- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скарахме се жестоко
И двамата сме виновни горе-долу.. Скарахме се по скайп, после той излезе, аз също... Да му се обадя ли или да го чакам той да се обади?![]()
If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !
За какво се скарахте? Дай малко инфо де.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
НЕ МУ ЗВЪНИ! НЕ МУ ЗВЪНИ! НЕ МУ ЗВЪНИ!
Покажи непукизъм и бъди силна. Накарай го да разбере какво значиш ти за него. Нека поне за момент да почвуства, че не те притежава.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Мноо злеееееееееееее..Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
В една връзка не тряа да се показва кой е по- велик и тряа по някой път гордостта да се преглъща..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
^^Ами, ако тя е виновна?
Който е виновен прави първата крачка.
За какво се скарахте?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Тва казвам бе..Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Иам предвид, да му се обади.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Първоначално написано от Sarchet0
![]()
Така и не се научихте за какво служи скайпа....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пуснали сме си коментаите едновременно.Нямах предвид твоето мнение, а предното.Първоначално написано от l0lz
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Момичето каза, че и двамата са виновни!
Ай стига бе, бъдете малко егоисти в тоя живот б*хти...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Aхам.Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Ти с егоизм и с инат ли си решаваш проблемите? ahahПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Аз нямам проблеми. Когато се появят такива, ще реша дали егоизма е подходящ. Мерси, че попита...Първоначално написано от l0lz
Ми, хой копай домати като няаш проблеми, ебахти надутото лапе си, заклеам се..Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Малчо, в няколко темички гледам че си приказваш просто...
Успокой топката![]()
Dr. Gregory House
Аз ли?Първоначално написано от valdesbg
Малката Лейди или както там и ника.
Лолз - твоите мнения поне са забавниМежду другото Марти как е? Не я виждам да се мярка наоколо.
Dr. Gregory House
Кат те човърка толко обади му се.
Идиотска работа.
[size=7][b][u]fosse cos
Правя т`ва, което ми е на душата.Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
Ами Марти.. Мартии.. Не знам, не съм я чувал много време. Като заминах на море тя замина преди мен и като се върнах след една седмица ми беше писала, ама от една седмица не съм я видял да сяда.. ;/Първоначално написано от valdesbg
Щом първи е излезъл от скипе не му звъни !![]()
Изчакай малко да отмине, и двамата да се успокоите. Тогава го потърси, ако той вече не го е направил.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...