- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли, че модата ще отмине?
Мислите ли, че модата младите да се про**ават на 13-14-15 някога ще отмине или ще си стои още много дълго време?
Не мисля,че това е мода ...По-скоро на малките им се иска по-бързо да порастват и започват да правят работи,които зрелите хора правят.Разликата идва тука - според мен на повечето малки момичета и момчета,водещи полов живот,секса не би могъл да им достави удоволствието,което съзрялите хора изпитват...
![]()
Got me feeling like extaZy...
според мен тфа не е нещо ново и няма и да бъде ...
И аз съм съгласен, до голяма степен и от любопитството го правят понеже някъде са видяли/чули какво е.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
ами аз немога да кажа че тва е мода,но щом така го наричаш по-добре да отмине тая "мода",защото е адски тъпо и се чудя къде са мозъците на тия момичета нямат ли си друга работа та трябва да правят това![]()
Мисля че за съжаление няма да отмине или поне не скоро....но много бих искала.......!Първоначално написано от gigaherz
надявам се...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
ами едва ли ще отмине скоро.. ама всяка мода минава и заминава.. само да не почнат да се ебат от още по - рано че тогава нз![]()
Cruel Intentions
Така е но, не осазнават че след време ще им се иска да не са пораснали толкова бързоПървоначално написано от djesi_9_4
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Да, напълно съм съгласна с това мнение. Децата просто им се расте... и не осъзнават на момента що за глупости вършат.Първоначално написано от djesi_9_4
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Тва не е мода , тва е за гъзария и за да има с кво да се фукат. Ама то всичко си е за тях , рано или късно ще се отрази в нещо :[ жалко че има такива като тях![]()
Не,няма да отмине...Жалко че повечето не знаят нищо за секса и чак когато стане нещо тогава питат...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
да ще мине, и ще почнат да се ебат на 10-11-12...Първоначално написано от gigaherz
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
и преди е било така нали са ги женели на по 14 на 15 вече деца са имали о.О
офф 20-тата такава тема но както и да е... Дали ще мине не знам.. Глупавото в цялата ситуация е че нямат никаква полова култура или айде минимална, и са тръгнали да се е**т. Не знаят кфо е тфа презерватив и най-лесното нещо им се струва абортът.. а хора на по 25-40 години семейни които искат деца не могат да имат... оф няма да пиша повече щото полудях..![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Ти го каза ... ще мине и ще почнат да се проебаватПървоначално написано от 3vR
на 10 годинки ... поне тогава няма да се притесняват, че са
бременни![]()
Аз мисля,че още по млади ще започнат да се пердашат !
Big cock is here
emi spored men nqma mine taq "moda".dneska edna priqtelka mi razkaza 4e edno 13,14 godi6no momi4e se momi na 19 godi6no mom4e da pravqt sex.toi se opitva da q razkara oba4e tq po cql den go moli.vsi4ki barzat da porasnat bez da razberat nqma smisal za barzane.a nqkoi daje sam 4uvala 4e go pravqt ot gazariq.![]()
![]()
![]()
ще мине- да, ще почнат да се праскат на 10Първоначално написано от gigaherz
![]()
![]()
, това е новата мода за идните няколко години , а след тях не ми се мисли
![]()
Нз защо го наричаш мода?Просто днешните разбирания и влечения са предимно към секса![]()