- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в годините
Момче съм на почти 16 години запознах се в инт с едно момиче на 19... и тя ми каза,че ме харесва това онова нали знаете как стават нещата и се чуда дали не е проблем това![]()
Проблемите са си в твоя телевиэор.
[size=7][b][u]fosse cos
интернета ебa мамата на всичко!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аве ти не беше ли оня ниския.
Я като си тръгнал земи се ожени за свиня и спри да ни занимаваш.
Ами на мен едно момиче по- голямо от мен с 6 години ми каза, че ме харесва, в смисъл, "симпатичен съм" й бил и така.. Не е голям проблем.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Ох, пак ли ти![]()
Кво стана с приятелката ти и техните?Много бързо се оставихте ;д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Защо да е ? Имам познати при които момчето е по-малко от момичето , а и родителите на приятелката ми са по същия начин .. 3 години разлика в ползва на жената. Така ,че нямаш никакъв проблем. Ама за ръстта не мога да ти помогна![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Е аз съм и кво от това ?Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Проблем е да.Първоначално написано от RoCkSpOt
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мии според мен не е кой знае каква болка за умиране, ама стига само визуално да не си личат годинките.А дано ме разбра.![]()
Big or small, lies are lies!
Не сме се оставили още сме уж заедно но тя се държи ужасно ... и днеска стана тази случка и просто искам да се допитам ...Първоначално написано от LovelyGirl
абе ти едно време не пишеше ли за едно сервитьорка??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не бъркаш ...Първоначално написано от tuzaro
Би трябвало да има в предвид, че си й симпатичен..
Иначе не вярвам да се получи нещо м/у вас, ако си мислиш за нещо подобно..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Не харесва ме даде си номера иска да се видим ...Първоначално написано от anSsito
Тоа па тоа па тоа па, ако е на 29 пак няма проблеми! мъхъъъ да ви имам притесненията....
Приятелю, прав си-интернета наистина еба мамата на полезните, здравословни реални запознанства! То тъй лесно не е интересно![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
хвани си каката поне да те отрака малко да не си толкова задръстен :Д нищо лично :Д 8)
Проблема кат цяло не са и годините, а тва че си търсиш "гадже" в нета![]()
ем що пък да има проблем...но не и вярвай мн все пак skype =D>
Просто аз
Лично аз не бих се занимавала с 3 години по-малък, ноо всеки си преценя..
А така .. и на мен едно 8 годишно момченце ми е симпатично ама тва не значи, че го обичам.Първоначално написано от anSsito
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си търса !!! Просто така стана не е от сайтове !!!Първоначално написано от Seattle