- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Никога не умирам-сънища
Здравейте!Случвало ли ви се е да сънувате как скачате от висока сграда,мост,пирадамиа,изоб о нещо много високо..попринцип,като се скочи от тези неща човек умира!За пореден път скочих от строеж и в мемнта в ,който трябва да падна аз полетях..на вас случвало ли ви се е ..?
П.п-извинявам се,ако темаат не е за тук
Не, никога не съм сънувала такива неща.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
А аз си мислих, че сънувам измишльотини.![]()
Недей се филмира толкова, това е просто един сън.
Ако толкова ти е "спешно" да разбереш смисъла, търси в съновник.
аз не търся значението,не ми и трябва .. в темат5а си пише какво питах :P
Аз вчера сънувах, че света свършвабеше мн екстремно
![]()
![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Аз сънувам, че падам от дивани, в дупки, спъвам се и залитам и всякакви такива![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз не съм сънувала, че съм скачала, но съм сънувала как някакъв луд психар ме прострелва право в тиквата. Не е много приятно! Иначе след като ме затреляха сънят си продължи. Не знам може да съм се съживила или нещо от рода не помня...![]()
![]()
![]()
Помня, че снощи много силно се изплаших, че ще падна, ама не помня от какво. Определено не от нещо много високо. Но едва ли ще умреш, ако сънуваш, че умираш, а със сигурност няма да се случи и ако сънуваш повече от 8 секунди или колкото и да е!
Ами сънувала съм, че ме ухапва отровна змия, че се спъвам и падам, но да скачам от стради не![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Сънувала съм,че буквално си излизам през терасата .Ама не умирам де..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
и аз сънувам да летя или да падам, сънувам и такива в които някой ме преследва да ме убие или някви подобни кошмари ама и аз не умирам![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не помня да съм сънувала да летя.Иначе много пъти съм сънувала,че съм на прага на смъртта едва ли не,едвам дишам и т.н. и накрая с 300 зора се спасявам.Няколко пъти май сънувах и как умирам...![]()
По едно време много често сънувах, че се съпвам по едни стълби. xD И преди да падна се събуждам. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не съм сънувала такива неща или поне не помня .. ама това са само сънища рядко се сбъдват и такива неща
Аз също сънувам такива неща. Падане от сгради -> летене, или някой ме гони -> винаги му избягвам, или ако някой иска да ме убие -> винаги намирам начин да се спася. Дори съм убивала на сън, за да изляза жива. Никога не съм умирала и мисля че ако се случи може и да ми остави траен белег, защото просто не съм свикнала да губя (звучи ужасно клиширано!!). Имало е дори моменти когато бягам без сила и пак им избягвам. Просто съзнанието ми някак е програмирано, да ме спасява, защото аз м/у др много истински изживявам всичко, ако ме спипат не ми се мисли...
П.С. : Съновниците са глупост. Всеки сън трябва да се опитваш да го разгадаеш спрямо себе си и това какво ти се случва.
Имала съм и "ясновидски" сънища, смисъл разкриват ми неща от предстоящия ден, но го разбирам чак когато се случат.........
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Веднъж сънувах, че скачам от сгради и се бия с някви нинджи..ама тиова е сън, не вярвам в тея съновници.
Да
I have super powers i just don't wanna show you.^^
аз един път сънувах, че се женя за плюшен заек![]()
Иначе и аз съм сънувала такива неща.Просто сън...
о0о аз съм санувала такива простотии.Ама моите са с по друго естествоТака де сънувам,че някои ме преследва или бягам от нещо и трябва да скоча и си скачам
Също така и няко път се едно прескачам нещо на сън усещам се ае хлопа ми нещо
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Абе сънувах че скачам от неква планина или склон, и падах мн дулго и 1 секунда преди да падна се сабудих и ми беше некво яко. Друг път сънувъх как се сабъждам и всичко гори, излизам и гледам сичко разрошено и гори и гледам некви роботи и некви воиници, малии само 1 път съм го санувал мн як сън.
Аз постоянно сънувам,че някакви лоши хора ме следят или на мен ми е наредено да ги следя.И постоянно се вкарвам в някакви филми.Последния път бях на един стадион и лошите бяха сложили някакви машинки,от които излиза огън по целия стадион и също снайперисти ме стреляха.Но аз не умрях.![]()
![]()
Гледам много "24" ии то си казва думата...![]()
В сън не може да се умре.
Audio ergo sum
Почти всяка вечер сънувам такива сънища.Или пък някви дето върва по раба на няква пропаст и ми остава малко до като я минна и се затичвам обаче колкото и да тичам си стоя на едно място
обикновенно след такива сънища се кефя,че съм се събудил
![]()