.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Мега фен
    Град
    София

Секс между приятели

Моля,спестете си обясненията,че има много такива теми.
    Аэ не видях,эатова пускам.Просто иэкажете мнение,эащото ме интересува.
    Темата е ясна.Стара,иэтъркана,много и раэлични неща съм чувала като мнения.Хайде сега иэкажете вашето становище.3аглавието е достатъчно,но ще эадам и няколко въпроса към него.Според вас след евентуална подобна случка могат ли отношенията между двамата да се эапаэят "както преди" или не?Нещата эагрубяват?Всичко се ограничава само до секс?Може би эависи от хората,от характерите,от предварителната уговорка,воля?Редно ли е според теб това въобще да се случи при силно желание или си тотален противник?А,и друго съм чувала - появи ли се подобно желание,приятелството вече е на иэчеэване.Сподели,друже,ка во мислиш. Сега не ми се обяснява какво мисля,жадна съм эа мненияяяя.И благодаря на ентусиастите.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Sofiq
    секса м/у приятели....давам пример със себеси...
    с една приятелка трябваше да правиме секс по приятелски изпитвахме сексуално влечение помежду ни...и трябваше да си остане само секс...но определено не остана само секс

секса зближава и опознава хора...почваш да гледаш по друг начин на човека (партньора) и надали оставате за напред само приятели
    ...друга е темата за секса за една вечер с пияна девойка от дискотеката....
    колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg

Град
    МеЛмАк
    Цитирай Първоначално написано от ke4o
    с една приятелка трябваше да правиме секс по приятелски изпитвахме сексуално влечение помежду ни...и трябваше да си остане само секс...но определено не остана само секс

секса зближава и опознава хора...почваш да гледаш по друг начин на човека (партньора) и надали оставате за напред само приятели
    и аз съм съгласен с него но не винаги се получава така,зависи и от човека може и така да стане даже според мен е по-вероятно но пък може и да правят секс без да се промени нищо но пък и може да има лоши последствия като например на него да му е само за кеф а тя да почне да изпитва нещо към него или обратното ноо все пак аз мисля ,че няма нищо лошо в секса между приятели
    Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
    Никога не яж жълт сняг
    Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали

Тоя въпрос е тотално различен за всички... всеки го приема по различен начи... някой си остават приятели въпреки че са го правили помежду си

Сексът променя всичко ..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

На мен не ми се е случвало, но една приятелка правеше секс с наи-добрия си приятел. След време просто решиха да са си само приятели и така. На този свят всичко е възможно и нищо не трябва да ни учудва
    Из пътеводител за стопаджии:
    "Вдигнатият нагоре палец е начин да попитате дали ще ви качат на стоп. Вдигнатият нагоре среден пръст е стандартния отговор."

Пробвай и ще видиш , за всеки човек е различно :]

Супер фен Аватара на l0lz
    Приятели с привилегии, eh?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Голям фен
    мн е относително зависи от хората

Град
    Maina Town
    Вярно е че секса сближава хората и променя много неща но има и хора за които е просто един вид спорт и дали ще е с тази или с онази няма значение. Ако и мадамата е на този принцип може и да си запазят отношенията. Много зависи на какъв човек си попаднал..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

По принцип нещата се променят.Или се събирате като партньори,или се разделяте,но все пак зависи и от хората.Има всякакви хора.
    Big cock is here

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от ke4o

напълно съгласен съм \/ \/
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    променя неминуемо, няма как да не стане, може да не е осезателна азликата, но я има, дано при теб е в положителна насока

Няма как след секс отношенията да са същите като преди

Супер фен
    Предполагам зависи от хората..характерите...как гледат изобщо на секса.
    Е аз определено не го свързвам с приятели,познати,непознати ... а единствено като израз на любов.

зависи си от човека .. но дори при една ''приятелска'' целувка с език, нещата доста могат да се променят.. пък камоли за секса .. \/
    .. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}

Мега фен Аватара на Hilary_
    Според вас след евентуална подобна случка могат ли отношенията между двамата да се эапаэят "както преди" или не?

Не не може ...

И съм против, защото трябва да се разграничава "приятелство" и "секс другарче" ... или едното или другото ... (мое мнение)

Град
    Sofia
    За запазване на отношенията не мога да говоря. Ще дам само пример с мене си, преди време с една така го правихме без да ми е гадже без нищо просто останахме сами и го направихме. След известно време тя каза, че искам още един път понеже и харесало, хубаво отново никакви последствия ... докато не се стигна третия път След третия път незнам какво и стана обаче не искаше да ми говори, да ми вдига телефона и ето такива неща. В предишните 2 пъти каза, че много и е харесало и го иска още, ама след това какво стана и аз не мога да си обясня, мина се повече от месец обаче никаква я няма.
    Според мен това е напълно нормално, въпреки, че не сте нищо повече от приятели след като и двамата го искате.
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Супер фен Аватара на Amateur
    Не!Има ли секс ще последват чувства и ще си е.е майката!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    В редки случаи може. Аз ще дам пример с едни мои съученици. Бяха приятели, правеха секс(е, тя изневери на приятелия си) и след 3 път се скараха за най-голямата простотия и вече не са приятели! Типичен пример, че всичко е провалено, но вече зависи от хората.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Приятели с привилегии, eh?
    Ех и аз имах едно такова приятелче идваше у нас да ми оправя компютъра и ..

Щом веднъж двама души правят секс едва ли след това ще гледат един на друг като на приятели....
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз правя секс с мой много близък приятел. Само приятели сме, ама за вбъдеще нищо не се знае..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на c0ci
    правила съм..но вече не бих могла да го нарека приятел.Някак си по различно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си