.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Защо го преживявам толкова тежко

Охх хора много ми е болно

Уж го бях преживяла, а ето пак го мисля. На 16 съм и тази година имах за първи път гадже..може би от там идва проблема, че всичко беше за първи път при мен. Но нещата не вървяха още от самото начало...аз виждах, че той не ме харесва (обича, е по -силна дума), не държи на мен. Много е гадно да се чустваш нежелан, знаете ли? Защото точно така се чуствах и след мнoгoбройните пъти наранена от него реших да действам на принципа "пусни някого на свобода, ако те обича той ще се върне"...Е..той не се върна, но защо ли аз не останах изненадана

Смея да кажа, че не го обичах...той не ми позволи да го обичам. Но защо сега след вече 3 изминали месеца след раздялата ни аз продължавам да го мисля, да сравнявам всяко едно момче с него...опитвам се да се върна назад във времето и да си спомня къде сме били, какво сме правили заедно, за да го направя пaк и да си спомня пак за него. Отдавам толкова голямо значение на някоя песен, място свързано с него. На моменти си задавам въпроса "Абе аз добре ли съм, защо го мисля толкова?!".

Пак казвам, не съм го обичала, не е имало любов между нас, а чисто губене на време. Защо бе хора го понасям така тежко ?! Дали защото ми е било за първи път с него, дали защото е бил първото ми гадже?! Не мога да си го обесня...не е по- специален от останалите, но явно титлата "пръв" го прави такъв..

Нормално е да сравняваш всички други с него на този етап.
    Той ти е бил първото гадже, сравнително скоро сте скъсали и така.
    Ще ти мине. Забавлявай се, срещай се с нови хора. Един ден просто всичките ти чувства ще са се изпарили и ще започнеш отначало.

Преди около година-две си бях харесала един момък, с който в крайна сметка нито се запознахме, нито пък си казахме "здрасти" някога, а когато се опитах да завържа разговор с него веднъж-два пъти, ме отряза. Тогава ми беше гадно, заради него целия свят ми беше крив. Преди бях останала с впечатлението, че и той не е безразличен, после обаче той взе да се отдръпва и моите чувства също взеха да охладняват. После и аз не знам защо го потърсих. Около година някъде съм го преживявала. Отдръпвах се и пак се вкопчвах в идеята, че той е единствен.
    Виж аз колко тежко съм преживявала нещата, пък с тоя въпросния даже и "здравей" не сме си казали. Но пък не съжалявам за цялата история, имах време да премисля много неща и да осъзная, че ако не е той, ще е друг . И ти не трябва да съжаляваш и да се обръщаш назад. Харесала си си го тогава, той не се е оказал това, което си си мислела=> продължаваш напред.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Преди да спреш да мислиш за миналото, няма да успееш с ново момче.

Град
    Враца
    Предполагам, че ще ти премине... и аз се разделих с мойто първо истинско гадже , ама чак след ходене 1 година... Но мойта ситуация е още по-гадна... Наложи се аз да го оставя, при положение, че той ме обожаваше, а и аз него също... Сега просто си седя самичка и знам, че най-рано след 2 години ще го видя, тъй като той е далееч, далеч Но и да си сам не е зле, имам си приятели, сега започва училището, тъй, че ще имаш за друго да мислиш...
    еlsy

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ще ти мине. Просто не си срещнала друго момче, което да ти завърти главата, но и това ще стане. А когато се случи, няма да се сещаш за другия.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    да
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    да

+ 1
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Опитай се да се съсредоточиш върху нещо друго и да не мислиш чак толкова за него. Напълно нормално е щом той ти е бил първото гадже да го сравняваш с всички, но знай, че тепърва ще имаш още гаджета. Щом не си го обичала - значи може и да ти е по-лесно.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    Островът на изкушението
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Опитай се да се съсредоточиш върху нещо друго и да не мислиш чак толкова за него. Напълно нормално е щом той ти е бил първото гадже да го сравняваш с всички, но знай, че тепърва ще имаш още гаджета. Щом не си го обичала - значи може и да ти е по-лесно.

+1

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Хубаво е, че казваш, че не си го обичала. Нямало е толкова силни чувства, добре. Не каза колко време сте ходили, но това няма значение. Преди три месеца сте скъсали... Това далеч не е много време. Имала съм къде къде по-дълги "преживяванки" [ъъъ бахти думата]. Та така де, ако не си повярваш, че можеш да го забравиш, никой не може да ти помгне.

П.п. Гледай филма "Тайната" хихихи, супер много въздейства
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Спри да живееш в миналото ... няма да се върне!! Каквото е било е било ... няй - добре ще е за тебе да продължиш напред ... запознай се с нови хора ... вс енякой ще ти даде това, което заслужаваш, а именно това, което той не ти е дал!!! Успех

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Преди да спреш да мислиш за миналото, няма да успееш с ново момче.
    Мда...
    Бях много влюбена в едно момче(цели 2 години ) .. донякъде се получи , но не бяхме един за друг и го знаех , но си настоявах ... Той сега си има приятелка , но аз все още си мисля за него .. Опитвах с други , но не и не .. всички сравнявах с НЕГО ... Знам ,че няма смисъл , че си има приятелка ,че не си пасвахме особено .. ама ... Сега като се махна от тука ( от града , в който живея ) се надявам да го забравя А и ти рано или късно ще срещнеш някой , който набързо ще те накара да забравиш за това момче
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Може би е така, защото ти е бил първото...гадже. Опитваш се да живееш в спомени, за да си върнеш нещо или за да го изживееш отново...Май чувстваш тези неща някак пропуснати, ненаправени. Не се опитвай да си самоналагаш да не мислиш за това, защото едва ли ще има ефект. Времето лекува.

излизай с приятели повече , лека полека нещата ще отихнат , но не ми се вярва да го забравиш ...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Ще ти мине. Просто не си срещнала друго момче, което да ти завърти главата, но и това ще стане. А когато се случи, няма да се сещаш за другия.
    днес много се съгласявам с мненията ти, почвам да се плаша
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

опитвам се да се върна назад във времето и да си спомня къде сме били, какво сме правили заедно, за да го направя пaк и да си спомня пак за него.... ?!?!
    няма такъв филм... спри да се опитваш да се връщаш назад, във връзка без истинска любов... ти го каза... как искаш да го забравиш и да не го преживяваш тежко.... ?!! просто ти не си го позволяваш
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Нормално е да го преживяваш тежко, защото ти е първи. Така ще е докато не срещнеш някой по- добър. И тогава това бреме ще те остави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си