.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Град
    София

Мислите ли, че модата ще отмине?

Мислите ли, че модата младите да се про**ават на 13-14-15 някога ще отмине или ще си стои още много дълго време?

Не мисля,че това е мода ... По-скоро на малките им се иска по-бързо да порастват и започват да правят работи,които зрелите хора правят.Разликата идва тука - според мен на повечето малки момичета и момчета,водещи полов живот,секса не би могъл да им достави удоволствието,което съзрялите хора изпитват...
    Got me feeling like extaZy...

Град
    Gabr0v0
    ^^ Съгласна

според мен тфа не е нещо ново и няма и да бъде ...

Град
    Sofia
    И аз съм съгласен, до голяма степен и от любопитството го правят понеже някъде са видяли/чули какво е.
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

ами аз немога да кажа че тва е мода,но щом така го наричаш по-добре да отмине тая "мода",защото е адски тъпо и се чудя къде са мозъците на тия момичета нямат ли си друга работа та трябва да правят това

Определено си е мода, защото гледат и копират един от друг. Кофти си е, със сигурност, за момента обаче всичко сочи, че възрастовата граница дори ще пада... Като се замисля, преди 7-8 години това си беше неморално отвсякъде...

Re: Мислите ли, че модата ще отмине?

Цитирай Първоначално написано от gigaherz
    Мислите ли, че модата младите да се про**ават на 13-14-15 някога ще отмине или ще си стои още много дълго време?
    Мисля че за съжаление няма да отмине или поне не скоро....но много бих искала.......!

Супер фен Аватара на fenasf
    надявам се...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от Sworty
    И аз съм съгласен, до голяма степен и от любопитството го правят понеже някъде са видяли/чули какво е.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами едва ли ще отмине скоро.. ама всяка мода минава и заминава.. само да не почнат да се ебат от още по - рано че тогава нз

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от djesi_9_4
    Не мисля,че това е мода ... По-скоро на малките им се иска по-бързо да порастват и започват да правят работи,които зрелите хора правят.Разликата идва тука - според мен на повечето малки момичета и момчета,водещи полов живот,секса не би могъл да им достави удоволствието,което съзрялите хора изпитват...
    Така е но, не осазнават че след време ще им се иска да не са пораснали толкова бързо
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от djesi_9_4
    Да, напълно съм съгласна с това мнение. Децата просто им се расте... и не осъзнават на момента що за глупости вършат.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ей, хора на по 13,14,15 и 16, за всяко нещо си има време, ако чак толкова ви се бърза, давайте, правете го, ще видите, че не е кой знае какво точно на тези години! Същия момент го има и когато някое малко детенце иска някоя играчка много силно и като я получи му омръзва доста бързо.

Тва не е мода , тва е за гъзария и за да има с кво да се фукат. Ама то всичко си е за тях , рано или късно ще се отрази в нещо :[ жалко че има такива като тях

Град
    In the middle of Nowhere
    Не,няма да отмине...Жалко че повечето не знаят нищо за секса и чак когато стане нещо тогава питат...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

да ще мине, и ще почнат да се ебат на 10-11-12...
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

и преди е било така нали са ги женели на по 14 на 15 вече деца са имали о.О

Град
    Maina Town
    офф 20-тата такава тема но както и да е... Дали ще мине не знам.. Глупавото в цялата ситуация е че нямат никаква полова култура или айде минимална, и са тръгнали да се е**т. Не знаят кфо е тфа презерватив и най-лесното нещо им се струва абортът.. а хора на по 25-40 години семейни които искат деца не могат да имат... оф няма да пиша повече щото полудях..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен Аватара на zero

Цитирай Първоначално написано от 3vR
    да ще мине, и ще почнат да се ебат на 10-11-12...
    Ти го каза ... ще мине и ще почнат да се проебават
    на 10 годинки ... поне тогава няма да се притесняват, че са
    бременни

Аз мисля,че още по млади ще започнат да се пердашат !
    Big cock is here

emi spored men nqma mine taq "moda".dneska edna priqtelka mi razkaza 4e edno 13,14 godi6no momi4e se momi na 19 godi6no mom4e da pravqt sex.toi se opitva da q razkara oba4e tq po cql den go moli.vsi4ki barzat da porasnat bez da razberat nqma smisal za barzane.a nqkoi daje sam 4uvala 4e go pravqt ot gazariq.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

ще мине- да, ще почнат да се праскат на 10 , това е новата мода за идните няколко години , а след тях не ми се мисли

Нз защо го наричаш мода?Просто днешните разбирания и влечения са предимно към секса

За съжаление си мислят че с един секс ще пораснат,но..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си