Нормално е да сравняваш всички други с него на този етап.
Той ти е бил първото гадже, сравнително скоро сте скъсали и така.
Ще ти мине. Забавлявай се, срещай се с нови хора. Един ден просто всичките ти чувства ще са се изпарили и ще започнеш отначало.

Преди около година-две си бях харесала един момък, с който в крайна сметка нито се запознахме, нито пък си казахме "здрасти" някога, а когато се опитах да завържа разговор с него веднъж-два пъти, ме отряза. Тогава ми беше гадно, заради него целия свят ми беше крив. Преди бях останала с впечатлението, че и той не е безразличен, после обаче той взе да се отдръпва и моите чувства също взеха да охладняват. После и аз не знам защо го потърсих. Около година някъде съм го преживявала. Отдръпвах се и пак се вкопчвах в идеята, че той е единствен.
Виж аз колко тежко съм преживявала нещата, пък с тоя въпросния даже и "здравей" не сме си казали. Но пък не съжалявам за цялата история, имах време да премисля много неща и да осъзная, че ако не е той, ще е друг . И ти не трябва да съжаляваш и да се обръщаш назад. Харесала си си го тогава, той не се е оказал това, което си си мислела=> продължаваш напред.