- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказват ли ви ???
Здравейте, от заглавието мойе да се разбере за какво става въпрос в темата. Та от кога спряха да ви наказват и за какви нещта ви наказват.
П.П аз съм на 13 години и още ме наказват![]()
![]()
преди ми слагаха парола на компа .
ама такива наказания да не излизам ,да стоя на стената права с вдигнати ръце .. ъ не![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да, но назаканието ми траеше 2 часаДаже си спомням, че за последен път ме назакаха за 15 години, не се притеснявай. След време няма да те наказват
![]()
И мен никога не са ме наказвали, но за сметка на това са ми били сърдити по няколко дни![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И мен НИКОГА не са ме наказали![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мен са ме наказвали... на думи. Наказанието никога не е било пускано в действие.
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
да,ама ми се разминава.. абе май не ;д
не се изказвай неподготвен,прасе
Не, но имам приятелка на 16, която още я наказват. Техните са инати, ама и тя е инат.![]()
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
като бях млад на около 13-14 бях много щур и решиха да ме наказват ама бях супер хитър и без да мрънча или да се моля ги карах да ме отнаказватнаказаха ме да не излизам от стаята си не ходих една седмица на пук на даскало и ме помилваха , като бях пристрастен към цс ми сложиха пасс на щайгата , аз хитър махнах и батерията на биоса преинсталирам и всичките файлове на баща ми изчезнаха
, наказаха ме да не играя на компа и ми го заключиха в една стая зех си 3 плика мак доналдс шмугнах се през балкона на съседите и циклих заключен 4 дена
последното ми наказание беше да ме вържат с белезници за трабата за топлата вода на парното, е наложи им се после да викат ВЕЙКА и топлофикация и да отводняват стаята
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми се опитва понякога да ме накаже без интернет и телевизия за няколко дена,ама не и се получава.30 минути след "наказанието" вече съм в нета и съм си пуснала тв-то.![]()
Ииии...тя се отказва.![]()
![]()
![]()
Ха направо ме убихте xD
Наказвали са ме като малка, но аз винги бягах..![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Нее,аз не правя бели![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
мн им се иска да ме накажат ама никога не са го правили досега![]()
![]()
Ъм да... xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Само веднъж![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Ами като бях малка постоянно.С вдигнати ръце на стената в ъгъла.ама и аз не бях цвете за мирисане.Сега вече не.![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Да, наказвали са ме като малка, но наказанията не траеха дълго, защото после им минаваше...
Един път бях забравила да се прибера след училищемятках се по улиците с фр (2 клас май бях)
и после много караници имаше и наказание - от училище право в къщи и никакво излизане..![]()
To be yourself is all that you can do...
Радвате ...![]()
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Да ме наказват? Никога не са ме наказвали и няма да ме накажат никога... не не не... и в контакта съм бъркал и пак нищо...Първоначално написано от kaisha30
и цяла врата счупих и пак нищо...
posledno me nakazaha 5 klas za cqlo lqto da ne izlizam.ama to4no 1 den sedqh v nas.ot togava samo se kanqt no az vinagi minavam mejdu kapkite.![]()
![]()
![]()
![]()