- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато те гледа и ти се усмихва...
и азПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
100% обича те
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
няма как да ме обича не се познаваме лично но сме имали мноооогоо погледи и проследявания с очи от негова страна смисъл винаги като минава покраи мен е поглеждал няколко пъти много продължително
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Флиртува с поглед.![]()
Ако те гледа от главата до петите значи му харесваш и иска секс!![]()
![]()
![]()
Като толкова искаш да разбереш какво мисли, и защо те зяпа пък питай го бе !! Макар , че и аз съм на мнение, че не трябва момичетата да праат първата крачка ма като ти е толкова зор давай ти! Или в противен случай продължавайте да се гледате !!
може да е срамежлив?давай ти първа,заговори го,види ли че си заинтересована ще се поотпусне и ако те харесва ще започне да те ухажва,ще му дойде куража със сигурност
love is gone!
благодаря за мненията но ме е срам а отида и да го заговоря при положение че сме говорили досега нещо смислено и продължително
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
kazvaite pls kolkoto se moje mneniq poveche
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Еми може и да си му симпатична ,обаче да е срамежлив и да не иска да направи първата крачка+ това познавате ли се лично? Ако не е ясно защо не прави нищо по-въпроса.А ако той ти харесва ,тогава направи ти първата крачка
Най- малко иди и се запознайте
А ако се познавате, иди ,поговорете ,излезте един път
![]()
Успех
хаха аз ако бях на теб щях аз да го заговоряя парво ,,, ако е хубав а у ако не само за маитапа на него ще му хареса това .. бади по утворена![]()
Кажи му зажбелязала съм, че ме гледаш различно от останалите... искаш ли да ми кажеш нещо? И се усмихни (и се наслаждавай на шоуто)
да но тъпия спек ми пречи а явно и на него направи незнам защото и тои не е от тези които правят първата крачка казваите нещо моля ви
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
kazvaite mneniq pls pls pls
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Еми ако те е срам остави го да си те гледа, а ако и ти го харесваш не виждам какво лошо има да отидеш и да го питаш защо те преследва с очи постоянно. Някой път момчетата са по-срамежливи от момичетата ако и ти си падаш по него, опитай ти първо
А ако седите и само си се гледате, до никъде няма да стигнете \/
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
kazvaite kolkoto se moje mneniq poveche ot surce vi se molq
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
pishete neshto pls ne gledaite samo molq vi
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Кво искаш бе? Оо
Толкова ли си тъпа,за да не разбереш,че когато едно момче те гледа постоянно и ти се усмихва,прави ти тъпи комплименти и т.н те харесва. Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ако те гледа- значи не е сляп
ако ти се усмихва- сигурно има хубави зъби
^^ явно вече трябва да внимавам и кого гледам, че може да си помисли, че го харесвам![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
zn sega puk ne me har taka li
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
ih znachi pak pochnahte samo da gledate kazvaite mneniq molq vi se
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
има очи-гледа....не значи ,че само и точно теб е загледал...
а може да се усмихва просто щото му е весело и е на кеф...
една сумивка един поглед и вече мислите,че са тотално и безвъзвратво влюбени във вас![]()
Те ако недай си Боже ви кажат ,че ви харесват вие вече сватбата ли ще планирате или какво?![]()
vie ste basi gadnqrite v tozi saiy ima li pone edin normalen koito moje naistina da mi pomogne za vasha smetka ne e bila samo 1 usmivkai 1 pogled tova e vinagi meseci nared
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Ми ходи го питай ве :Д , баси глупавите въпроси :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.