките им.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Python5
    Разбира се, че има какво да направиш:

Можеш да мразиш и презираш от дъното на душата си всички онези малодушни, низки и пошли копеленца, които дръзват да не са като теб. Така трябва.

Давам пример с известни личности, които са възстанали срещу тиранията на овчето общество ... като са го изтребили - Адолф Хитлер, Йосеф Сталин, Чингис Кан, Атила, Джордж Буш.

Бъди като тях - влез в историята!
    Да влезе в историята, като някой убиец ?!?! Пфф много бъркаш !!! Ако твоето мислене е такова трудно ще си намериш място в живота!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от JustAnotherGirl
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    И аз имам проблем. Свършиха ми цигарите.
    аз ти давам цигара ти на мен огънче така става ли?
    ДАААААААААА!
    Като караш кола не се пуши!

Ще те пратя на листовки внимавай
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^^ Няма пък ! Аз вече листовките съм си ги взела .. Сега остава кормуването ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

админе затваряай темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си